- 27 Temmuz 2020
- 128
- 57
- 18
- 42
- Konu Sahibi Ayse19821982
-
Evet aslında bu yuzden belki de diyorumİlk cümleleri okudum alzheimer olabilir mi diyecektim ki varmış
Aslında duymamak hem sebebi hem sonucu algı kapanıyor
Kp e analog cihazla duyamaz diye rapor vermişti doktor hatta bazen ölçümde hiç duymuyor çıkardı vs
Duymayan kulak değil beyinmiş şimdi alzheimer ilerledi
İlaçlarına dikkat edin düzenli yaşamını sürdürün geçmiş olsun
Evet aslında bu yuzden belki de diyorumKp iniz ne durumda ?kaç yılda ilerledi hastalığı ?kaç yıl sonra kötüleşir merak ediyorum açıkcası ,çok üzülüyorum bu duruma
Anladım Allah yardımcısı olsun.hayırlısı olsun ne diyeyımherkeste değişiyor
bizimki çok hızlı ilerledi
en son geçen kış kalçasını da kırdı
şu an yatakta
ilk kaybettiği yeti de tuvalet kontrolü olmuştu birkaç yıldır da bezliydi
2016 yazı sonrasında teşhis konuldu ilerledi, geldiği aşama bu
ama eniştenin babası 90lı yaşlarda vefat etti ayaktaydı, tuvalet kontrolü vardı, yemeğini vs yerdi ama o da alzheimerdi
Evet bazı alıştırmalar yaptırıyorum.tabi bu kovit te eve kapanmak da iyi gelmedi malesefBenim babamdada süreç çok hızlı.ilerledi. ama tuvalet kontrolü vardı onu hic kaybetmedi.isim karıştırma son dönemleri değilde eski dönemleri hatırlama oldu.yalniz bırakmayın yalnızlık tetikliyor bu hastaligi .. sakin ev degistirmek sehir ortam değiştirme çocuklarının yanında yaşama gibi anı değişiklikler yapmayın mevcut düzeni koruyun...bulmaca çözme oyun oynama hatta en iyisi kuran okuma çok iyi geliyor zekasını calistisrdigi için çok geçmiş olsun
Tamam öğrenirseniz haber verin.teşekkğrlerCanım cok gecmıs olsun.. Benım ananem kullanıyor yarın markasını dayımdan ogreneyım msj yazarım sana.
Bu arada bu kulak cihazlarının hepsi bir baska cins. Cok cabuk bozuluyolar ama yınede bır sorarım. ALLAHIM sifa versin Insallah Babacıgına AMİN
Sagolun aminRabbim yardımcısı olsun
Hangi marka acabaBabam 40li yaşların sonunda duyma kaybı yaşamaya başladı. Kulaklık kullanmayı yıllarca istemedi. Her şeyi yanlış anlıyordu veya dudak okumaya çalışıyordu. Artık iletişim kuramaz hale gelmiştik. Mümkün olduğu kadar az konuşuyorduk. Bir gün eşime bizim hakkımızda sitem etti benim çocuklarım benimle konuşmuyor diye. Meğer çok üzülüyormuş bu duruma. Yaklaşık 5-6 sene önce kulaklık kullanmaya ikna oldu. Bir kaç model kullaklık denedi. Şu an kullandıklarından çok memnun. Hatta bluetootha telefona vs bağlanabiliyormuş. Oldukça pahalı bir alet ama adamın hayat kalitesi değişti. Kaliteli iyi bir şeyler araştırın. Gerekirse biraz pahalı olsun.
merhabaHangi marka acaba
Teşekkürlermerhaba
markası Phonak Audeo M30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?