Babamın sevgilisi var :(

Arkadaşlar neolur akıl verin.
iki kız kardeşiz evliyiz,
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Babamla kardeşim konuştu babam kara sevdaya tutulmuş gibi ayrılmaya niyeti yok.
sizce biz ne yapmalıyız.çok üzülüyoruz kahrolduk :KK43:

Bildigin zina bu suç yani iki insanın aldatilmasi. Ben olsam o kadını önce bir kenara sıkıştırıp paylardim. Babamida aynı şekilde tehdit ederdim. Ama annneme kiyarmiydim bilemem öğrenip susarsa daha çok cani yanar. Hem sen bakma annenin asarım keserim demesine hiç birseyde yapmazlar kac kadın bilirim öyle :KK43: susup oturmus.:KK43:

Bu ahlaksızlığı yapacak insan herşeyi göze almıştır.
Boşansın ne yapmak istiyorsa yapsın kimsenin karıştığı yok. Kendi çocuklarını düşünseydi o kadın, boşanınca çocuklarını kaybedeceğini bilerek davranırdı. Bile bile lades demiş. Zaten hak etmiyor. Çocuklarında ahlakını bozar. Düşüncesene çocuğun bunu normal gördüğünü?
Doğru, haklısın o konuda. Kadınla başa çıkamazsın diyenler olmuş aslında oda doğru. Sinirleri bozulur daha çok ama babasınında halt yemesi bu olay. O yüzden tencere kapak olur iş ikisinin evlenmesine varırsa. O yüzden ben olsam annemi boynuzlatacağıma gider kadının kocasına teker teker anlatırdım nolcaksa olsun. Sahip çıkıveririm annemede. :KK51:

Kadınla konuşacak cesaretim yok haklı olsak ta önce bizim elimiz ayağımız titriyor
böyle de mülayim insanlarız
yırtık çirkef olamadık şu dünyada biraz
eliniz ayağınız titremesin hatalı olan siz değilsiniz. her zaman mülayim olmak iyi değildir.

asıl suçlu babanız ama bende olsam o kadını tehdit ederdim kocasına söylemekle.

ha tabi ilişkileri biter mi bitmez mi orasını bilemiyoruz. ya da biterse babanızın size karşı tavrı ne olacak onu da bilemiyoruz. böyle dümbük babalardan nefret ediyorum. kız çocuk olarak bize örnek olmaları lazımken uçkurlarının derdine düşüyorlar. sonra seni elele yolda biriyle görünce namus kavramı akıllarına geliyor. namus sadece kadınlar için varmış gibi. şerefsiz dümbükler. boşan karından mutlu değilsen. ne bok yersen ye.

çok sinirlendim böyle babalara tahammülüm azalıyor kusura bakmayın.

Baban bırakmadıkça kadından kurtulmanız biraz zor gibi, tehditlerin vs işe yarayacağını sanmıyorum. Evli ve çocuklu bir kadın bunu yapıyorsa birçok şeyi göze almış demektir. Olay babanda bitiyor, Annene de kesin söyle, yarın öğrenirse biliyodunuz sakladınız diye size de kızabilir.

Doğru, haklısın o konuda. Kadınla başa çıkamazsın diyenler olmuş aslında oda doğru. Sinirleri bozulur daha çok ama babasınında halt yemesi bu olay. O yüzden tencere kapak olur iş ikisinin evlenmesine varırsa. O yüzden ben olsam annemi boynuzlatacağıma gider kadının kocasına teker teker anlatırdım nolcaksa olsun. Sahip çıkıveririm annemede. :KK51:

İşte konu sahibinin annesi neyi ister? Susmayı mı ayrılmayı mı ?

