babamin telefonunda tanisma sitesine uye oldugunu gordum ne yapmaliyim?

aslm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
336
230
53
32
Merhaba hanimlar,

dun babamin telefonundan bir seye bakiyorduk, ve bir tanisma sitesinin adini gordum.

dayanamadim ve o siteye uye olup babami aradim, ve malesef gerçekten de kendisini gordum. Adini ve yasini degistirmis, ve sitede aktif bi sekilde uye olmus.

Ben kendim evliyim, ayri yasiyorum. Fakat babam daha annem ve kardeslerimle yasiyor. Bu duyulsa insanlar ne der? Ne yapmaliyim, çok sasirdim ve sok geçirdim. Anneme soylesem annem çok çok uzulur, onu kiramam. babamla konussam bana kizar diye dusunuyorum. Erkek kardesime mi soylesem, ne yapsam bilemedim?

babanızla konusun sıze hangı yuzle kızacak kızmaya hakkı yok
tesadufen fark ettıgınızı emın olmak ıcın arastırdıgınızı gorduklerınız karsısında hayal kırıklıgı yasadıgınızı bu hatadan donmesı gerektıgını soyleyın
yanlıs yaptıgını bu sekılde devam ederse annenıze soyleyecegınızı bır es olarak dogru davranmak zorunda oldugunu soyleyın

Merhaba hanimlar,

dun babamin telefonundan bir seye bakiyorduk, ve bir tanisma sitesinin adini gordum.

dayanamadim ve o siteye uye olup babami aradim, ve malesef gerçekten de kendisini gordum. Adini ve yasini degistirmis, ve sitede aktif bi sekilde uye olmus.

Ben kendim evliyim, ayri yasiyorum. Fakat babam daha annem ve kardeslerimle yasiyor. Bu duyulsa insanlar ne der? Ne yapmaliyim, çok sasirdim ve sok geçirdim. Anneme soylesem annem çok çok uzulur, onu kiramam. babamla konussam bana kizar diye dusunuyorum. Erkek kardesime mi soylesem, ne yapsam bilemedim?

Ya annenizle konuşun, ya da kimseyle konuşmayın.
Ben de buna benzer birşey yaşadım ve maalesef sustum. Gerçi annemle babam boşandılar ama, o an evlilikleri bozulsa saçma bir şekilde kendimi suçlardım.
Hangisi doğru tartışılır, kimi de söylemekten yanadır. Bilemiyorum. Ancak bu konunun muhatabı anneniz.

Gerçekten anlamadığım için soruyorum ben bu işi araştırıp öğreneceğim diye yola çıkıp üyelik alıp kurcalarken öğrendikten sonra ben ne yaparımı hiç düşünmediniz mi?

Ben olsam fake hesap açıp , yazardım.
Sonra buluşmaya çağırıp, hayatının şokunu yaşatırdım.

Bence kardeşinle konuş ortak bir şekilde babanı iyice korkutun. Bir daha böyle bir rezillik olursa her şekilde annemizin arkasında olacağınızı ve babanıza iletişimi keseceğinizi söyleyin açıkça.
Kardesinle konus ve boyle bir plan yapip soka ugratin haatta annenizi de cagirin birsey demeden
O sokla bir daha yapmaz

onu yapmayi dusunuyorum, ama fake hesap kabul edilmiyor ya illaa fotograf isteniliyor. Internetten de bi kaç sanatçi resmi koyayim dedim kabul edilmedi. ne yapsam bilemedim, baskasinin resmini de alip kimsenin gunahine girmek istemiyorum

Merhaba hanimlar,

Annenizin boşanma durumu olursa annenize söyleyin. Babanızla konuşun diyeceğim ama yok ben söyleyemem diyorsanız ekran görüntüsü alıp babanıza atın. Baba arkadaşım senin adına açılmış bir hesap görmüş savcılığa gidelim fake herhalde bu. Çok utandım bana atınca diyin. Muhtemelen korkar 🤷🏼‍♀️ Ama bir kez aldatmaya niyetlenmiş öyle ya da böyle yapacak. Önleyemezsiniz.

Arkadasın basına geldi aynısı babasını yakalamıs, direkt bana ulaştı. İnstagrama geçtik. Fake hesabım vardı. Konuştuk.
Dedim ki “evliyim ama kocam irana gitti 1 ay yok” ne dese beğenirsin “asla yalan konuşmam mert bir adamım sen bana güvendin istedin ya gönlün rahat olsun. Eğer azda olsa sevdin ve güvendinse bana ikimizin sırrına bi tek Allah şahit olsun. Nerdeymis bu tatlı kız görüşelim ara beni 0xxxxxxxxx”
:D :D

Arkadasın basına geldi aynısı babasını yakalamıs, direkt bana ulaştı. İnstagrama geçtik. Fake hesabım vardı. Konuştuk.
Dedim ki “evliyim ama kocam irana gitti 1 ay yok” ne dese beğenirsin “asla yalan konuşmam mert bir adamım sen bana güvendin istedin ya gönlün rahat olsun. Eğer azda olsa sevdin ve güvendinse bana ikimizin sırrına bi tek Allah şahit olsun. Nerdeymis bu tatlı kız görüşelim ara beni 0xxxxxxxxx”
:KK70: :KK70:
Sütte leke var sende yok amca deseydin :D merak ettim sonra ne oldu ?

onu yapmayi dusunuyorum, ama fake hesap kabul edilmiyor ya illaa fotograf isteniliyor. Internetten de bi kaç sanatçi resmi koyayim dedim kabul edilmedi. ne yapsam bilemedim, baskasinin resmini de alip kimsenin gunahine girmek istemiyorum
Yabancı oyuncu koy :D

Sütte leke var sende yok amca deseydin :KK70: merak ettim sonra ne oldu ?
Fakeden yazmadık artık ama babası yazmaya devam etti arkadas engelleyelim ssleri bana at dedi. Engelledim ve attım. Babasına atmıs bana böyle mesaj geldi baba ne is diye. Babasıda ben instekram kullanmıyorum demis. Baba ama o senin numaran nasıl oluyo demis. “Çalındı” demis. Konusma bu sekildi sonra ne oldu aile konularını pek sormadım 35 yıllık evlilik zaten boşanmadılar 🤣

Back
X