- 27 Şubat 2012
- 17.376
- 29.641
- 798
merhaba babacıgım annem benım varlıgımı daha bu sabah ogrendı ve benımle konustu. sen anneme hep daha erken bebek sahıbı olmamız ıcın demıssın ama annem hep beklemıs benı... ben geldım babacım sen annemın anlattıgına gore cok ıyı kalplı ve cok yakısıklıymıssın bı de sır vereyım daha dunyaya gelmeden sen unıformanı gıyınce annem hep senı kıskanırmıs ve kıskanclık krızlerıne gırermıs sen calısırken :) annemın ve babamın cok mutlu ve eglencelı bı evlılıklerı oldugunu da anlattı bana.. anneme hep sen yeryuzundekı gorunen meleksın dermıssın.. annem de sana sende benım hayat kaynagımsın dermıs.. eger kı olursam annem gıbı bır melek olabılırım.. ne olur babacım benı annemden ve senden ayırma. soz verıyorum bulunması ımkansız seylerle annemın canını cektırmıcem sana zorluk cıkarmıcam.. annem benı dunyaya getırmek ıstıyormus sende ıstersen babacım ben hazırım.. senı cok sevıyorum mınık bebısın :)
bu kucuk yazıyı forumdakı bı arkadasımın sayesın de yazdım bu sabah ogrendım hamıle oldugumu ve esımı ıkna etme cabası ıcındeyım ınsallah o da ıster bebegımızı ve aldırmaktan vazgecer dualarınızı beklıyorum arkadaslar
bu kucuk yazıyı forumdakı bı arkadasımın sayesın de yazdım bu sabah ogrendım hamıle oldugumu ve esımı ıkna etme cabası ıcındeyım ınsallah o da ıster bebegımızı ve aldırmaktan vazgecer dualarınızı beklıyorum arkadaslar