Kadını tehdit edelim etmesine de babam bize öfke kusabilir ömürbillah yüz yüze bakamıycak şeyler yaşayabiliriz
ve anneme neden babamla konuşmadığımızı açıklayamayız
Bir şey soracağım, sizin babanız '' benim boyumca kızlarım var, onlardan utanırım, öğrenirlerse nolur, bi daha yüzüme bakmazlar, evlatlarımdan olurum, evli barklı kaç yaşına gelmiş adamım, edebimle oturayım '' demiş mi ?
Siz niye hala yüzüne bakamayız derdindesiniz ki ?:110:

Bir şey soracağım, sizin babanız '' benim boyumca kızlarım var, onlardan utanırım, öğrenirlerse nolur, bi daha yüzüme bakmazlar, evlatlarımdan olurum, evli barklı kaç yaşına gelmiş adamım, edebimle oturayım '' demiş mi ?
Siz niye hala yüzüne bakamayız derdindesiniz ki ?:110:
yüzyüze bakmamız lazım çünkü
o kadın meydanı iyice boş bulur
hepten koparamayız malı mülkü alır

kadının kocasına bir şey söylemeyin şimdilik.
manyak biridir belki babanızı da kadını da öldürürse ayy neler duyuyoruz.
baktınız kadın tınlamadı, babanıza ''kadının kocasına seninle ilişkisi olduğunu söyleyeceğiz'' deyin. belki korkar adamın bir şey yapacağından. ya da bütün öfkesini sizden çıkarır puff :/

Kadının kocasına isimsiz zarf gönderin. Anlatın her seyi

boşanma davası açın kanıtlar ile o kadına da tazminat davası hiç görüşmeyin

yüzyüze bakmamız lazım çünkü
o kadın meydanı iyice boş bulur
hepten koparamayız malı mülkü alır
Anladım ben sizi, mal mülk olayı. Haksızda sayılmazsınız ne yalan söyleyeyim bende düşünürdüm o kısmı. Açık söylemek gerekirse ben ne olay koparsa kopsun babanızın gidip bu kadınla evleneceğini, işlerinde o noktaya varacağını düşünmüyorum. Kara sevda olduğunuda sanmıyorum. Bana gönül eğlencesi gibi geldi. Keyfine bakıyor bi nevi. Ha tabi kadına kapılır mı, kapılır. Kadın aklına girer mi çocuklarından vazgeçmeyi göze alabilir mi bilemiyorum.
Oldukça karışık bi durum.

Annenize anlatmayin. Gidin kadini soyle tekme tokat tartaklayin (demedim tabi, mesela yani, yani cekin bi koseye tehdit edin esine anasina babasina cumle aleme anlatmakla rezil rusva etmekle).
Ardindan babanizi tehdit edin annenize anlatmakla. Bu sekilde cozmeye calisin. Gereksiz bir heyecan ugruna anne babaniz ayrilmasin. Hataya dusmus besbelli, birden yasadigi heyecani ask mesk sanmis babaniz. Olmasa iyi ama olmus iste, o kadini babanizdan uzaklastirmanin yollarini arayin bence.

Kadını tehdit edelim etmesine de babam bize öfke kusabilir ömürbillah yüz yüze bakamıycak şeyler yaşayabiliriz
ve anneme neden babamla konuşmadığımızı açıklayamayız

İyi de sana ne tavsiye verilse olmaz diyorsun.
Ben zaten annemi aldatan adamın suratına kendim bakmam. Bir de babanın küsmesini sorun ediyorsun. Sana göre baban o kadından ayrılınca problem ortadan kalkacak mı yani? Unutup gidecek misin eski baba kız havasında olacak mısınız?

Annenin tepkisi ne olursa olsun bilmeye hakkı var. Biraz empati kur eğer böyle bir şey yaşamış olsan ve evlatların bildiği halde sana söylemese kocandan çok onlara kırılmaz mısın? Söyleyin ve annenizi yakın markaja alın.
Tabi o kadını da kocasına söylemekle tehdit etmelisiniz. Ben olsam onlara bir saniye rahat vermezdim. Bela olurdum onlara.

size de anneciğinizedeçok üzüldüm. bence babanızla yaptığı şeyin ne kadar mantıksız bencil bi şey olduğunu konuşun ve sonra görüştüğü kadınla konuşun yaptığının terbiyesizlik olduğunu ve sırf o mutlu olacak diye nasıl 3 kişiyi kahrettiğinden bahsedin...

Back
X