- Emoji Skoru
- 55
- Puanlar
- 48
Ablacım aramızda yaş farkı ne bilmiyorum ama kusura başmasan sana biraz nasihat etmek istiyorum kadınlar çalışıp evi geçindirmek gibi bir şey için yaratılmadı ev hanımı olup eşini günü gelince idare etmek için çocuklarına analık etmek için yaratıldı ya bir düşün ne kadar saçma para konusu yüzünden ayrı kalıyorsunuz yazık değil mi belkim yok hesapta para belki çekiniyor söylemeye para kalmadı diye yaa misal söylüyorum yada çok yorgundu eşin anca eve atabildi kendini eve gelip bide o yorgunlukla kavga etti eşiyle ne kadar üzücü değil mi işten yorgun gelip dinleneyim biraz diyorsun ama eve gelip kavga edip o yorgunluğun üstüne bir de kat ve kat üzülüp kıvrılıp belkide ağlıyorsun sen eşine kıyabilirsiniz misin hiç sevmiyor olsan bile vicdanın kabul eder mi varlıkta ve yoklukta yanında ol eşinin çok mu acil bir şey lazım eşin alır gelirken yada sen doları mı çıkacaktn yarın ertele 1 2 gün senin huzurundan çocuğundan eşinden daha önemli bir şey yok hayatta anneni babanı nasıl üzersin bu konular için hiç yakıştırmadım sana evet para isteyemiyorsun alamıyorsun belki ama alışmak zorundasın her seferinde bu şekilde kavga ediceksin sen parayı alırken gururun inciliyor olabilir ama eşin bir evin reis olduğunu ve erkek olduğunu hissediyor pqaayı eline verirken inan bana para mara yok demekle de ciddi değildir eşin sinirle söylemiştir bence yoksa neden vermesin ki