Babamın emekliliğiyle alakalı

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Arkadaşlar Merhaba, belkide burdan birileri vesile olur diye konu açma geregi duydum.
Allah rızası için yapabileceginiz bişey varsa esirgemeyin. Babam zamanında hep sigortasız çalıştıgı için henüz emekli olamadı.
Kendisi 57 yaşında ve 4-5 senesi var emekli olmasına. Şuan gene iş bulamadıgı için bir yerde sigortasız çalışıyor.
Sigortası olan bir iş arıyoruz kendisine. Şöförlük olur, bekçilik olur.
Çevrenizde duydugunuz bir iş imkanı varsa lütfen Allah rızası için vesile olun. Avrupa yakası taraflarında.

Arkadaşlar Merhaba, belkide burdan birileri vesile olur diye konu açma geregi duydum.
Allah rızası için yapabileceginiz bişey varsa esirgemeyin. Babam zamanında hep sigortasız çalıştıgı için henüz emekli olamadı.
Kendisi 57 yaşında ve 4-5 senesi var emekli olmasına. Şuan gene iş bulamadıgı için bir yerde sigortasız çalışıyor.
Sigortası olan bir iş arıyoruz kendisine. Şöförlük olur, bekçilik olur.
Çevrenizde duydugunuz bir iş imkanı varsa lütfen Allah rızası için vesile olun. Avrupa yakası taraflarında.

canım ben öğretmenimde bildigim kadarıyla okullar suanda hizmetli alıyor galiba işkur vesilesi ile. okulumuzdaki hizmetli abinin 6 ayı kalmıştı emekliliğine 6 aylığına geldi bu yüzden. okul hizmetliliğini araştırın derim hemde tam zamanı şu sıralar

canım ben öğretmenimde bildigim kadarıyla okullar suanda hizmetli alıyor galiba işkur vesilesi ile. okulumuzdaki hizmetli abinin 6 ayı kalmıştı emekliliğine 6 aylığına geldi bu yüzden. okul hizmetliliğini araştırın derim hemde tam zamanı şu sıralar

Teşekkürler canım ama bu işi yapabilcegini sanmıyorum babamın. Şöför olarak çalışmak istiyor. Aklım hep onde biranönce emekli olsa hayırlısıyla. Şuan sigortalı olmadıgı için sağlıktanda faydalanamıyorlar. Allah korusun bir rahatsızlansa filan offf ya offf.

eski iş yerlerini mahkemeye verin...

2 tane şahit ile ispatlarsanız geçmiş primler babanızın prim gününe eklenir.

sgksız işçi çalıştırmak kul hakkıdır. :27:

Allah yardımcınız olsun,inşallah tez zamanda bulur ve emekli olur.. keşke birikiminiz olsaymış askerliğide hesaplatır daha erken emekli olabilirdi..

Back
X