Babamın hayati riski var

anewhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
684
453
53
Merhaba , geçen hafta babam ciddi bir beyin kanaması geçirdi. İnanın 1 haftadır yaşamıyorum sanki. Yoğun bakımda. Solunum cihazı çıkmış, hareket de ediyormuş ama hala risk sürüyormuş.

Koronadan dolayı zaten kafayı yemiştim. Şimdi de bu. Ve sürekli hastaneye gitme durumundayız. Bir yandan çaresiz bekleyiş bir yandan acaba Corona kapar mıyız korkusu. Dışarı çıkıp kafamızı da dağıtamıyoruz. GERÇEKTEN DARALDIM dayanamıyorum bu duruma.

Her an telefon gelecek korkusuyla yaşıyorum. Benim yaşadığımı yaşayan veya konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Hayatî risk ne kadar sürer, solunumunu kendi sağlaması bir gelişme mıdır? Dertleşebileceğim çok kimsem yok küçük çocuğum var bi de :(

Merhaba , geçen hafta babam ciddi bir beyin kanaması geçirdi. İnanın 1 haftadır yaşamıyorum sanki. Yoğun bakımda. Solunum cihazı çıkmış, hareket de ediyormuş ama hala risk sürüyormuş.

Koronadan dolayı zaten kafayı yemiştim. Şimdi de bu. Ve sürekli hastaneye gitme durumundayız. Bir yandan çaresiz bekleyiş bir yandan acaba Corona kapar mıyız korkusu. Dışarı çıkıp kafamızı da dağıtamıyoruz. GERÇEKTEN DARALDIM dayanamıyorum bu duruma.

Her an telefon gelecek korkusuyla yaşıyorum. Benim yaşadığımı yaşayan veya konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Hayatî risk ne kadar sürer, solunumunu kendi sağlaması bir gelişme mıdır? Dertleşebileceğim çok kimsem yok küçük çocuğum var bi de :(

3 yıl önce malesef babam da geçirdi 58 yaşında.. Umarım babanız sağ salim atlatır. Malesef babam felçli kaldı.

Cok guzel gelişmeler gostermis insallah dahada iyi olacaktir.Gecmis olsun
Allah şifa versin inşallah.
Entube olmayıp kendi kendine nefes alması çok güzel lbir gelisme, bilincinin açık olması da öyle. Bol bol dua edin Rabbim sizi bu mübarek günlerin hürmetine babanıza bağışlasın. Allah şifa versin.

Çok teşekkürler amin inşallah nerde varsa...

Beyin kanamasıymış. Yüksek tansiyon. Amin çok teşekkürler.
Babamda 2 kere pıhtı atma, yarı felç durumu yaşadık.
Birçok kronik hastalığı olmasına rağmen, dipçik gibi maşallah.
Sadece felçten yüzde 5 diyebileceğimiz hasar ve görme açı kaybı kaldı geriye.
Yüreğinizi ferah tutun, güzel düşünün.
Allah yardımcınız olsun, babanızın şifasını tez zamanda versin inşallah.

Sizede çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın🙏

Maşallah. Allah uzun ömürler versin...
İlk kez babamı hasta görüyorum. Sanırım beni yıkan bu oldu. İnşallah biz de atlatırız. Babanız ameliyat olmuş muydu? Tam bilmiyorum da. Benim babam ameliyata alındı.

Maşallah. Allah uzun ömürler versin...
İlk kez babamı hasta görüyorum. Sanırım beni yıkan bu oldu. İnşallah biz de atlatırız. Babanız ameliyat olmuş muydu? Tam bilmiyorum da. Benim babam ameliyata alındı.
Yok, ameliyat olmadı.
Pıhtıyı damardan enjekte ile açtılar.
Ama benim babam mucize adamdır, 3 ya da 4 kalp krizi de var, kabinde 2 stent takılı falan filan.
Ameliyat ettilerse de hatırlamıyor olabilirim, artık babamın başına bir şey gelmesi olağan bir durum bizde.
bunları özellikle yazıyorum korkmayın diye, en büyük sağlık sıkıntısı bile üstesinden gelinir.
Hepsi aşılır, tabi insan korkuyor ama en karanlık gecenin sabahı yine aydınlıktır.
Daima olumlu düşünün, çokça dua edin ve en önemlisi kendinize dikkat edin.
Hastane sonrası yoğun temponuz olacak, sağlık direncinizi hele de bu süreçte hiç düşürmemeniz lazım.

Allah acil sifalar versin.. ama pozitif gelismeleride var babaniniz.. bilinci acik ve nefes alabiliyor.. bu iyi birsey.. Insallah dahada duzelir..

Back
X