Anlatmaya başlıyorum ...
Biz 2 kız kardeşiz size başımıza gelenleri anlatıcam .. Ben evli yeni 54 günlük bebeği olan bi anneyim 20 yaşındayım kardeşimde 15 yaşında .. Evimizde 2 bilgisayar var birisi kardeşimin diğeri babamın .. Babam 47 yaşında .. Ve bize olan ilgisi 0 .. Maalesef ki internet hayatı fazlaca fazla .. Annem de mükemmel bi insan sorun babamın internette başka kadınlarla konuşup buluşması uygunsuz msjları vs vs .. Ben biraz biraz anlıyordum ama bu kdr ileri derece olduğunu bilmiyordum msjlarını gördüm kadın - buluzumun düğmesi arabana düşmüş mü canım bi bakar mısın.? Diye yazmış şok geçirdim .. Babama altın künyeler tektaşlar bilezikler aldırmalar .. Şaşkınlığın bini bin para.. 2 kardeş okuyup okuyup birbirimize baktık.. Naapcağımızı şaşırdık yardım edin .. Sizce naapmalıyız kadına msj mı atmalı naapmalı yardım edinnn
Allah kolaylık versin canım zor bi durum ama ben olsam kadına mesaj atardım he onunla görüşmez başkasıyla görüşür belki ama içimi rahatlatmak için mesaj atardım kadına :/
tatlim kadina solemen neyi degistircek die dusundum...ya biliom benim sorunum degil ewli olmasi der ya babana sizi soler ortalik birden daha karisabilir...ama ewli 2 cocuk babasi oldugunu bilmioda olabilir....ben bilemedim anneme bole bisi asla soleyemezdim ama bu sekilde sessiz de kalinmaz......biraz sakinlesin tatlim ve sutun fala etkilenir dikkat et
evli olduğunu söylemiş fakat bizi söylememiş .. Kadına msj atmayı düşündük facebooktan başka biriymiş gibi.. Sknradan da msjlarını okuduyunca çok fena fettan bi kadın .. Bizede mısallat olursa diyede çekinmedik değil açıkcası..
Babanla aran nasıl bilmiyorum canım ama babana sözü geçen hatrını saydığı biri varsa ondan isteyebilirsin yardım yada sen konuş ama sessiz kalınmaz herhalde diye düşünüyorum
Anneniz biliyormu durumu??
Nabanı o tehdit etse, boşarım falan
Anlamıyorum evde miss gibi karısı olan erkekleri
babam okadar sessiz okadar acayip bi insan ki kinseyle konuşmaz ,birşey söylemeye korkarsın .. Kimseyle konuşmaz annemle bile çok mecbur plmadıkça konuşmaz ..
Cok ayip ya. Insan babasindan nefret eder boyle olunca, suratina bakasi gelmez, baba diyesi gelmez. Allah kimsenin basina vermesin, babana da hidayet versin, bulundugu kotu yoldan donsun insallah.
Sizin kadina yazmaniz birsey degistirmez, tanimadigi kisileri ne taksin, hem yazdiklarinizi delil olarak saklar, yarin obur gun olur olmaz yerde hakliyken haksiz konuma dusersiniz. Polise sikayet ederek, yazismalari saklayip, gostererek sucustu yaptirabilirsiniz, hem baban da utanir da belki bir daha gorusmez. Ama annenin de haberi olur, bilemiyorum artik.
Ay Allah yaa zor durum canım bilemedim ben dedeme falan söylerdim heralde yada büyük abisi falan varsa:/
atsan atılmaz satsan satılmaz. allah yardımcınız olsun.
ayy bıan kendımı yerınıze koydum da gercekten cok zor bı durum oncelıkle Allah babanıza dogru yolu gostersın ınsallah. kadına msj atmak bence cozum degıl evlı oldgunu bıldıgı halde konusması onun zaten bu kuruma saygısı olmadıgını gosterır kaldı kı sızı ogrense bıle pek bısey degıscegını sanmıyorum.yenı dogum yapmıs tazecık bı anneın bunlarla ugrasması cok uzucu ınsallah bıan evvel bıter bu sıkıntı. babanızla kendınız konuşsanız olmaz mı iş onda bıtıyo bu olmazsa baskasıyla yıne konuscak bellıkı
İnsan böyle birşeyi söylemeye utanır bilmiyorum ki aklımıza yattı amcamıza söylemek ..önceden de olmuş aynı şey diğer amcam için ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?