Babamla Başım Dertte

su_kiz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
39
0
16
İzmir
Kızlar sanırım bu ilk konum olacak.Sorunum şu 4 senelik bir birlikteliğim var ve bayramdan sonra beni istemeye gelmek istediğini belirtti.ben henüz babamla konuşmamıştım.ama annem ve teyzelerim biliyordu.bayram dolayısıyla halam bizde kalıyor.halama dedim ki babama sen çıtlatsan..halam aslında bu akşam babamla konuşacaktı ama babam nerden öğrendiyse dün bana eve geldiğinde yalancı, sahtekar dedi.ne olduğunu anlamadım.sonra üstünü değişip mutfağa girdi ben ise odamdan çıkmadım.bu sabah halam geldi odama ve baban öğrenmiş kızımı vermem benden istemesinler demiş ona.halamda annen dayını mayını birilerini toplasın ondan istesinler babam vermem diyor kızım dedi.ne yapacağımı bilmiyorum. :ssz::43: sanki kötü birşey. çok üzüldüm çok.halam belki ilerde kızgınlığı geçer ama çok sinirliydi dedi.babamı kaybetmişim gibi hissediyorum.bu arada annem ve babam ayrı benim.
ne yapacağımı bilmiyorum.:43::43::43::43:

Canim Allah yardimcin olsun zor bi durum. Baban baskalarindan ögrendigine mi kizdi bu kadar ? Yoksa sevgilinle mi problemi ?

başkasından öğrendiğine sanırım. :43:ne yapıcağımı bilmiyorum.sanırım gidip annemle yaşamam gerekecek.çok üzücü..babamdan isteyemiyecekler.ailesine ne dicem peki.babam beni vermez annemden isteyin mi? :43::43:

Bence babanin biraz sakinlesmesini bekleyin. 2-3 günlük bisey degilki hemen unutuversin. Eger rizasi olmadan bu islere kalkisirsan sonrasinda babanin yüzüne utanarak bakarsin.
Her baba kizini kiskanir, biraz zaman gecsin olmaz mi ?
Sevdigin kisiye de durumu anlat, "babam baskasindan ögrenince cok kizdi bence onun tersine gitmeyelim biraz daha beklesek gönlü olsa" desen anlayisla karsilar belki..

Neden bu kadar cabuk pes ettin ki? Sanki anlatmadigin birseyler var. Insan bi önce babasi ile konusmayi dener, sen daha hic denememissin bile....

babamla konuşmak işe yaramaz.tanıyorum onu.hatta konuştukça öfkesi daha da alevlenir.annemin söyleyebileceğini tahmin etmiştim.bu yüzden üstelemedim.haklıymışımda.bu yüzden kendi haline bırakmam en iyisiydi.sorun şu ailesiyle konuştuk.onlarda karar verildi.babama da söyleyecektim zaten.halamda söylemiş ona.çekindiğim için ona söylettim.insan azıcık yumuşar ama ya çok kırıldım.

ve birde babamın inadı inattır.bir kere kara dedimi öldürsen ak dedirtemezsin.uğraşmak boşuna yani.:43::43:

Belki de aile yapini anlamiyorum diye tuhaf geliyor. Ama baban neden karsi cikiyor, senin yasin mi kücük, sevgilini yada ailesini mi begenmiyor, ben tam anlayamadim olayi. Sadece baskasindan duymus olmasina bu kadar tepki göstermesi... Genelde kizlar babalarina kendileri söyleyemez ki böyle seyleri, cogunlukla annemizden, halamizdan yardim isteriz.
Neyse umarim diledigince olur hersey.

evet babam çocuk gibi.hatta annemle boşanma sebepleride bu.çocuk gibi davranması trip atması küsmesi kızması...halamla söyleticektim.ama annem ya da teyzelerimden biri söylemiş galiba.köpürüyordu.artık nasıl söylediler bilmiyorum..ama babam vermicem diyor. :43:o bir kere vermicem dedimi öldürsen döndüremezsin.of offf.

Babanız sevgilinizin olduğunu öğrendiği için mi ''yalancı,sahtekar'' diyor
Bence birilerinden yanlış bişeyler duymuş yoksa niye böyle desin ki...

babamla konuştuk ama babam dönmedi.dayım da onun yerine gelmedi. sonuç olarak babannem, halam, teyzem, iki kuzenim ve annem olucak sadece. :/ erkek yok olaya bak. ne yapalım artık.

Bu baba insanı kanser eder. Yumuşamaz da diyorsun. Halbuki babanın görevi kızını güzelce yetiştirip dengiyle evlendirmektir.. Çocuk gibi davranıyor, bence uzatmamalı ama illa da uzatacaksa onun keyfini bekleme derim canım. Çünkü anlattıklarından yok yere ne kadar çocukça davrandığı çıkıyor ortaya. Hakkında hayırlısı olsun :29:

Beni düşünmüyor hiç. :( ne kadar üzülceğimi düşünmüyor. yine de babamdır dedim ama olmadı istemedi.aradık çünkü kaç defa daha annemle.. ama madem cehenneme kadar yolunuz var dedi benimde umurumda olmayacak bundan sonra..

canım babanı hosgör bu gecici bir süreç.

ailede herkes biliyor ben babası olarak basşkalarından öğreniyorum diye üzülmüş ve kızmıştır.

babası olarak kendi evladının hayatını bilmemek onu kendisini sorgulamasına ve yetersiz bir baba olabileceği fikrine itmiş olabilir.

keşke ilk sizlerden öğrenseydi. ama böyle olmuş. sen sakin ol ve sabrını koru. ayrıca halan dayından vs istesinler tarzı bir kelime söylemiş . sakın o hataya düşmeyin. o zaman babanız iyice kendini yok saydığınıza inanır.

öfkesinin geçmesini bekleyin ve sonra siz başbaşa araya kimseyi sokmadan konuşun. hersey yoluna girer umarım

Back
X