Babamın evine döndüm

Huyunuzu biliyordur,buna ragmen size önce sordurup,sonra yok sana para demesi hic hoş degil.Para istemeyi sevmeyen kadina istetmeden ,yormadan para vermek de zor bi iş degil.Baba evine gitmek abartili mi olmus,yerinde mi onu bilmiyorum ama.Huyunu tekrarlamayacagina söz versin dönmeden.Üç kuruş para için yormasın eşini.

Ozaman neden çalışmayıp eşinizin eline bakıyorsunuzki?
Madem bu adam böyle, kolay kolayda değişmez. İster evi terkedin ister uzaya gidin, adamın huyu buysa düzelse bile bi süre sonra yine eskiye döner. Bu sıkıntıyı çekmek yerine çalışmak daha kolay değilmi sizin için?
Babanız tabiki geçindirir sizi ona şüphem yokda böyle bir mevzu yüzünden ayrılmak bana doğru gelmiyor. Tabii hayat sizin.

calisamiyorum cunku alacagim maasin cogu bakici parasina gider ayrica yasadigim sehirde bakimina guvenecegim kimse de yok biz bu karari esimle ortak aldik o da dedi simdilik calisma diye bosanmak icin gitmedim hatasini anlasin diye gittim bosanma bu konu surekli boyle devam ederse olur cunku yipratici bir durum bu sekilde de evlilik yurumez

basbayağı büyütürüm neden büyütemim gider bosanma davami açar o vermediği parayi nafaka olarak alırım niye para calayım ben hırsiz mıyım ?
Böyle adam için hırsız olunur, tek başına çocuk büyütmek kolay mı sanıyorsın! Niye hemen boşanacakmışsın! Mücadele etmen gerekir

Huyunuzu biliyordur,buna ragmen size önce sordurup,sonra yok sana para demesi hic hoş degil.Para istemeyi sevmeyen kadina istetmeden ,yormadan para vermek de zor bi iş degil.Baba evine gitmek abartili mi olmus,yerinde mi onu bilmiyorum ama.Huyunu tekrarlamayacagina söz versin dönmeden.Üç kuruş para için yormasın eşini.

evet huyumu biliyor ve buna ragmen yapiyor benim de istegim o bir daha ayni seyi yasamak istemiyorum insallah basarili olurum

Ya ben en çok hakaret etmenize takıldım. Aradaki saygıyı yitirmeyin lütfen. Hakaret, küfür olayları benim kaldıramadığım şeyler. Lütfen daha dikkatli olun. Çocuğunuz var ve sizi örnek alıyor.

Evlilik zor müessise, hakkını alman için mücadele şart, adama ayar vermek istiyorsan,
Tartışmadan kaçınmayacaksın!

ben adama ayar vermeye calisiyorum zaten tartisiyorum da siz neyin pesindesiniz siz gidin hirsizlik yapin ben kendi yolumdayım

Bir programda hocaya kadın sordu eşim para vermiyor diye, çalabilirmiyim diye o da vermiyorsa çalabilirsin dedi helalmış birde 😂

Kusura bakma ama sırf para vermiyor diye bu çocuğu babasız büyütemezsin o zaman kocanın cebinden çocuğun için para çalacaksın! Madem ki parası var
Nasıl bir mantık bu yaa neden çalsin kadın kim ister çocuğu babasız büyütmeyi merak etme sizden daha çok düşünür evladını tey allahim

Ya ben en çok hakaret etmenize takıldım. Aradaki saygıyı yitirmeyin lütfen. Hakaret, küfür olayları benim kaldıramadığım şeyler. Lütfen daha dikkatli olun. Çocuğunuz var ve sizi örnek alıyor.
küfur degil de bir yerden sonra siniriniz bozuldugunda kendinizi kaybediyorsunuz ben de hosnut degilim bu hakaret etmekten ama tutamiyor insan bazen kendini ve agzina geleni soyluyor.

