babamin fazlasiyla hijyenik olmayisi, esimle arasinda kalmam

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
Kızlar cok afedersiniz babam wc den cikar elini yikamaz.wc bi su dokmez.klozet kapagini kaldirmaz.vs.babam cok iyidir bana esime cocguma karsi.ama her gorusmemizde geriliyorum esim ya babam sonrasi wc girerse.diye.bebegimde var babam kucana alincada rahatsiz oluyorum.esimde cok titiz bi keresinde klozet kapagi hrp idrar temizle biri kirletmis dedi .babam oldunu biliyordu ama söylemedi direk.anneme soyledim babamla konus die.oda babamdan cekinir ama söylemiş babamda degisme yok.misafirlige biyere gidince etim bitimi yiyo babama pis derler wc e girerse diye.babam a da evladi olarak bu konuyu konusmak cok zor .sizce ne yapsam.konussam bana sinirleniopannem den sinirini alcak biliyorum. Ama esim babamdan tiskinsin istemiyorum farketse bebegide uzak tutar oda asiri tititz bana akil verin ne olur

Kızlar cok afedersiniz babam wc den cikar elini yikamaz.wc bi su dokmez.klozet kapagini kaldirmaz.vs.babam cok iyidir bana esime cocguma karsi.ama her gorusmemizde geriliyorum esim ya babam sonrasi wc girerse.diye.bebegimde var babam kucana alincada rahatsiz oluyorum.esimde cok titiz bi keresinde klozet kapagi hrp idrar temizle biri kirletmis dedi .babam oldunu biliyordu ama söylemedi direk.anneme soyledim babamla konus die.oda babamdan cekinir ama söylemiş babamda degisme yok.misafirlige biyere gidince etim bitimi yiyo babama pis derler wc e girerse diye.babam a da evladi olarak bu konuyu konusmak cok zor .sizce ne yapsam.konussam bana sinirleniopannem den sinirini alcak biliyorum. Ama esim babamdan tiskinsin istemiyorum farketse bebegide uzak tutar oda asiri tititz bana akil verin ne olur

çok kötü bir durum en tahammül edemediğim

annen uyarsın

size gelince babandan sonra hemen gir wc temizle eşin görmedin zor bir durum maalesef benim dedem öyle yaşlılığına veriyoruz ama ne yaşlı insanlar var pırıl pırıl

Annem pasif iki kelimeyi yan yana getir ip zor soyluyo sanirim bundan olsa gerek annem söyledi ama babam hala ayno

Çok kotu ya.
Eşiniz de hakli yani kimse kp in pisliğini çekmek istemez hele titiz biriyse..

bence uyarın ben uyarırım ki benim bebeğimide dedeleri dışardan gelip atlıyor sevmeye hemen diyorum önce elinizi yıkayın sonra yoksa veremem bıdı bıdı yapsalarda yıkıyorlar bence söylenmeli hiç hoş değil eli ayağı tutmasa neyse en sinir olduğum konudur ben söyledim söylerimde.

Valla tuvalet eğitimi 3-4 yasa kadar tamamlanıp bitiyor..Bu yaşa kadar öğrenmeyen babanızın bu yaştan sonra ogrenecegini hiç sanmıyorum...Tek çareniz o anı kollayip pesinden gidip temizlemek..

yaa kızlar burda aynı seyı kaynanan yapsa hemen geline derdiniz ne olcka yaslı kadın gir temizle simdi hemen babana söyle esin istemez yok eve sokmaz yok cocugu vermez yok yaaaa esim kim oluyomuss

sende aynen cnm baban geldmi annenle gelir zaten yada gelmezse bile sen hemen annene telefon et gelsin baban wc den cıktımı annene göz at girsi hemen bu kadar basit yani

ayrıca hangi gelin kaynanası wc yi batırckta insan icinde dicek esine cnm tuvaleti biri batırmıs git temizle

esindede saygısızlık var

ya sonuçta yaşlı insan tmm katlanması hoş değil ama hastalıklar vs ler var dünyada bu da katlandığın ufak şey olsun napalım. değişmiyomuş adam işte

babam tuvalette sigara bile içse söylüyorum yapma etme rahatsız oluyoruz diye kaldı kii bunu hayli hayli söylerim isterse alınsın onun faydasına olur işte ..

