• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın vücudunda ki morluklar

oladybird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
70
0
36
Avusturya
Benim babam şu an 44 yaşında ve 3 sene evvel ilk kalp krizini geçirdi. 2. Kalp krizini geçtiğimiz sene geçirdi,kalbinde stent olmasına rağmen damarı tıkandığı için. Ve bir kac aydır vücudunda morarıklar çıkmaya başladı . Doktora gidelim dedim bidaha çıkarsa gideriz dedi ve gecen hafta belinde yine kocaman morarık vardı hemen doktora götürdüm ve doktor kullandığı bi ilactan olduğunu söyledi ve onun yerine baska bir ilac yazdi. Ama ben cok korkuyorum cünkü doktor,son geçirdiği kalp krizini atlattığı icin çok şanslı dedi :(( acaba damarları tekrarmı tıkanmaya başlıyor diye korkuyorum :( başına böyle birşey gelmiş olanlar varmı? Gercekten ilac yüzünden mi olmuştur

bu konuyla ilgili bilgim yok ama girmisken bi sifa dilemeden cikmak istemedim
Allah babana acil sifalar versin canim

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun
Bi takım ilaçlar morluk yapabilir
Yada varis var mı babanızda o da olabilir
Bizde aynı şikayetlerden annem için doktora gittik,çok şükür önemli birşey çıkmadı
Siz yinede bir doktora görünün

çok geçmiş olsun
annemde de bu tarz morluklar var bi kaç senedir.
çok araştırdık bi sebep bulamadı doktorlar
morarmayla beraber çökmede oluyo teninde annemin
annem kalp damar hastası ayrıca tansiyonu da var
ama bi türlü hiç bi şeyle ilişkilendiremediler
en son kullandığı kan sulandırıcı ve damar ilaçları sebep olabilir dediler

Efient, Coumadin, Aspirin gibi kan inceltici ilaclar uzun sure kullanildiginda en ufak darbe sonucu vucutta morarmaya sebep olabilir. Bunun yaninda herhangi bir yerini kanatirsa (dis fircalarken dis etini, ya da tras olurken kestigi bir yeri gibi) o kani durdurmak normalden daha uzun surebilir. Kalp krizi ya da boyle stent yerlestirilme sonunda boyle kan incelticiler omur boyu kullanilmak uzere verilir.
Babanin yasadigi sey son derece olagan, doktora da gitmissiniz, ilac degistirmis iste. Korkulacak birsey yok. Ben hemsireyim, bu tur hastalarla cok ic iceyim. Bu konularin uzmani oldum.

ALLAH(C.C) babanıza ve tüm hastalara hayırlısıyla şifa versin kardeşi amin inşaALLAH(C.C)..

Back
X