- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
Merhaba arkadaşlar.Bundan iki yıl önce annemi kaybettim ve 6 ay kadar önce babam başkasıyla evlendi.İyi bi insan,hiçbir sıkıntısını görmedim.Sağolsun kendi evladı gibi ilgilenir benle ve kardeşimle.Ama sıkıntı şu ki,15 tatilde erkek arkadaşımın ailesi babamlarla tanışmak için bize geldiler.Babamın eşi çalışıyor,akşam üstü geliyor eve.Misafirlerimiz gelmeden 3 gün önce ben evdeki işleri yapmaya başladım.Temizlik vs.Ya ben normalde dağınık biriyimdir ama ben bile öööhhh dedim yani..Her neyse mesele bu da değil..Kimsenin evinin içi beni ilgilendirmez.Sonuçta çalışan kadın..Mesele şu ki,misafirlerimiz gelecek diye teyzemler teklifte bulundular,kızım yemekleri,ikramlıkları burda yapalım,babanın eşi çalışıyor,uğraşamaz dediler.Ben söyledim bunu eşine ama ben kimseye kendime laf söyletmem,ben hazırlarım dedi..Demesine dedi ama hiçbir şey yapmadı.Sadece bir tane kurabiye yaptı,o kadar..Ben de bilmem pasta börek yapmasını.Çıktım börekçiden aldım alınacakları.Gelecekleri gün sabah kalktım,her yeri tekrardan temizledim.4 çeşit yemek yaptım ve artık en son yemeği yaparken bayılacağımı hissettim.Tam o sırada babamın eşi işten geldi ve bana gözlerinin altı mosmor olmuş neden bu kadar yoruldun demez mi..Sinirden ağlıcaktım nerdeyse..Misafirlerin gelmesine 3 saat varken bünyem daha fazla dayanamadı ve ben uyuya kaldım.Kalktığımda 1 saatim vardı.Ne kuaföre gidebildim,ne başka bişey..Kendi kendime telaşla hazırlandım..O günüm öyle geçti.Şimdi sorum şu.Nasip olursa nisan ayında nişanımız olucak.Ben ailemden farklı bir ilde çalışıyorum ve en fazla iki gün izin alabilirim.Gittiğimde temizlik ve yemek vs ile uğraşmak istemiyorum.Sonuçta benim de kendime göre hazırlıklarım olcak.Kadın da çalıştığı için temizlik sıkıntı olcak.Kadına nişandan önce eve gündelikçi getirmeyi ve yemekleri,ikramlıkları da teyzemlere hazırlatmayı teklif etsem ayıp olur mu?