Merhaba hanimlar,
dun babamin telefonundan bir seye bakiyorduk, ve bir tanisma sitesinin adini gordum.
dayanamadim ve o siteye uye olup babami aradim, ve malesef gerçekten de kendisini gordum. Adini ve yasini degistirmis, ve sitede aktif bi sekilde uye olmus.
Ben kendim evliyim, ayri yasiyorum. Fakat babam daha annem ve kardeslerimle yasiyor. Bu duyulsa insanlar ne der? Ne yapmaliyim, çok sasirdim ve sok geçirdim. Anneme soylesem annem çok çok uzulur, onu kiramam. babamla konussam bana kizar diye dusunuyorum. Erkek kardesime mi soylesem, ne yapsam bilemedim?
Ben olsam fake hesap açıp , yazardım.
Sonra buluşmaya çağırıp, hayatının şokunu yaşatırdım.
Kardesinle konus ve boyle bir plan yapip soka ugratin haatta annenizi de cagirin birsey demedenBence kardeşinle konuş ortak bir şekilde babanı iyice korkutun. Bir daha böyle bir rezillik olursa her şekilde annemizin arkasında olacağınızı ve babanıza iletişimi keseceğinizi söyleyin açıkça.
Bence bu plan olmaz adam cinsellikten falan bahsederse ne olacak ayyy düşünemiyorum bile.Ben olsam fake hesap açıp , yazardım.
onu yapmayi dusunuyorum, ama fake hesap kabul edilmiyor ya illaa fotograf isteniliyor. Internetten de bi kaç sanatçi resmi koyayim dedim kabul edilmedi. ne yapsam bilemedim, baskasinin resmini de alip kimsenin gunahine girmek istemiyorumBen olsam fake hesap açıp , yazardım.
Annenizin boşanma durumu olursa annenize söyleyin. Babanızla konuşun diyeceğim ama yok ben söyleyemem diyorsanız ekran görüntüsü alıp babanıza atın. Baba arkadaşım senin adına açılmış bir hesap görmüş savcılığa gidelim fake herhalde bu. Çok utandım bana atınca diyin. Muhtemelen korkarMerhaba hanimlar,
dun babamin telefonundan bir seye bakiyorduk, ve bir tanisma sitesinin adini gordum.
dayanamadim ve o siteye uye olup babami aradim, ve malesef gerçekten de kendisini gordum. Adini ve yasini degistirmis, ve sitede aktif bi sekilde uye olmus.
Ben kendim evliyim, ayri yasiyorum. Fakat babam daha annem ve kardeslerimle yasiyor. Bu duyulsa insanlar ne der? Ne yapmaliyim, çok sasirdim ve sok geçirdim. Anneme soylesem annem çok çok uzulur, onu kiramam. babamla konussam bana kizar diye dusunuyorum. Erkek kardesime mi soylesem, ne yapsam bilemedim?
şahane fikir. aklı gider anında.Siteden yazışıp "ben seni tanıdım şunun kocasısın 50 bin tl vermesen karına söyleyeceğim" deyin.
Anında siler üyeliğini.
Arkadasın basına geldi aynısı babasını yakalamıs, direkt bana ulaştı. İnstagrama geçtik. Fake hesabım vardı. Konuştuk.Ben olsam fake hesap açıp , yazardım.
Sütte leke var sende yok amca deseydinArkadasın basına geldi aynısı babasını yakalamıs, direkt bana ulaştı. İnstagrama geçtik. Fake hesabım vardı. Konuştuk.
Dedim ki “evliyim ama kocam irana gitti 1 ay yok” ne dese beğenirsin “asla yalan konuşmam mert bir adamım sen bana güvendin istedin ya gönlün rahat olsun. Eğer azda olsa sevdin ve güvendinse bana ikimizin sırrına bi tek Allah şahit olsun. Nerdeymis bu tatlı kız görüşelim ara beni 0xxxxxxxxx”
Yabancı oyuncu koyonu yapmayi dusunuyorum, ama fake hesap kabul edilmiyor ya illaa fotograf isteniliyor. Internetten de bi kaç sanatçi resmi koyayim dedim kabul edilmedi. ne yapsam bilemedim, baskasinin resmini de alip kimsenin gunahine girmek istemiyorum
Fakeden yazmadık artık ama babası yazmaya devam etti arkadas engelleyelim ssleri bana at dedi. Engelledim ve attım. Babasına atmıs bana böyle mesaj geldi baba ne is diye. Babasıda ben instekram kullanmıyorum demis. Baba ama o senin numaran nasıl oluyo demis. “Çalındı” demis. Konusma bu sekildi sonra ne oldu aile konularını pek sormadım 35 yıllık evlilik zaten boşanmadılarSütte leke var sende yok amca deseydinmerak ettim sonra ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?