babamıza mektup :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
okurken gözlerim doldu yaa ben harbi bu bebek bekleme sürecinde çok hassaslaşmışım hayırlı olsun tekrar..:nazar:

saol canım :) sende mı bebıs beklıyosun

bak sıkıntı edecek birşey yokmuş herşey gönlünce olsun bebeğinle saglıklı günler dilerim. taze anne :)

oyle oldu valla canım sızın destegınızle

ahhhhhhh çok duygulandımm:5::5::5:
hayırlı olsun canım bebeğiniz..

okadar güzel yazmışsın ki sanmıyorum eşin kayıtsız kalabilsin..
inşallah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz..

canım evet bıraz gec kaldın kocişe verdım haberı coktaan :) bır de bısey sorucam canım yaa akıntın oluyormuydu ılk haftalarda boyle beyaz ama kokulu bırde kasıklarıma agrı gırıyor benım 3 4 snıye suruyor ama aralıklı oluyor korkmaya da basladım :(

canım evet bıraz gec kaldın kocişe verdım haberı coktaan :) bır de bısey sorucam canım yaa akıntın oluyormuydu ılk haftalarda boyle beyaz ama kokulu bırde kasıklarıma agrı gırıyor benım 3 4 snıye suruyor ama aralıklı oluyor korkmaya da basladım :(

benim akıntım hiç olmadı, genelde hamilelerde akıntı artar ama benim şimdilerde bile çok nadir oluyor, her bünyede değişir yani takılma onlara..
kasık ağrısı ise çok normal, rahim genişlemeye başlıyor ve bu sana arasıra şiddetli bazen de hafif sancılar hissettiriyor..
önemli olan şiddetli sancılarınla lekenlenmen yada özellikle kanaman olmaması:34:

23 canım sen kac yasındasın :)

19 yaşındayım ben de genç annelerdenim.Bu arada kasık ağrıların akıntıların çok normal hatta daha da artacak bebek büyüdükçe ben ilk çok korktum 4 tane doktora gittim sordum bebek rahime yerlestikçe rahim genişliyor bu yüzden agrı oluyo. Akıntı ise bende çok fazla günlük ped kullanıyordum önceleri artık geceleri normal ped kullanmaya başladım :S

19 yaşındayım ben de genç annelerdenim.Bu arada kasık ağrıların akıntıların çok normal hatta daha da artacak bebek büyüdükçe ben ilk çok korktum 4 tane doktora gittim sordum bebek rahime yerlestikçe rahim genişliyor bu yüzden agrı oluyo. Akıntı ise bende çok fazla günlük ped kullanıyordum önceleri artık geceleri normal ped kullanmaya başladım :S

sen de cok gencmıssın canım yaa :) ben mı gec kalmısım. rahatladım kızlar normal yanı

sen de cok gencmıssın canım yaa :) ben mı gec kalmısım. rahatladım kızlar normal yanı

çok aşıktım kocama okumayınca bende evlendim pişman da değilim inşallah da olmam :) olacağımı da sanmıyorum zaten :) benim hala çok akıntım var umarım doğumdan sonra geçer..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X