- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir yol izleyeyim diye sormuşsunuz kendimce cevaplayayım. Dönmeyerek eşinize iyilik yaparsınız. Para muhabbeti yapmak hep çirkin gelmiştir bana. Eşim pek hesap kitap bilmez. Bileziğimi bozdurup eline verdim bekarken yaptığı borçları kapattı. Başına kaktım tabi ama utandığımı da ekledim para yüzünden kavga ettmekten
Bence konu para degil birseylerin birikimi bir yerden sonra en ufak konularda bile patlak veriyor.Bu durum madem bu kadar zor calisin o zaman bebeginize de bakıcı bulursunuz ama konu gercekten paraysa cok abartmisiniz.
Ben sizi daha hatalı buldum bu konu özelinde.
Paramı çektin mi? Bile çok yanlış bir söz.
Yetmemiş 'çekmediysen fena olur' ...
Yıllardır çalışıyorum, ortalamanın üstünde kazanıyorum, hiç cüzdanında 2000-3000 TL
ile gezmedim.
Paraya biraz fazla anlam yüklüyor olabilir misiniz?
Ben bu baba evine dönme olayını anlamıyorum. Eşiniz 2 gündür aramıyor, nasıl bir yol çizmeliyim diye düşünüyorsunuz. Babanızı arayıp, onları olaya dahil edip evden gidecek bir konu yok.
Aranızın limoni oluşunun acısını yanlış konudan çıkarmışsınız. Para acil değilse ertesi günde cekip getirebilir. Bu konuyu ağırdan alıyorsa, aranız iyiyken güzel bir şekilde konuşursunuz. Bende çalışmıyorum, ek karttan çekiyorum istediğim zaman para, eşimden direkt aldığım zamanlarda oluyor ama çoğunlukla kendim çekiyorum. Böyle birşey yapabilirsiniz sizde.
Adamın yorgun argın geldiği akşam üstüne gidip, bir daha olursa fena olur denemeler, sonra hakaretler edip, babanızın çağırmaniz fazla abartılı geldi. Şuan için aramaması da normal geldi bana.
Eşinizin para konusundaki davranışı yanlış ama sizinde yanlışınız çok gibi geldi bana. Mesela küfür hakaret neden bir anda oldu ki yani o sizi tahrik edecek başka bir şey yaptı mı.
Abartmışsınız. Para çekememiş olabilir, yorgundur, yoğun bir gün geçirmiştir. Güzellikle söyleyebilirdiniz. Hakaret etmeniz, babanızı aramanız hiç hoş değil. Ben sizi haksız buldum.
Valla konunuzu okurken bizim bugün eşimle yaşadığımız olay aklıma geldi, olay şöyle gelişiyor; markete gidicez eşime dedim ki 2 tane bira alsanda içsek akşam eşim: sen ısmarlarsan alayım dedi. Bende paran mı yok dedim ama çok sakin bi ses tonuyla, eşim bu kadarcık lafıma çıldırdı, sorarım bu lafımda ne var bu arada bende çalışıyorum. Yani ne bileyim benim yerimde olsanız napardınız, bana abartı geldi tavrınızmerhaba esimle evlendiğimizden bu yana sıkıntılar var baslarda kabullenemediğim zamanla malesef alıştığım sıkıntılar konularımın başında var. Biz hiç mukemmel cift olmadik sikintilarimiz vardi baslarda calisiyordum fakat sonra hamile kaldım cocugum oldu dogal olarak esimin eline bakar oldum aylik belli miktarda verdigi para var oyle cok degil beni idare ediyor en azindan cogunda gozum yok tek basina ev gecindiriyor diye fakat ben elinden parayi alirken bin bir zorlukla aliyorum son gunlerde aramiz limoniydi ben de sinirliydim bu aralar is de yogun oldugu icin eve gec geliyor parami cekip getirmesini istedim geldi para cektin mi diye sordum yok cekemedim dedi neden diye sordum gec oldu cekemedim falan dedi ben de iyice sinirlenip bu para konusunda beni bir daha ugrastirirsan bu sefer kotu olacak soylim dedim tabi o ara gerildik ne diyorsun falan ben israr ettim bu da sinirle yok sana para falan diyince ben cildirdim ve patlama noktasina gelip hem kavga edip hakaret ettim sonra da babami arayip beni almasini istedim ayri sehirlerdeyiz 1 bucuk saat var aramizda ailemle tabi babam biraz endiselendi esimle konusmak istedi ne oluyor diye bu da hic bir sey yok baba dedi tabi ben hala cildirmaktayim telefonda babam beni sakinlestirip yarin seni almaya geliyorum dedi ve topladim esyalarimi baba evindeyim. insanlara basit bir konu gibi gelebilir ama surekli yasadigim ve artik katlanilmaz bir olay bu bu zamana kadar calistim hamileligimin son gunlerine kadar simdi bu tavirlari cekmek ciddi koyuyor bana. 2 gundur aramiyor nasil bir yol cizmeliyim nasil hareket etmeliyim. bana bir akil verir misiniz?
