Babamın beni sömürmeye çalışması

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.276
5.210
398
Merhaba kk hanımları,
Ise girdim gireli bu babam benim parama tek benim degil kardesiminde parasinda göz dikti. Bildiğiniz ben evde yatıyım bana para getirsinler diye kendini yedi bitirdi. Artık biktim herşeyden. Yaşıda genç elden ayaktan düştü desem düşmedi. Hala para para para diye evde dolaşıyor. Vermeyince evde huzur bırakmıyor.
Napacağım ben ya bana bir akıl bir verin.

2 ihtimal var
Babanizla net konusun , mutfak masrafi ve faturalara kardesinizle destek olun 500 er tl eve verin her ay ,
Ya da kardesinizle bir olup tasinin ,

Çalışan evlatların ailenin ihtiyacı varsa,aileye yardım etmesi taraftarıyım. Bu destek zorlama ile değil gönülden olursa iyi olur. Babanızla ilişkinizi tam olarak bilememekle birlikte sanki babanız işi kolaycılığına kaçıp size sırtını yaslamak istiyor.
Sizi zorlamayacak belli bir miktar verin ki çok da sesi çıkmasın. Yine de olmuyorsa ayrı eve çılmayı düşünün.

baban kaç yaşında, bence kardeşinle ayrı eve çıkın, ya da verdiğiniz parayı makul bi miktara sabitleyin, mesela sadece her ay 250 şer lira vereceğiz gibi...

O evde yasiyorsaniz destek olmaniz şart. Ama bu bütün paranizi vereceğiniz babanizin da yan gelip yatacagi anlamına gelmiyor. Her ay belli bir miktar verin. Üstünü isterse evi yaksin vermeyin.

50 yaşında bile değil tanınmamak adina bu kadarını söyleyebilirim. Düzgünce söylese ikimizde veririz destekte oluruz.sonucta o evde yaşıyoruz. Çok olay var aslında ama anlatamıyorum. Ben açıkçası ise girdim gireli eve gitmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…