Çok ama çok geçmiş olsun. Dualarıma annenizi de ekliycem mutlaka. Çünkü şu an sizi çoook iyi anlıyorum çok kısa süre önce ben de aynıydım. Benim de oğlum 3 yaşında.
Öncelikle benim okuduğum şeylere göre bazı kanamaları beyin kendi onarabiliyor ameliyat edilmesine gerek kalmıyor. Hatta çevremdeki çoğu örnekler böyle, ameliyat edilen bi babamı gördüm çevremde. Sizinki de öyle olabilir belki. Riskli bir bölge olduğu için açılmaması daha iyi olabilir. Doktorlar en doğru kararı veriyorlar buna emin olun. Bol bol dua edin.
Babam bu süreci atlattı ama şu an bakım hastası. Ve ruhsal bir çöküş yaşıyor. Düzelebilme umudu olmasına rağmen fizik tedaviyi reddetti öylece yatıyor hayata küsmüş bir şekilde. Ve şu an felci beyni bıraktık psikiyatri peşindeyiz. Yani beyin çok farklı bir organ neyin ne olacağı kestirilemiyor.
O yoğun bakım sürecini beklemek kadar yıpratıcı birşey yok. Sürekli telefon çalacak diye baya bi psikolojim bozulmuştu benim. Herkes çocuğun için toplanmalısın diyordu ama insanın gözü bişey görmüyor ki

her sabah ilk aklıma gelen babamdı. Hala da öyle ya... Çok zor bir süreç gerçekten Allah nerde varsa sabır versin. Babanıza da Allah rahmet eylesin.
İnanıyorsanız İnşirah Suresi çok ferahlatıyor 7 kere okuyun. Ya fettah, ya rahman, ya latif esmalarını sayılarına internetten bakıp tekrar edin. Ya mümin, ya şafi, ya selam bunlar da hastalıklar için etkili. Beni çok rahatlatıyor bu esmalar. İnternetten bir bakın. Sabır ve dua ile beklemekten başka bir çare yok. Allah en acilinden şifa versin nerde varsa. Sormak istediğiniz birşey olursa yazın bana. Beklemenin zorluğunu çok iyi biliyorum. Allah tüm hasta yakınlarına güç versin.