babamin başını mı yaktım? 😢

Korkma oradan çalışan tek kişi babanız değil ayrıca babanızın haberi bile yok böylece kendini rahatlıkla savunabilir rahat olun

Müdür bey personlere kötü davranıyor dedim şikayet etcem dedim
Ee ne var bunda? Baban her gün şikayet ediyorsa o müdür sadece ona değil bütün çalışanlara kötü davranıyordur zaten merak etme. Kim olduğundan asla emin olamazlar.

Hiçbirşey olmaz üzülmeyin bence..
Bu olaydan sonra amcam babamı aradi müdür aratirdibence ve bizden şüphe ediyo kesin onun korkmasj lazım aslında ben niye korkuyorum anlamış değilim sadece babama daha kötü davranırsa ya da sen mi şikayet ettn diye baskı yaparsa diye endişe ediyorum öyle bişey olursa vicdan azabı çekerim ömür boyu

Ee ne var bunda? Baban her gün şikayet ediyorsa o müdür sadece ona değil bütün çalışanlara kötü davranıyordur zaten merak etme. Kim olduğundan asla emin olamazlar.
Ben zaten müdür sandım olaydakini başka biriymiş bu olaydaki kişi müdür değilmiş müdür de bana ben yoktum dedi babamda amcama müdür yoktu zaten dedi müdürü değil başka memuru şikayet etti aslında babam amcama

Koskoca adam, bir sey yapilacaksa kendi yapamaz miydi?

Arkasinda duramayacaksaniz ne diye kalkisirsiniz ki bu islere?

Bazen hakli da olsak bazi seylere eyvallah cekeriz.
Iyi veya dogru demiyorum ama daha kotuye gitmesin diye bazen susar ve sabrederiz.
Benim de sorun yasadigim bir mudurum var. 3 ay sonra sahte nikah yapip 10 yillik tazminatimi alip cikicak. Ne dese haklisiniz yucel bey diyip duruyorum 🤪

Insallah bir sorun olmaz, boyunuzdan buyuk islere kalkismayin.

Koskoca adam, bir sey yapilacaksa kendi yapamaz miydi?

Arkasinda duramayacaksaniz ne diye kalkisirsiniz ki bu islere?

Bazen hakli da olsak bazi seylere eyvallah cekeriz.
Iyi veya dogru demiyorum ama daha kotuye gitmesin diye bazen susar ve sabrederiz.
Benim de sorun yasadigim bir mudurum var. 3 ay sonra sahte nikah yapip 10 yillik tazminatimi alip cikicak. Ne dese haklisiniz yucel bey diyip duruyorum 🤪

Insallah bir sorun olmaz, boyunuzdan buyuk islere kalkismayin.
Ezik bi toplum olduğumuz için oluyo zaten bunlar herkes düşüyo biri konuşunca kabak ona patliyo

Baban devlet memuru ise merak etme hic ni şey olmaz memurları kolay kolay atamaz kimse yerinden babana takar bi sure sonra bırakır korkma

Ezik bi toplum olduğumuz için oluyo zaten bunlar herkes düşüyo biri konuşunca kabak ona patliyo
Konunun eziklikle ne alakası var. Restoran, kafeler, kargolar vs için bir sürü şikayet var, hakkını arayan var. Ama devlette bir silsile vardır. Gidip google a yazılmaz. Ya da şikayet ederken yanlış yerden başlanmaz. Şikâyet de dilekçeyle edilir falan. Zaten babanız kuralları çok iyi biliyordur. Ezikliginden bir şey yapmıyor değildir. Kim bilir ne düşünüyor da bir şey yapmamış. Şimdi kahramanlık mı yapmış oldunuz siz

Babamın iş yerinde müdürü kötü davraniyidu devlet kurumu bahsettiğim yer sabah bana kötü davrandığını anlattı bende dayanamadım isimsiz google yorumlarda şikayet ettim babama soylemedkm amcam da orda memur babamı çok desteklemez ama baba mı aradi babamda anlattı ağzında bakla islanmaz zaten babamin şikayet ettiğini düşüncek şimdi müdür ama ben ettim napcam babama diyemem korkuyorum 😢 ben onu savunmak istemiştim sadece daha kötü bişey olursa diye korkuyorum için içimi kemiriyo
Silin yazdığınız yorumu iyi olmamış yazmanız ama silinir sonuçta

