babamla ne yapacağım ben akıl verin ne olur

Böyle gelmiş böyle gider....babanız kaç yaşında?bu yasa kadar ite kaka çalışan adam bundan sonra hiç çalışmaz boşuna üzmeyin kendinizi böyle adamları baba yapmamak lazım aslında. Siz çalışıyorsunuz kardeşinizde part time bi ise girip başının çaresine bakmaya çalışsın 2 sene önce bi yerde çalışıyordum öğrenciler günlük para ile çalışıyorlardı ailesinden destek görmeyen çocuklardı çoğu öğrenim kredisi alsın çalışsın maalesef böyle adamlar DEGISMEZ

Böyle gelmiş böyle gider....babanız kaç yaşında?bu yasa kadar ite kaka çalışan adam bundan sonra hiç çalışmaz boşuna üzmeyin kendinizi böyle adamları baba yapmamak lazım aslında. Siz çalışıyorsunuz kardeşinizde part time bi ise girip başının çaresine bakmaya çalışsın 2 sene önce bi yerde çalışıyordum öğrenciler günlük para ile çalışıyorlardı ailesinden destek görmeyen çocuklardı çoğu öğrenim kredisi alsın çalışsın maalesef böyle adamlar DEGISMEZ
baba yapmamayı bırakın evlenmemeleri lazım annemin ne günahı vardı diyorum her gün bekar arkadaşlar konumu okuyorsa eğer kesinlikle ciddiye alsınlar çalışmayan çalışmaya kabiliyeti olmayan adamla evlenilmez yoksa kışın yakacak kömürünü kuzenin alıp koyuyor evinin önüne

Siz olmasanız maaşı kendine yetermiş :KK70:Yıllardır sizin sırtınızdan geçindiği için hayat şartlarından haberi yok belli ki. Şuan tek kişinin bile kirada geçinmesi için en az 2000tl para lazım. Boşansın atın kenara bakın nasıl sürünüyor. Boşanırken de tazminat nafaka vs. isteyin, maaşına icra da gelsin görsün gününü. Kendi babamın ikiz kardeşi sandım bir an. Bizimki de çalışmaz fatura kira ne olmuş, çocuklar nasıl okuyacak umursamaz, bi tarafını yayacak bir kanepe, günde 20 saat izleyeceği bir tv, zıkkımlanacağı sigara ve bütün gün tıkınacağı yemek ve çay varsa dünya yansa umursamazdı. Kardeşim uzaktan eğitim okurdu üniversitede, babam olacak insan müsveddesi çocuğa yol parası veremediği için final sınavına giremedi çocuk. Bir de utanmadan zaten geçemezdin sen o dersi dedi. Bunlara sokaktaki köpek kadar acımayacaksın. Benim akıllı annem de çalışıp beyfendinin askerliğini ödeyip maaşını bağlattı herif gözümüzün içine bakıyor, ayrılsak da maaşı kendim yesem diye. Gitse geçinecek zannediyor kuş kadar maaşıyla. Tek fark annem o benim kocam sen huzurumuzu bozuyosun deyip benimle görüşmüyor. Şimdi babamın sokakta açlıktan öldüğünü görsem bi lokma ekmek vermem. Tavsiye ederim, asla acımayın.

baba yapmamayı bırakın evlenmemeleri lazım annemin ne günahı vardı diyorum her gün bekar arkadaşlar konumu okuyorsa eğer kesinlikle ciddiye alsınlar çalışmayan çalışmaya kabiliyeti olmayan adamla evlenilmez yoksa kışın yakacak kömürünü kuzenin alıp koyuyor evinin önüne
Aynen canım evlenmemeleri lazım sorumluluk duygusu yok babalık iç güdüsü yok Allah yardım etsin size

Kaç yaşında

Olayda sıkıntı babandan çok sistemde

Öyle ya da böyle emekli olmuş

Ama emekli maaşı ile geçinilmiyor ülkemde

Aslında buradan çıkacak ana fikir karı koca emekli olsalar geçinirlerdi

Annenin sigortası yok mu ya da az mı

Doğum borçlanması vs ona malülen emeklilik olur mu bir bakın

Baban da kim bilir ne şartlarda çalışıyor gelinlik çağda kızı var ama insanlar çok kötü davranıyor vs

Kardeşin de burs vs arayacak gerekirse part time çalışacak

Hem çalışmak güzeldir öğrenciyken

hiç maddi ihtiyacım olmamasına rağmen üni de çalıştım hala hatırlarım o günleri güzel anarım

Kaç yaşında

Olayda sıkıntı babandan çok sistemde

Öyle ya da böyle emekli olmuş

Ama emekli maaşı ile geçinilmiyor ülkemde

Aslında buradan çıkacak ana fikir karı koca emekli olsalar geçinirlerdi

Annenin sigortası yok mu ya da az mı

Doğum borçlanması vs ona malülen emeklilik olur mu bir bakın

Baban da kim bilir ne şartlarda çalışıyor gelinlik çağda kızı var ama insanlar çok kötü davranıyor vs

Kardeşin de burs vs arayacak gerekirse part time çalışacak

Hem çalışmak güzeldir öğrenciyken

hiç maddi ihtiyacım olmamasına rağmen üni de çalıştım hala hatırlarım o günleri güzel anarım

54 yaşında benim şoför babamın mesleği benim çalıştığım firmada 65 yaşında adamlar şehir dışı çalışıyor zorla görüyorum. şükür babam da ne tansiyon ne şeker hiç bir rahatsızlık yok şehir içine dayanamıyor. annemin yaşı daha emeklilik için küçük hiç maddi ihtiyacınızın olmamasından sanırım çok rahat konuşuyorsunuz.

54 yaşında benim şoför babamın mesleği benim çalıştığım firmada 65 yaşında adamlar şehir dışı çalışıyor zorla görüyorum. şükür babam da ne tansiyon ne şeker hiç bir rahatsızlık yok şehir içine dayanamıyor. annemin yaşı daha emeklilik için küçük hiç maddi ihtiyacınızın olmamasından sanırım çok rahat konuşuyorsunuz.

Hiç maddi ihtiyacım yok cümlem öğrenci olduğum döneme ilişkin

Şimdi de yok maddi ihtiyacım çünkü çalışıyorum evlendikten sonra da çalıştım

Annem de çalıştı ben küçükken de ben evlendikten sonra da

3 yaşında kreşe gittim 6 yaşında evde yalnız kaldım akşam okul çıkışı tek oturdum vs

Annem 53 yaşında babam 49 yaşında emekli oldu

Hatta annem, babam emekli olduktan sonra onüç yıl daha çalıştı

Babam ben liseye giderken emekli oldu, o emekli iken dershaneye gittim, üstüne üniversite okudum, yüksek lisans yaptım

Hiç aklıma emekli oldu ama neden çalışmıyor ya da neden erken emekli oldu gibi bir düşünce gelmedi

Üniversite okurken çalıştım ihtiyacım yokken dediğim zamanda da babam emekli idi

Babam 23 yıldır annem 10 yıldır emekliler tek kuruşuma muhtaç değiller

Sorun özetle babanızda yahut ailenizde değil ona insanca yaşama yetecek emekli maaşı vermeyen sistemde

Back
X