Babamın maaşı

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
Arkadaşlar bişey sorucam babam vefat etti bende eşimden ayrıldım o dönem maaş ve sagliktan yararlaniyordum sonra eşimle barışık bi sene falan aldım maasida barışınca bildirmedim o dönem kesildi gidip sormadım ama herhalde barışınca kesildi ama nikah olmadı suan tekrar ayriyiz şimdi başvurSam tekrar bağlatma şansım var mı bilgisi olan varsa çok sevinirim çok sıkıntılıyım

nikah yoksa nasil kesildi anlamadim
Bende anlamadım bi dönem barışık herhalde tespit edildi aynı evde yaşadık bi süre gidip arastirmadim da barışınca tekrar arkasına koymadim ama suan başvurmak istiyorum ama tekrar olur mu bilmiyorum

Arkadaşlar bişey sorucam babam vefat etti bende eşimden ayrıldım o dönem maaş ve sagliktan yararlaniyordum sonra eşimle barışık bi sene falan aldım maasida barışınca bildirmedim o dönem kesildi gidip sormadım ama herhalde barışınca kesildi ama nikah olmadı suan tekrar ayriyiz şimdi başvurSam tekrar bağlatma şansım var mı bilgisi olan varsa çok sevinirim çok sıkıntılıyım
Maaş kesildiğinde resmi olarak evlimiydiniz yani maaş kesintisi oldugunda tekrar nikah yaptırmışsanız kesilir.

boşver uğraşma yeniden barışırsın. Hem kesilir kesilmez değil de şimdi araştırman sonucu eşinle ayrılmanın düzmece olduğu algısı yaratabilir. Bu da faizleriyle ödemen anlamına gelir.Ayrıca eşinle 1 yıldan fazla nikahsız yaşamanızın sebebi neydi.

Tespit edilip hakkınızda dava açılmış olabilir. Haberiniz yoktur belki de . Bu arada yazmadan geçemeyeceğim o dönem aldığınız maaşta bende dahil olmak üzere bütün herkesin hakki var özellikle de tüyü bitmemiş yetimin ve ben kendi adıma bu şekilde devleti dolandıranlara hakkımı helal etmiyorum. Umarım baristiginiz fark edildiği için kesilmiştir ve umarım kamu davası açılmıştır !!

Tespit edilip hakkınızda dava açılmış olabilir. Haberiniz yoktur belki de . Bu arada yazmadan geçemeyeceğim o dönem aldığınız maaşta bende dahil olmak üzere bütün herkesin hakki var özellikle de tüyü bitmemiş yetimin ve ben kendi adıma bu şekilde devleti dolandıranlara hakkımı helal etmiyorum. Umarım baristiginiz fark edildiği için kesilmiştir ve umarım kamu davası açılmıştır !!
Zaten gidip cekmedim bile barışınca düzgün okumadiniz sanırım sadece sağlık problemim olduğu için sgk sindan faydalandim buna mecburdum bikip bilmeden atıp tutmayin

Eşinle barıştıysan niye hala maaş derdindesin?
Maaş için mi nikahsız yaşadın...
Barıştıysan geri evlen, devletin hakkına girme..
Ayriyim beraber olduğum dönem gidip sormadım bile 7 yıl öncesinden bahsediyorum suana kadarda ihtiyacım olmadığı için neden olduğunu bile sorusturmadim ama suan imkansizliktan dolayi mecburum düzgün okuyun lütfen ondan sonra yorum yapın

boşver uğraşma yeniden barışırsın. Hem kesilir kesilmez değil de şimdi araştırman sonucu eşinle ayrılmanın düzmece olduğu algısı yaratabilir. Bu da faizleriyle ödemen anlamına gelir.Ayrıca eşinle 1 yıldan fazla nikahsız yaşamanızın sebebi neydi.
Çok oldu üzerinden geceli bi ay falan çocuklarım için barıştım ve cok sürmedi üzerinden de bu olayların 7 sene geçti hiç gidip sormadım ama suan mecbur kaldığım için araştırıyorum

Ne kadar kolay böyle bilmeden anlamadan atıp tutmak alah kimseyi düşürmesin assada bişey demiyorum şu ahkam kesele re

yakın geçmişe kadar her yıl gidim evlenmediğinize dair belge vermeniz gerekiyordu. o belgeyi vermeyince maaş duruyordu. taki siz belgeyi getirince durduğu yerden itibaren veriliyordu. siz bir sgk ya gidin a.

Ne kadar kolay böyle bilmeden anlamadan atıp tutmak alah kimseyi düşürmesin assada bişey demiyorum şu ahkam kesele re

yorgun 7 yıl önceden bahsediyorsan 7 yıl önce dediğim gibiydi. her yıl gidip evlenmediğine dair belge sunuyorsun almadığın kısımları da veriyorlar. sen bunu gidip yenile bir kez.

eski konularınıza baktım da,boşandınız sonra tekrar mı evlendiniz? 6 aylık bebeğim var demişsiniz..zaten ilk eşten ayrıldıktan sonra yeniden evlendiyseniz maaşınız yine kesilirdi.şu an boşandınız mı ki tekrar maaş bağaltmayı düşünüyorsunuz anlamadım?

Back
X