Konunun eziklikle ne alakası var. Restoran, kafeler, kargolar vs için bir sürü şikayet var, hakkını arayan var. Ama devlette bir silsile vardır. Gidip google a yazılmaz. Ya da şikayet ederken yanlış yerden başlanmaz. Şikâyet de dilekçeyle edilir falan. Zaten babanız kuralları çok iyi biliyordur. Ezikliginden bir şey yapmıyor değildir. Kim bilir ne düşünüyor da bir şey yapmamış. Şimdi kahramanlık mı yapmış oldunuz siz
Tabii ki bu dediğim belli bir kanuna tabii olan çalışanlar için. Çalışan ve müşteri arasındaki olaylardan bahsetmiyorum.

Iste babaniz kabak ona patlamasin diye sineye cekmisken keske siz kabagi onun basina patlatmasaydiniz. Gögüsleyecek olsa kendi zaten girerdi bu topa. Ancak evde hanimi cocugu zorda birakmamak icin susmus muhtemelen adamcagiz. Eziklik mi, bence degil.

Konusmak cok kolay, kendini savunmak da kolay. Ancak sonuclari agir oluyor.

Tabii ki bu dediğim belli bir kanuna tabii olan çalışanlar için. Çalışan ve müşteri arasındaki olaylardan bahsetmiyorum.
Karşındaki dişli olursa sen üstte olsan astından çekinirsin sana hakaret ettiğin de sizin buna hakkınız yok demezse tepene biner

Iste babaniz kabak ona patlamasin diye sineye cekmisken keske siz kabagi onun basina patlatmasaydiniz. Gögüsleyecek olsa kendi zaten girerdi bu topa. Ancak evde hanimi cocugu zorda birakmamak icin susmus muhtemelen adamcagiz. Eziklik mi, bence degil.

Konusmak cok kolay, kendini savunmak da kolay. Ancak sonuclari agir oluyor.
Ben genel toplumdan bahsettim

Karşındaki dişli olursa sen üstte olsan astından çekinirsin sana hakaret ettiğin de sizin buna hakkınız yok demezse tepene biner
Haklisin canım hep öyle oluyor zaten. Çalışma hayatında siz böyle yapamazsınız diye dişlerini gösteren kimseye bir şey yapılmiyor. Mobbing vs hep eziklere yapılıyor tabii...Neyse çalışma hayatına atılırsanız bir gün görürsünüz çalışma hayatının değişkenlerini.

eğer genel bir yorum yaptıysanız, orada tek babanız çalışmıyor nereden bilecekler? babanıza da söylemezseniz sizin yazdığınız ortaya çıkmaz. fakat babanızın velisi değilsiniz. eğer bir şey yapılacaksa müsade edin ki babanız yapsın, katlanıyorsa da pek size hak düşmüyor. genelde işten yorulan insanlar evde işle ilgili bir şeyler anlatabilir. siz vicdanen yazsanız da yanlış anlaşılabilirsiniz. bence daha bu olaya karışmayın, onlar da peşine düşmezler

eğer genel bir yorum yaptıysanız, orada tek babanız çalışmıyor nereden bilecekler? babanıza da söylemezseniz sizin yazdığınız ortaya çıkmaz. fakat babanızın velisi değilsiniz. eğer bir şey yapılacaksa müsade edin ki babanız yapsın, katlanıyorsa da pek size hak düşmüyor. genelde işten yorulan insanlar evde işle ilgili bir şeyler anlatabilir. siz vicdanen yazsanız da yanlış anlaşılabilirsiniz. bence daha bu olaya karışmayın, onlar da peşine düşmezler
Aynı isimde özel yurt var onla karıştırmışım desem olur mu

Back
X