Babamın sevgilisi var :(

Kadınla konuşacak cesaretim yok haklı olsak ta önce bizim elimiz ayağımız titriyor
böyle de mülayim insanlarız
yırtık çirkef olamadık şu dünyada biraz

kadını bir güzel rezil ederim önce... Uzak durmazsa eşiyle bile irtibata geçeceğinizi bilsin. Söz konusu annem olunca çıldırırdım herhalde.Sağlığında öyle bir şey olmadı ama kaybettiğimizde bile (ki 3 seneyi geçti) başkasıyla babamın birlikte olmak fikri beni ürkütür. Üzücü bir durum.İnşallah en az hasarla içinden çıkabilirsiniz.

Babanıza bu durumu annenize anlatması konusunda tehdit edin,o durumda asıl vermesi gereken kararı verir bence!Kadın bekar olsa ne halleri varsa görsünler, baban ayrılsın annenden diyeceğim ama ...her iki ucu b.klu değnek.....çok zor yardımcı olsun Rabbim!

Arkadaşlar mesajlaştığı numarayı bulduk
bu kadının numarasından başka numara yok zaten
sonra kardeşim babama söyledi bak bulduk sen napıyosun filan diye
babam bu sefer kendi adına hat alıp kadına verdi
yani babam şuan kendi kendine mesajlaşıyor gibi dökümanlarda

Bence babanızla bu olayın varabilecegi sonuçları oturup en ince ayrıntısına kadar konuşun. Eğer kadının kocasından ve annenizin vereceği tepkilerden korkmuyorsa buyursun devam etsin bu rezalete..
Eğer ne olacaksa olsun vazgeçmem diyorsa babanıza söyleyin bu durumu herkese anlatacaginizi ve anlatinda..
Annenizi alın bir süre o ortamda kalmasın. Daha sonra sakinleşince kendisi karar versin ne yapacağına. .siz asla karışmayın.

Kadınla konuşun olayını anlamıyorum. Böyle bir iğrençliğin içerisinde olan taraf babası ve kadınken babanın vazgeçmesi için kadına yönelmek ne kadar anlamlı.? Kadının eşine iyilik için duyurabilirsiniz. Kadın boşanırsa bu sefer babanız evlenmek ister herhalde. Herşey olacağına varır.

Babanızla güzellikle konuşmuşsunuz.
Kadın evliymiş.Kusura bakmayın ama ben tehdit ederdim yani.Kadının kocasına söylemekle.
Haa bu arada annenizin de durumu bilmesi gerekmez mi?
Bence de bu baya mantıklıymış :işsiz:
Kadınlada konuşun. Eşine çocuklarına her şeyi söylemekle tehdit edin. Kesin kapanır olay :KK53::KK53:

Kadınla konuşacak cesaretim yok haklı olsak ta önce bizim elimiz ayağımız titriyor
böyle de mülayim insanlarız
yırtık çirkef olamadık şu dünyada biraz

bence yapabilirsiniz tabi isterseniz karşısına çıkın açık ve net söyleyin kafasını karıştırın
kardeşiniz yapabilir mi

Kadınla konuşun olayını anlamıyorum. Böyle bir iğrençliğin içerisinde olan taraf babası ve kadınken babanın vazgeçmesi için kadına yönelmek ne kadar anlamlı.? Kadının eşine iyilik için duyurabilirsiniz. Kadın boşanırsa bu sefer babanız evlenmek ister herhalde. Herşey olacağına varır.
Kadın çocuklarını kaybetmeyi göze alabilecek mi ki ? :110:

arkadaşlar annem kaldıramaz kendine bişey yapabilir öyle bir potansiyeli var
bazı tartışmalarda bile nelere kalkıştığını yazsam inanamazsınız kendini atabilir balkondan yada arabaların önüne

Kadın çocuklarını kaybetmeyi göze alabilecek mi ki ? :110:

Bu ahlaksızlığı yapacak insan herşeyi göze almıştır.
Boşansın ne yapmak istiyorsa yapsın kimsenin karıştığı yok. Kendi çocuklarını düşünseydi o kadın, boşanınca çocuklarını kaybedeceğini bilerek davranırdı. Bile bile lades demiş. Zaten hak etmiyor. Çocuklarında ahlakını bozar. Düşüncesene çocuğun bunu normal gördüğünü?

Kadını tehdit edelim etmesine de babam bize öfke kusabilir ömürbillah yüz yüze bakamıycak şeyler yaşayabiliriz
ve anneme neden babamla konuşmadığımızı açıklayamayız

Back
X