babamın bu huyu :(

KIMBERLY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
218
0
96
Fransa
ya kızlar ben lşse sona geçtim...kitap orta okulda çok okurdum elıme kıtap dayanmazdı...liseye geçince çok salladım... bayagı bi bırktım.. bu sene tekrardan başladım okumaya.en fazla 4 gnde bıtırıorum bı kıtbı... babamdan kıtap için para istdığimde kıtaba para mı verıosun dıe bana kızıo.. sinir oluorum bu huyuna.. bide babam üniversite mezunu,sosyal bılgıler öğretmenı ama yapmıor... okumuş bı insan böyle düşünurmu çıldırtck bnı yaa.. elalemın ailesi okusun dıe evı kıtpla yığar bnm babam ise kıtaba verılen paraya acıo..(hee okudugumu göruncede sevınır ama böyle bişi işte )

canım öyle değildir tabiiki ben buna inanamam ama kitaplar da çok pahalı,bunu kabul etmek gerekir.eee bir öğretmen maaşıylada,her üç dört günede 20 -30 lra para varmek bayaa bi dokunur .
en iyisi kütüphanelere üye olabilirsin. senide ayrıca takdir ediyorum çok güzel bir alışkanlık edinmiş,alkisalkisalkisne güzel bende okurdum ama gözlerim artık okumakta zorlanıyor.yakın gözlüğü gerekiyor.yani.
kimi kitabını kızınır,kimi parasını.oofff ne tuhaf.benimde cici babaö kızınanlardan,bir duvar dolusu kitabı vardır ama hepsini alemünyum folyayala kapattı .neyin ne olduğunu bile bilmiyoz bu durumda.hemde kimseyede vermez.
anlıcan karışık.
sen dediğimi yapmaya çalış canım

ırna ablama katılıyorum,kütüphaneler en iyi çözüm.
Doya doya okursun,hem ne kadar farklı kitaplar bulabilirsin orada düşünsene.
Senin için daha farklı ve iyi bile olur.
Seni çok takdir ettim tatlım,inşallah hiç yavaşlamaz bu okuma hızına.s.

canım öyle değildir tabiiki ben buna inanamam ama kitaplar da çok pahalı,bunu kabul etmek gerekir.eee bir öğretmen maaşıylada,her üç dört günede 20 -30 lra para varmek bayaa bi dokunur .
en iyisi kütüphanelere üye olabilirsin. senide ayrıca takdir ediyorum çok güzel bir alışkanlık edinmiş,alkisalkisalkisne güzel bende okurdum ama gözlerim artık okumakta zorlanıyor.yakın gözlüğü gerekiyor.yani.
kimi kitabını kızınır,kimi parasını.oofff ne tuhaf.benimde cici babaö kızınanlardan,bir duvar dolusu kitabı vardır ama hepsini alemünyum folyayala kapattı .neyin ne olduğunu bile bilmiyoz bu durumda.hemde kimseyede vermez.
anlıcan karışık.
sen dediğimi yapmaya çalış canım

Canım konuyla alakası yok ama çok merak ettim, kitapları niye aluminyum folyoyla kapladı ki...
Çok komik geldi...

İrna ablama katılıyorum,kütüphaneler en iyi çözüm.
Doya doya okursun,hem ne kadar farklı kitaplar bulabilirsin orada düşünsene.
Senin için daha farklı ve iyi bile olur.
Seni çok takdir ettim tatlım,inşallah hiç yavaşlamaz bu okuma hızına.s.

teşekkur ederim canım benim... seviyorum kıtap okumayı ..o zaman tüm sıkıntılarımı unutuyorum... maşşaAllah çekinde nazar değmesin zemuszemus :nazar:

canım benim kitap alacaksan şayet büyük alışveriş merkezlerindeki kitap dergi cdci zincirleri var ya-ismini vermeyim anladınız-oralara gitme..orda pazarlık şansın yok...ikinci el kitapçıları dolaş-yada kıyıda köşede kalmış salaş kitapçıları-orda hem muhabbet kurulur.elin ayağın alıştımı her türlü kolaylığı gösterirler sana...

Canım bence kütüphaneleri dene.yada arkadaşlarınla kitap paylaşın.Ayrıca kitaplar internetten sipariş verildiği zaman çok daha ucuz oluyor 20 liralık kitap 15 liraya alınabiliyor..bunun dışında internette e-book hizmetinden yararlanabilirsin..ayrıca büyük alışveriş merkezleri bazen kampanyalar yapıyorlar türk ve dünya klasikleri inanılmaz düşük fiyatlara satılıyor..bu arada ne olursa olsun okumaya devam etopuyorumnanaktan
Aslında değindiğin konu çok önemli bi konu çünkü bazen kitaplar çok yüksek fiyatlarda oluyor.bence insanlar arasında kitap paylaşımı artmalı..çünkü çok insanın evinde görüyorum ki o kitaplar okunmuş kitaplığa kaldırlmış resmen tozlanmaya çürümeye bırakılmış..kitaplıkta duran kitap ne işe yararki??

çünkü çok insanın evinde görüyorum ki o kitaplar okunmuş kitaplığa kaldırlmış resmen tozlanmaya çürümeye bırakılmış..kitaplıkta duran kitap ne işe yararki??

tabi şuan arkadaşın durumu farklı şu sıralar kütüphaneden ya da eski kitapçılardan temin etmesi onun yararına kendi parasını kendi kazandığında kitaplarını alır yine kimseye hesap vermeden..vermeden de...
fed e katılmıyorum ben asla ne ödünç kitap okurum ne de kitaplarımı başkalarına temelli veririm..çocuğuma bırakacağım en büyük miras kütüphanem olacak.

bazı insanlar kitaplarını paylaşmaktan hoşlanmıyo kardeşimden biliyorum kitabını (eğer onun için özelse diyelim) pek vermez. bende bu durumu pek anlamam ama sahipleniyolar işte bana garip geliyo onun için doğal insan yaradılışı işte onlarda öyle napalım düşünsene
BEN SANA GÜL BAHÇESİ VAADETMEDİM ikimizdede var vermiyo :kızgın:

Back
X