Babamın batması üniversiteye gidemememmm....

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
723
266
103
31
Arkadaşlar merhaba ben 25 yaşında bir kadınım. Şu an nişanlıyım 2021 eylül evleneceğiz. A101'de mağaza sorumlusuyum. Lisede ygsden 400 puan aldım. Bilgisayar öğretmenliği hayalimdi. Babam batti gidemedim . Girdim markete çalıştım ama kendime de cok kızgınım okumaktan bu kadar çabuk vazgectim diye. Bu gecen yillarda o kadar mallastim ki resmen eski zeki ben yok. Bu sene aofden tibbi sekreterlik yazdim. Tam 2032de bitiyor. Kpss onlisansa girecegim sizce başarabilir miyim ? Aranızda var mi hiç boyle başarıları olan arkadaşlar.

Öğretmenlik mesleğini çoğu icra edemiyor çoğunluk ev hanımı oldu

Yani kim öle kim kala dedim bir an😂
2 sene ne olacak, olunur yahu.
Ben bile can sıkıntısından, dertlerim yetmiyor gibi aöfde bir bölüm okuyayım diye dürtüleniyorum bazı geceler.
Sonra okuyabileceğim her bölümün zaten benzer lisansına sahip olduğumu anlayıp bırakıyorum.

Az kafam bassa, sırf bir şeyler öğrenmek adına okunur, okumaktan zarar gelmez:)

Malesef ki orgun okuma şansım yok. En azından tibbi sekreterlik atamasi var 85 falan . Keşke olsa direk ogretmenlik okurum zaten. Ama artik market hayatı da cok yordu. Memur olmak istiyorum. En azından yillardir harcadigim zekam icin. Kendime saygim için.

Bizde çok zor zamanlarda ünv okuduk bazen çalışsaydım okurken diyordum içimden, sende okuyup çalışsaydın bir yandan olurmuş. Parasız okumakda çok zor.
Neyse ünv okuman için geç değil istersen önlisansda oku ama evleneceksen nasıl olacak ya evlenip ünv o şehirde kazan yada kazan sonra evlen, hemen çoçuk da yapmaoçuk oldum ne okul kalır ne iş ✔️

Back
X