- 24 Temmuz 2015
- 13
- 4
18 yasımdayım babamdan çocukluğumdan beri şiddet gördüm 3 kardeşiz ama içlerinde sadece ben şiddet gördüm. Dayaklar şimdi ki hayatımı değil ama çocukluğumu çok yıprattı kuzenlerim okulda arkadaşlarımın yanında dalga geçerlerdi baban seni dövüyo diye. Neyse babam her sinirlenişinde sinirini bana yansıtır en büyük çocuğuyum bana beni paramparça edecek hakaretler konuşur. Evlenmekten korkuyorum böyle bir hayatım olursa kaldıramam diye çünkü çok berbat bir hayatım var annem hiç benim yanımda değil biryere gittiklerinde beni evde yanlız bırakmaktan korkuyolar intihar ederim diye hoş babama bunu dillendirdiğimde edebilirsin diyoda. Yanlızım hiç arkadaşım yok olsada anlatmam herşeyi içimde yaşıyorum biran önce kurtulmak istiyorum kendimi onlara okadar yabancı hissediyorumki sevmiyorum artık.(( Babam ara ara gelir sarılır ama yapmacık o kadar yapmacıkki anlıyorum ve diyorum hep sahte diye sonra yine ağır hakaretler çok kötü durumdayım nasıl davranıcamı hiç bilmiyorum . Hatayı kendimde de arıyorum ama yok benim bir hatam yok 18 yaşında babama karşı geldiğim veya saygısız davrandığım veya söylediğini yapmadığım için dayak yiyen genç bir kızım....