- 14 Ocak 2017
- 47
- 17
- 8
- 29
- Konu Sahibi Kedilikiz1
-
Antidepresan gibi ilaçlara başlamak istemiyorum o yüzden gitmek istemiyorum doktora :/Öncelikle başınız sağolsun.
Benim şahsi fikrim bu korkularınızı doktora giderek çözmeniz.
Son cümlenizde gitmek istemiyorum insanlar neler yaşıyor demişsiniz.
Beş parmağın beşide bir değil.
O yüzden kendinizi iyi hissetmiyorsanız profesyonel yardım almalısınız.
Psikoloğa gidin.Antidepresan gibi ilaçlara başlamak istemiyorum o yüzden gitmek istemiyorum doktora :/
Antidepresan gibi ilaçlara başlamak istemiyorum o yüzden gitmek istemiyorum doktora :/
Bilmiyorum sanki oraya gidersem bağımlı olucam gibi geliyoPsikoloğa gidin.
Konuşun ,dertleşin
Baktınız değişen birşey yok o zaman Psikiyatri den yardım alırsınız.
Etrafınızda ki insanlar yardımcı olamaz size.Herkes kendi derdini bilir.
Önyargılardan kurtul.Bilmiyorum sanki oraya gidersem bağımlı olucam gibi geliyo
Teşekkür ederim gelen cevapların çoğu doktor yönünde ama bakalım..O zaman psikologa gidebilirsin ufaklık.
Ölüm acısı normal bir acı, babanı ölürken görmek büyük travma ama ben sana katılıyorum ilaçlarla kendini uyuşturmana gerek yok. En iyisi psikoterapiye git.
Kendin aşma noktasını geçmişsin bence bir uzmana görün. Geçmiş olsun.
Aynen öyle çocukluğumda sürekli kaybetme korkusuyla geçtiği için biraz daha büyük bu sıkıntılarım..teşekkür ederim tavsiyeniz içinBasınız sağolsun..
İlaç kullanmak istemiyorsunuz anlıyorum ama bence çocukluktan gelen sıkıntılar var..
Tüm güveni aşırı koruyucu tavrı ile veren baba figürü yoklugunda çok güçsüz hissediyorsunuz normal olarak.. ama anlattiklariniz tüm hayatınızı etkileyecek şeyler.. ileride anne oldugunuzda sıkıntı buyuyebilir.. lütfen yardım almaktan çekinmeyin.. derinlestikce daha zor hale gelir çünkü..
Anne olduktan sonra geçmiş sıkıntıların etkisiyle depresyona girmiş ve keşke evladımdan önce gerekli yardımı alsaydim demiş bir anne olarak yazıyorum.. lütfen dikkate alın..
Çok teşekkür ederim dedikleriniz çok doğru ama insan kabullenemiyor işte :)Allah yardimcin olsun gülüm sabırlar versin sana.başın sağolsun .
Bence de doktora gitmeden burdan alacağın tavsiyelerle duzelmez bu durumun.mutlaka psikolojik yardım almalisin.hap kullanman gerekmiyor.tavsiyelere uyman yeterli olacaktır diye düşünüyorum .Allah korusun annene birsey olacak olsa bunu sen engelleyemezsin zaten Allah uzun ömürler versin annene.ölümlü dünya hepimiz öleceğiz birgün .yarın evlenip yuva kurunca ,çocukların olunca daha iyi anlarsın .anneni de böyle davranarak uzme.Dua et Allaha.herseyin çözümü maneviyattadir.hakkınızda hayırlısı olsun.tekrardan basın sagolsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?