Adam sonra çocuklu bir kadınla evlendi. Kadın şimdi onu parmağında oynatıyor. Kendi evlatlarına sahip çıkmadı ama evlendiği kadının kızına sahip çıktı.
Cekememis parayı ..o an çok mu acil lazımdı size para. Sanırım eşinizden para almak para istemek koymuş olacakki patlamissiniz. Bebek büyüyünce tekrar çalışırsınız kendinizi bunun süreli olduğunu telkin etseniz.Bu sebepten bosanilmaz . Bir süre baba evinde kafa dinleyin.
Ben size hak verdim.
İşten çıktığınızdan beri size para verirken sürekli erteliyorsa, eli titriyorsa, çamura yatıyorsa ben de patlarım.
Madem rest çektiniz. Hiçbir şey yapmayın. Onun aramasını bekleyin.
Sürekli aynı durum oluyorsa rahatsız olmakta haklısınız tabi. Madem kendisi getiriyor size illa, maaşı aldığı gün getirmesi doğru olan.ben esimden ek kart isteyip ordan istedigim zaman para cekicem desem kalbine iner heralde keske bu kadar dusunceli olsa malesef ben kendimi ve cocugumu dusunmek zorundayim mesele para degil bana orda yok sana para demesi. ben evde kole ya da temizlikci degilim bu konuyu ona soylemem bile sacma her defasinda parayi hatirlatip getir demem bile sacma
Ben olaya şuradan bakıyorum. Bunu parayı hatırlatması bile hoş değil. Paramı çektin mi diye sorulduğunda çekemedİm geç oldu demek yerine çekemedim geç olmuştu ama yarın vereceğim demek olayları yatıştırır. Baktın ki kadın gerilmiş sende üstüne gitme o zaman. Zaten kadın neden hatırlatıyor ki. Bugün olmadıysa dün çekseydi. Ya da susturup yarın vereceğim deseydi. Zaten verirken bile her seferinde kadının istemesini bekliyormuş. Neden ağzıyla istesin ki? Evde çocuk var acil bir durum İçin zaten para düzenli vermek zorunda. Bence haklısınız. Dönecekseniz bile konuyu açıkça konuşup öyle dönün.
Aileniz konuyu biliyor mu para vermediğinitam tersi aslinda bolluk degil cok asiri harcamam yok para da benim icin az olsa da onemli degil esimin beni ugrastirmasi ve sinirlendiginde ise bu durumu bana karsi kullanmasi. yoksa nesele gercekten bolluk degil zaten cocuk olunca evden cikip para harcamaya bile firsatim olmuyor malesef
Sürekli aynı durum oluyorsa rahatsız olmakta haklısınız tabi. Madem kendisi getiriyor size illa, maaşı aldığı gün getirmesi doğru olan.
Ama bu noktaya gelmeseymiş güzel olurmuş, ailenizin yanına dönmeniz bu sorunu çözer mi pek sanmıyorum. Şimdi kendiniz adım atarsanız da olmayacak umarım eşiniz iletişime geçer sizinle.