60 hastaya 2 hasta bakıcı düşüyormuş.Düzgün bakılmaz dediler.Hasta bakıcı extra bakmak icin 12 saatlik o da 2bin istedi.
3 4 ameliyat daha olabilir.Bacakta kesilebilir.Boyun düzelene kadar mecbur refakatçi kalacak.
yani şu anda boyunda kırık olduğu için alt alınması gerekiyor
bu ne kadar zamanda düzelirmiş? bişey dediler mi?
bu 3-4 ameliyatın hepsini bu yatışında mı yapacaklarmış yoksa atıyorum çıkacak 6 ay sonra tekrar gelecek başka ameliyat mı olacak?
diyelim hastanede 1 ay kalışında bakıcı hergün gelse 60 bin yapıyor,
böyle bir parayı ne kadar süreyle verebilirsiniz?
evine çıkardınız
evde kendi kendine idare edebiliyor olacak mı ?
değilse eve gelen bakıcı da erkek hasta + yüksek ihtimalle bacak olmaması + zor bir insan olması gibi sebeplerle bence en az 50-60 bin isteyecektir.. zira hastanelerde telefonla arayıp 1-2 kerelik bile bakım alabilirsiniz, öyle gelen ve zaten sürekli hastane çevresinde olan kişiler var ama evde bakanlar aylık anlaşır.
bu daha evin masrafından da hariç.
kısacası bu 1 kerelik bir iş değil bakardım diyenler de atıyorum 15-20 sene bu işi nasıl yönetmeyi düşününüyorlar mesela keşke onu da bi anlatsalar.
beni gaddar bulabilirsiniz ama
babanız şu anda terminal evre bir hasta olsa da zaten 2-3 ay hadi 6 ay 1 sene ömrü kalmış olsa
olan olmuş neyse son vazife denir.
sizin durumunuzda ise önünüzde ne kadarlık ve nasıl bir süreç var bilmiyorsunuz. bilmeden de ne diyelim bilemiyorum ki seneler boyunca nasıl uğraşacaksınız bu kadar şeyle bilemedim.