Kızlar selam.
1 seneden biraz fazladır evliyim. Babam bekar. Yeni bir durum değil, senelerdir böyle. Yalnız yaşamaya alışkın, hatta ben ve annesi dahil kimseyi uzun süre çekemez yapısı bu.
Bu hafta her ne olduysa bizden çıkmıyor. İşe buradan gidip geliyordu (ulaşım çok sıkıntı sabah eşim arabayla bırakıyor yaklaşık 40 km) haftasonu oldu evinde babaannemler ve halalarım misafir, canı istemiyor diye gitmedi. Bozuldular da bir şey demediler. Yani evinde annesi ve kardeşleri var, ev sahibi burada.
Ek olarak yaptığım yemeği beğenmez. (Canım istemiyorsa yemek yapmam ben mesela ama şu an beyefendi için karnıyarık yapıyorum)
Evinin kirli olduğunu iddia ediyor. Onun evi bekar evi olmasına rağmen daha temizmiş! Perdelerime, cam önlerine kadar kontrol ediyor insaf.
Eşimi çok ezdiğimi iddia ediyor. Hep benim dediğim oluyormuş. Ulan sana ne! Yalnızken söylese gam yemeyeceğim.
Absürt saatlerde yatıp kalkıyor, eşimi de kitliyor. EE o yalnız mı kalsınmış, e gecenin 3ünde yaaat?! Ertesi gün işe gidilecek çünkü.
Eşim masayı toplayacak olsa "sen gel otur pattis yapsın" pattis eşek ya.
Yaşlı adam amaan diyecekler için not düşeyim, 46 yasında henüz.
Eşin bir şey demiyor mu diyeceklere de cevap vereyim, böyle şeylere ses çıkaracak ya da söylenecek bir yapısı yok. Ben sinirlendikçe bana göz belertiyo anca.
Keşke kaynanam gelseydi de kalsaydı bu ne ya çıldırıcam az kaldı!