Babamın batması üniversiteye gidemememmm

Arkadaşlar merhaba ben 25 yaşında bir kadınım. Şu an nişanlıyım 2021 eylül evleneceğiz. A101'de mağaza sorumlusuyum. Lisede ygsden 400 puan aldım. Bilgisayar öğretmenliği hayalimdi. Babam batti gidemedim . Girdim markete çalıştım ama kendime de cok kızgınım okumaktan bu kadar çabuk vazgectim diye. Bu gecen yillarda o kadar mallastim ki resmen eski zeki ben yok. Bu sene aofden tibbi sekreterlik yazdim. Tam 2022de bitiyor. Kpss onlisansa girecegim 2022de sizce başarabilir miyim ? Aranızda var mi hiç boyle başarıları olan arkadaşlar

Bölümle ilgili atama durumu nedir bilmiyorum ancak ben başaracağınıza inanıyorum .

İstiyorsan gerçekten yap gitsin . Öyle mi olur böyle mi olur diye hiiiç düşünme olur bir şekilde .

O bölümü önermem. Açıktan sosyal hizmet ya da adalet okusanız daha iyi olur sanki
En azından tibbi sekreterlik atamasi var 85 falan . Keşke olsa direk ogretmenlik okurum zaten. Ama artik market hayatı da cok yordu. Memur olmak istiyorum. En azından yillardir harcadigim zekam icin. Kendime saygim için.

A101 de part time calışma seçeneği var onu deneseniz ? Hem calisip hem okursunuz burs da alırsınız. Bir de tibbi sekreterlik tavsiye etmem. Çocuk gelisimi okuyup 4 yila tamamlarsankz özelde calisirsiniz. Ya da teknikerlik,radyoloji iş bulmasi daha kolay.

Back
X