babamla ne yapacağım ben akıl verin ne olur

boyozsever35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
142
103
53
37
merhaba hanımlar, nereden başlayacağımı bilemiyorum çok dertliyim. sorun babam yıllardır doğru düzgün çalışmadı bizi eşe dosta muhtaç etti. o zaman küçüktük çok anlamıyorduk ama artık kaldıramıyorum. annem bipolar hastası sinir hastası yani geçmişte ki sıkıntılar yokluktan psikolojisi bozuldu. babamdan bu zamana kadar sadece çalışmasını istedik bekledik ama yapamadı zor geldi. 2011 senesinde bir işe girdi oturduğumuz yerden taşındık işe gitsin diye her şey iyiydi annem rahat nefes aldı annem de çalıştı evimizin eşyalarını yeniledik annem iyileşti o zamandan beri kriz gelmemişti. ama 1 seneden beri yine çalışmıyor 2 hafta orada 10 gün burada.

kardeşim başka şehirde üni okuyor. benim ağustosta düğünüm var. ama cumartesi günü yine işi bırakıp gelmiş. annemle kavga ettiler annem kriz geçirdi yine bunca sene sonra. sonra ben bağırıp çağırdım cumartesiden beri konuşmuyoruz evde öylece oturuyor. dün bir iş haberi gelmiş gitmemiş çalışmıcam olduğu kadar yeriz diyormuş. bu düğün nasıl olacak bu çocuk nasıl okuyacak demiyor. ben çalışıyorum 5 yıldır bir şirkette asgari ücrete bütün çeyizimi kendim aldım hiç bir istekte bulunmadım. 2 sene önce emekli oldu askerliğini kredi çekip yatırdım ödedim bitti. hiç acımıyor bana bize ailesine ne yapacağız biz akıl verin lütfen...

anneniz çalışmadığı takdirde boşanacağını söylesin. ve yapsın da bunu. aksi takdirde sırtınızda bir kamburdan başka bir şey değil. bu ne rahatlık hiç düşünmez mi insan evlatlarını, evini.
söyledi zaten ama hem suçlu hem güçlü kızın düğünden sonra boşucam diyormuş dün annemin arkadaşına uğraşamam bunlar olmasa benim maaşım bana yeter artar diyormuş zorla emekli oldu ben kredisini ödücem diye ne zorluklar çektim bir taksit ödiyim ben demedi

babamın yaşındakiler 9 senedir emekli ben kredi çekip askerliğini ödemesem ne olacaktı bilmiyorum. çalışmayı değil benim anladığım evlatlarını ailesini sevmiyor
Çok üzüldüm.
Var böyle babalar analar maalesef.
Annen bir an önce kurtulur bu adamdan inşallah.

Kaç yasında bilmiyorum ama anneniz değiştirememiş değişeceğini sanmıyorum
Evlenince sizden destek istemeye devam edecekler büyük ihtimal
evlenince bir süre çalışmayı düşünmüyorum ama annemin de bu şartlarda evliliği sürdürmesi beni kahrediyor sanırım düğünden sonra tek desteğim anneme olacak

O kadar emekli etmişsiniz siz evlenince napacaklar bosanmasin annen inadına maaşını yesin bir güzel kendinde çalışsın para biriktirsin ..sonra müsait anda bosar

O kadar emekli etmişsiniz siz evlenince napacaklar bosanmasin annen inadına maaşını yesin bir güzel kendinde çalışsın para biriktirsin ..sonra müsait anda bosar
annem çok çalıştı bu zamana kadar ama hiç maaş kartı cebinde olmadı kadının hep babam çekti maaşına annem daha atmden kartını sokup maaş nasıl çekilir bilmez hiç kıyamıyorum

Back
X