Babamın Tanınması Yüzünden Çok Rahatsızım :(((

yildizsiz geceler

yokum..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
253
97
Arkadaşlarım demişti, aynı şehirde ailenle üniveristede rahat olamazsın sevinme o kadar demişlerdi.. Haklılarmış... Babaminin ögrencilerle çok fazla muhatap olmasi gereken mesleği var. Ve haliyle yaşadığımız ilçede herkes beni ve babamı tanıyor.. Herkesle ve herkesle muhatap olur kendisi, yani seviyeli bi şekilde tabiki ama herkesi sever sayar konuşur. Üniversiteye başladım, aman yarabbi.! Kızlar yemin ediyorum bölümünden 5 6 kişiyi önceden taniyomusum. Kimisi benim sinifta kimisi öteki sınıfta. Inandirici değil ama keşke yalan olsaydı.. Okulda geziyorum dershanedeki stajyerleri görüyorum. Bana Lisede derlerdi "aaaa sen x abinin kızı değil misin" diye, ayni sahneleri universite de yaşıyorum. Geçen Facebook'a "bende ygs gircem" yazmıştım, birisi gitmiş babama demiş kızın bidaha girecek sınava facede gördük diye.. Dün de kızın biri babamin calistigi yeri ziyarete gelmiş, (aynı bölümde farkli siniflardayiz) x abi benim ortalamam 3.50 kizininki kaç diye sormuş. Babam bana dedi ki; seni sevmiyo o kız her halinden belli.. Beni sevmiyosan neden babamla konusuyosun???

Ben rahatça üniversite hayati yasayamiycak miyim? Ilerde benim bi sevgilim olmuycak mı? Elele okulda gezemiycek miyim? Hepsi bana bakacak biliyorum.. X abinin kızına bak pehh diycekler, belki de babamın kulagina gidecek (daha önce başıma geldi).. ""Yaptığım şeyleri ben değil X abilerinin kızı yapıyor""
Ben de ayni sehirde başka üniversiteye yatay geçiş düşünüyorum. Arkadaşlarım değer mi kal diyor, ama inanin ben rahat edemiyorum. Hic hoş değil çünkü, hele dün aglayasim geldi. Bir de şöyle birşey var okuduğum universite TC nin en iyi eğitim fakultesi unvanina sahip ve ben ordayım.. Napsam bilmiyorum.. Umarim anlatabilmişimdir, sizce yatay geçiş mi yapiyim yoksa kalıyım mı.. Babama söylemedim daha, korkuyorum tepkisinden.. Bilirsiniz insanların agzi torba değil.. Teşekkürler

Canım o kadar büyütülecek bir durum değil. Kaç sene var okulunun bitmesine? Sevgilinle okul da gezmeyiver n'olcak?

İnsanlar hayata dair planlarını facebook'da niye paylaşırlar hiç anlamam zaten. Yazma özelini, planını orada. Elalem bilse ne bilmese ne senin sınava gireceğini mesela.

Canım o kadar büyütülecek bir durum değil. Kaç sene var okulunun bitmesine? Sevgilinle okul da gezmeyiver n'olcak?

İnsanlar hayata dair planlarını facebook'da niye paylaşırlar hiç anlamam zaten. Yazma özelini, planını orada. Elalem bilse ne bilmese ne senin sınava gireceğini mesela.
Daha 1.siniftayim. Makara olarak yazmıştım onu da, mullet ciddiye alıp babama yetistirmiş, bi resim atarım babamın haberi olur.. Ben istiyorum ki tanınmayım tanimasinlar beni.. Hadi face neyse de okulda tanidik yuzler gormek istemezdim

sen üniversitede mi okuyorsun cidden ?

bölüm arkadaşlarım var kliplerde oynayan, modellik yapan, yarışmalarda derece yapmış kimse gidip de aa sen o musun demez yani.

hangi bölümde okuyorsun ? ailen baskıcı yapıda mı peki bu senin davranışlarını etkiliyor mu yoksa sadece tanınmaktan mı rahatsız oluyorsun ? ay çok mu soru sordum ne :oops:

Daha 1.siniftayim. Makara olarak yazmıştım onu da, mullet ciddiye alıp babama yetistirmiş, bi resim atarım babamın haberi olur.. Ben istiyorum ki tanınmayım tanimasinlar beni.. Hadi face neyse de okulda tanidik yuzler gormek istemezdim
Boşver takma kimseyi... okul hayatı çok hızlı geçiyor; kimse için okulunu/kariyerini değiştirmeye değmez. Sen keyfine bak, güvenmediğin tiplerden de uzak dur.

Geçebilirsen geç ya bu ne.İnsan gençliğini yaşamalı bence haklısın.Aşk da kapını çalar dediğin gibi.İstediğin zamanda da çıkmıyor ki karşına.Dersini de çalışırsın,gençliğini de yaşarsın.Ama baban bu kadar baskıcıysa nasıl ikna olur bilemedim.
Hakkında hayırlısı olsun ya. :/

Geçebilirsen geç ya bu ne.İnsan gençliğini yaşamalı bence haklısın.Aşk da kapını çalar dediğin gibi.İstediğin zamanda da çıkmıyor ki karşına.Dersini de çalışırsın,gençliğini de yaşarsın.Ama baban bu kadar baskıcıysa nasıl ikna olur bilemedim.
Hakkında hayırlısı olsun ya. :/
Tesekkur ederim siz anladiniz beni.. En çok korktugunum şey dedikodu....

Ögretmenlik okuyorum. Babam baskıcı biri ondan kaynaklanıyor

yavaş yavaş büyüdüğüne, bir şeylerin değiştiğine ikna etmeye çalışabilirsin o zaman :) ben de ailemin yanında okudum, üstelik meslektaşız.. zorluklarını biliyorum. ama sonuçta üniversite okuyacak yaşa geliyorsun, hayatını kurmak için bir adım atıyorsun elbet sevgilin, flörtün olacak bu fikre alışmaları çok önemli..

yavaş yavaş büyüdüğüne, bir şeylerin değiştiğine ikna etmeye çalışabilirsin o zaman :) ben de ailemin yanında okudum, üstelik meslektaşız.. zorluklarını biliyorum. ama sonuçta üniversite okuyacak yaşa geliyorsun, hayatını kurmak için bir adım atıyorsun elbet sevgilin, flörtün olacak bu fikre alışmaları çok önemli..
O dedikodudan korkuyo. Senin hakkinda biri kötü bisey desin ben nasıl bakarim milletin yüzüne diyo.. Ben napiyim sen söyle, milletin agzi torba degilki

X