Siz ne içiyorsunuz. Kafa bayaği iyi de.
Kadın hırsızmı, çalmak ne demek.
Nasıl bir mantık bu yaa neden çalsin kadın kim ister çocuğu babasız büyütmeyi merak etme sizden daha çok düşünür evladını tey allahim
Böyle parasını saklayan adama müsdehak, karektersiz adama bu yakışır,
Hanımını üzmesin o zaman

merhaba esimle evlendiğimizden bu yana sıkıntılar var baslarda kabullenemediğim zamanla malesef alıştığım sıkıntılar konularımın başında var. Biz hiç mukemmel cift olmadik sikintilarimiz vardi baslarda calisiyordum fakat sonra hamile kaldım cocugum oldu dogal olarak esimin eline bakar oldum aylik belli miktarda verdigi para var oyle cok degil beni idare ediyor en azindan cogunda gozum yok tek basina ev gecindiriyor diye fakat ben elinden parayi alirken bin bir zorlukla aliyorum son gunlerde aramiz limoniydi ben de sinirliydim bu aralar is de yogun oldugu icin eve gec geliyor parami cekip getirmesini istedim geldi para cektin mi diye sordum yok cekemedim dedi neden diye sordum gec oldu cekemedim falan dedi ben de iyice sinirlenip bu para konusunda beni bir daha ugrastirirsan bu sefer kotu olacak soylim dedim tabi o ara gerildik ne diyorsun falan ben israr ettim bu da sinirle yok sana para falan diyince ben cildirdim ve patlama noktasina gelip hem kavga edip hakaret ettim sonra da babami arayip beni almasini istedim ayri sehirlerdeyiz 1 bucuk saat var aramizda ailemle tabi babam biraz endiselendi esimle konusmak istedi ne oluyor diye bu da hic bir sey yok baba dedi tabi ben hala cildirmaktayim telefonda babam beni sakinlestirip yarin seni almaya geliyorum dedi ve topladim esyalarimi baba evindeyim. insanlara basit bir konu gibi gelebilir ama surekli yasadigim ve artik katlanilmaz bir olay bu bu zamana kadar calistim hamileligimin son gunlerine kadar simdi bu tavirlari cekmek ciddi koyuyor bana. 2 gundur aramiyor nasil bir yol cizmeliyim nasil hareket etmeliyim. bana bir akil verir misiniz?
Soran oldu mu bilmiyorum ama neden nakit olarak istiyorsunuz? Sizin banka hesabınıza göndersin parayı ordan istediğiniz gibi kullansanız daha rahat olmaz mı? Hem istediğiniz an yanınızda telefondan bile gönderebilir. Ya da kredi kartından yapın harcamaları sonra onu ödesin.

Soran oldu mu bilmiyorum ama neden nakit olarak istiyorsunuz? Sizin banka hesabınıza göndersin parayı ordan istediğiniz gibi kullansanız daha rahat olmaz mı? Hem istediğiniz an yanınızda telefondan bile gönderebilir. Ya da kredi kartından yapın harcamaları sonra onu ödesin.
Adam pinti hiç bir şekilde para vermek istemiyor,
Buna ekonomik şiddet deniyor

Böyle parasını saklayan adama müsdehak, karektersiz adama bu yakışır,
Hanımını üzmesin o zaman

ben esim cocuguma bakmiyor demedim ki para mevzusundan tartisma oldu aramizda cocugunun hic bir ihtiyacin eksik etmiyor cok sukur yalniz sizin yolunuz yol degil bi insan kendini niye o duruma dusursun

ufak bi kredi kartim var zaten de her zaman kredi kartiyla halledemem ki isimi insanin nakit paraya da ihtiyacı oluyor

Patlama Noktası olmuş bu sizin için.
Kadınların mutlaka ekonomik özgürlüğü olması gerekiyor.
Bebekte varmış para sizin için önemli ihtiyac olur illa ki bebekte varken. Ilk önce sizin paranızı vermesi gerekirdi.
Ne desem bilemedim. Inş düzelir.

ben esim cocuguma bakmiyor demedim ki para mevzusundan tartisma oldu aramizda cocugunun hic bir ihtiyacin eksik etmiyor cok sukur yalniz sizin yolunuz yol degil bi insan kendini niye o duruma dusursun
O duruma düşen kadınlar var oda erkeğin suçu, kişisel ihtiyaçlarınız için mi para vermiyor, zaten çoğunluk vermiyor bebek olduktan sonra birde kadın çalışmıyorsa çoğu kadın bu durumda tabi kimse kimseye bunu anlatamıyor

Back
X