• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın sorunu çığ gibi büyüyor

denizumudum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
517
263
53
34
Bir kız herzaman babasına aşıktır ya baba 6 yıl yurtdışına çıktığı zaman arayıp sormamış ve döndüğünde babalık taslıyorsa ?Babamla hergün kavga ediyoruz annemle babam birleşikler babam imam ben müzisyenim sorun bu değil herşeye bahane bulup kavga çıkarıyor yok ev temizliği yok yemekleri beğenmeme delirtiyor beni resmen artık çileden çıktım eve gelmek istemiyorum artık annem kalıyo arada kavga edip kendinden özür diletiyor annem olmasa yüzüne bakmam onun hatrına katlanıyorum dolmuşum sizlerle paylaşmak istedim

Ayrı eve çıkma durumunuz olamaz herhalde. O zaman minimum iletişim, minimum problem.

Farklı iletişim yolları farklı yaklaşımlar deneseniz daha ılımlı olmaya çalışarak? Babanızla hiç konuştunuz mu bunu güzelce, sorunun ne olduğunu öğrenebildiniz mi? Bunlar işe yaramadıysa daha az iletişim kurmayı denediniz mi? Yine olmuyorsa ayrı eve çıkmayı düşünmez misiniz?

Ben annemle öyleyim...

Belli bir müddet ayrı yaşandıysa , haberleşme vs olmadan.
Ailevi bağla çok zayıflıyor.
Eskisi gibi yapması güç , çünki bir yaşın üstündeki insanlar seni anlamıyor/anlamak istemiyor.
İstiyor ki sen ona hep uy.

Farklı iletişim yolları farklı yaklaşımlar deneseniz daha ılımlı olmaya çalışarak? Babanızla hiç konuştunuz mu bunu güzelce, sorunun ne olduğunu öğrenebildiniz mi? Bunlar işe yaramadıysa daha az iletişim kurmayı denediniz mi? Yine olmuyorsa ayrı eve çıkmayı düşünmez misiniz?
Bu gidişle çıkıcam maddi durumlarım düzeldiği zaman defzlarca konuştum anlamıyor beni hep azarlayıp geçiştiriyor dayanamıyorum artık.

Ben annemle öyleyim...

Belli bir müddet ayrı yaşandıysa , haberleşme vs olmadan.
Ailevi bağla çok zayıflıyor.
Eskisi gibi yapması güç , çünki bir yaşın üstündeki insanlar seni anlamıyor/anlamak istemiyor.
İstiyor ki sen ona hep uy.
Uyulcak bişey yok ki yok şurayı topla bura ne böyle diyip kızıyor halbuki bişey yok yani bir kumanda ortada dursun gel kavgaya

Sessiz kalın hanımefendi susun ne derse desin susun hak verdiğinizi düşündün.Haksız olduğunu bilseniz de hak vermiş gibi yapın.Kavgayı hobi haline getirenler var çok ilginç ama böyle.Siz karşılık verdikçe daha çok kavga edecek.Susarsanız bu ona zevk vermeyecek azalacak

Back
X