Babanız kaç yaşına acaba?
Sizi çok iyi anlıyorum,ama sizin babanızı uyarmanız hoş olmaz.
Annenize söyleyin,hatta eşiniz için çok titiz bir kaç kez wc'yi öyle gördü, çok utandım deyin. Anneniz de ciddiyeti anlayıp ona göre babanızı uyarır.
Bu durum çok kötü ya.

Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Babanız wc'den çıkınca hemen gidip temizleyin bence eşiniz görmeden :KK43:

bu yaştan sonra alışkanlıklarını değiştirmek imkansız...burda annene büyük bir görev düşüyor..eşini bildiği için nereye giderse gitsin arkasından tuvalate bakacak..yapçak birşey yok..

Ayyy benim kpderim de oyle sustum sustum bu zamana kadar ama en son geldiginde tuvalet terligine sicratmis susmadim girdim salona anlattim bak terlik boyle vcden sonra ellerini de yikamiyosun hapsirinca eline geleni krem gibi eline yediriyosun... ya bjrbirimizin oldugu ortamda bulunmayalim yada sen bunlardan vazgec... karsisina benim gibi bir cirkef cikarsa o zaman daha cok uzulur. Eli ayagi tutan adamin bu kadar pis olmasini kaldiramaz kimse, siz yada anneniz de ne kadar arkasini toplayabilir malum

Suan yazacaklarimi esim bigun benden gizli okumaz insallah:KK17: Ewde 2 tuvalet var ikiside alafranga.birini ben kullanirim birini esim.yani esimle tuvaletlerimiz ayri.hoslanmiyorum erkeklerinin kapagina isedigi klozete oturmaktan ( esim dikkat eder ama bende huy oldu ) kp bize geldi bigun.4 5 gun falan kaldi.bazen esimin tuvaleti doluysa benimkini kullanirdi.bi sabah kalktim tuvalete giricem yemin ederim tuvalet paspasina kadar idrar olmus.klozeti tarif bile edemeyecegim her yer. Sapsariydi:mad: İcim kalkti ama hic bisey demedim diyemedim ne ona ne esime.halilara varana kadar yikadim.her yeri klorakladim o gidince.igrenc bisy yaa bide kokuyo o idrar fenaaa.valla bn asla soyleyemem icim icimi yer ama diyemem iste

Yaşlanınca bunlar klozet deliğini tutturamıyorlar cicim. Bizde de var aynısından bir tane. Babamın akasından girip tuvalet temizlemekten helak oluyorum bazen. Bir kaç kez uyardım ama değişmiyor, o yüzden söylemiyoruz artık. Benim eşim de çok titizdir ama babam hakkında tek kelime edmez. Ne demek çocuğu sevdirmez, olur mu öyle şey?

Benim kayinpederim bana 2 kere geldi hepi topu su zamana kadar. Ve tuvaleti kullandığında klozet oldugu icin o da temiz kullanmiyordu maalesef. Ben esime de demedim babasindan tiksinmesin diye. Hemen kayinpederimden sonra gidip tuvaleti bastan assagi yikiyordum.
Bi kere kaynanam gördü hayirdir ne oldu yoksa tuvaleti mi pisletmis diye, yok, bir sey yok dedim tabi anladi. Benim yanimda kayinpederime bagirdi. Ayip ayip koca adamsin tuvaleti kullanmayi bilmiyorsun diye. Ben cok utanmistim..
kayinpederim tekrar tuvalete girdiğinde bundan sonra hemen kaynanam kapida bekleyip giriyordu yikamak icin.
Ha bu benim öz babam olsaydi, ben derdim, baba bak klozet kapağını böyle kaldir, sifonu boyle cekersin, cikmadan da elini bu lavaboda yikar cikarsin diye.
Demekki adam temizlik bilmiyor. Böyle ogretebilirsiniz, mecbur bırakırsınız. .

Baban o yaaa, birazcık anlayış, adam bu yaştan sonra maalesef degişmez. Başka türlü problem yoksa idare et canım, Baban bugün var yarın yok, o yarın olunca çok pişman olursun.

X