Babamın ihaneti

Zeymaz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
10
9
16
26
İyi geceler hanımlar,
Nasıl anlatılır bilmiyorum ama size kısaca derdimi kısaca anlatıp, özlellikle konu hakkında bilgisi olanlardan bir öneri bekliyorum.
Ben uzun bir zaman önce annemin babamı aldattıgını ögrendim ama ona hiç yakıstıramadım yanlıs anlamısımdır dedim baska seyler de vardı aslında o da ayrı bir konu bu sekilde içimde buyuttugum nefretle basbasa kaldım kimseye anlatamadım ben utandım onun adına..
Şimdi ben annemle konusmayı düşünüyorum Allah'a şükür ona bakabilecek yaşa geldim sonunda ama elimde mahlemede de geçerli olabilecek kanıt lazım bana mesajlaştıklarını gördum acaba kinusma kaydıyla birlikte ss alıp kendime atsam makemede de gecerli bir delil olabilir mi ? Bana yadımcı olabilirseniz cok sevinirim.
Bir de eklemek istedigim birşey daha var nacizane çocuklarınız icin yürüttüğünüz bir evliliğiniz varsa vazgeçin çünkü onlarda boşanmaktan daha derin yaralar bırakıyor huzursuz evlilikler

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ilk konum olduğu icin cok hakim degilim düzenlendim ama bilemiyorum telefondan alınan ss ler delil sayılır mı onu sormak istemistim

Kusura bakmayın ilk konum olduğu icin cok hakim degilim düzenlendim ama bilemiyorum telefondan alınan ss ler delil sayılır mı onu sormak istemistim
Delil sayılır mı bilmiyorum ama anneniz boşanmak istiyor mu? Onun adına karar vermiş gibisiniz. Elbette ihaneti affetsin demiyorum ama annenizin tepkisini merak ettim.

Anneme daha anlatamadım elimde birseyler olsun istiyorum bunu annem ister kulallanır ister kullanmaz orası ona kalmış tabi ki

Anneme daha anlatamadım elimde birseyler olsun istiyorum bunu annem ister kulallanır ister kullanmaz orası ona kalmış tabi ki
Size tavsiyem anneniz bile olsa karı koca arasına girmeyin. Tecrübeyle sabittir. Bırakın kendisi isterse bosansin. Siz anlatin, karar onun kararı olsun.

Valla bence annenizle konuşmak yerine önce babanızla konuşun. Evet haklisiniz kimse haketmiyor aldatılmayi ama yine de fevri karar vermeyin .

Ben anlamadım. Babamın ihaneti demişsiniz sonra da annemin babamı aldattığını öğrendim demişsiniz. Kim kimi aldatıyor?

Tam emin olmamakla birlikte ss leri kullanamazsiniz mahkemede. Ama siz hele bir annenize anlatin. Bosanmama karari vermesi daha olasi. Genelde oyle oluyor cunku. Is bosanmaya varacak olursa o zaman dusunursunuz
Bir de sanki cook gecmis zamanda olmus gibi anladim ben dogru mudur? Metres hayati gibi birseyden mi bahsediyorsunuz yoksa 1 2 gunluk bir gorusmemi? Bana gore ikisi de affedilebilir degil ama anneniz ne dusunecek bilemiyorum. 5 sene oncenolmus bitmis ve kapanmis bir olayi goz ardi edebilir belki...

Back
X