• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babammm

Allah razi olsun.Sevdiklerinizle bir ömür sağlıcakla kalın.

öncelikle başın sağolsun

bende bu bayramı babasız geçirecegim ...ne düşüncelerimiz ,hayallerimiz vardı ama olmadı .
Sizinde basınız sagolsun:KK61:aynen arkadaşım bizimde çok hayallerimz vardı tam hayallerimizi gerceklestirecegimiz zaman geldi dedik ama maalesef :KK61::KK61:

Babanın ruhu her zaman senin yanında canım. Sen şimdi babam diye üzülüyosun ya o yanında senin saçlarını okşuyo haberin bile yok. Babalar ölümsüzdür canım onlar bizi hep korur. Sadece bedenlerini göremiycez o kadar
Ah canım benim Allah razı olsun.İnan ki yazdıkların bir nebze de olsa moralimi duzeltti.

Başın sağ olsun canım Rabbim mekanını cennet eysin inşaallah.
Böyle yazıları okurken hep burkulur içim. Normal zamanda hiç sorgulamadığım babasızlığı sorgularım hep hiç tadamadığım sevgisini merak ederim nasıl diye.
Çok şanslısın bunu düşün bir BABAN varmış. Şuan cennette olduğunu düşündüğün halde özlediğin. Benimde bir babam var kanlı canlı sokakta görse zor tanır beni. Şuan yerinde olmak isterdim o kadar söyleyeyim.

Başın sağ olsun canım Rabbim mekanını cennet eysin inşaallah.
Böyle yazıları okurken hep burkulur içim. Normal zamanda hiç sorgulamadığım babasızlığı sorgularım hep hiç tadamadığım sevgisini merak ederim nasıl diye.
Çok şanslısın bunu düşün bir BABAN varmış. Şuan cennette olduğunu düşündüğün halde özlediğin. Benimde bir babam var kanlı canlı sokakta görse zor tanır beni. Şuan yerinde olmak isterdim o kadar söyleyeyim.
Ah canım umarım sende mutluluğu annende ve diger sevdiklerinde fazlasiyla bulursun.Üzme lütfen kendini:KK61:

Ah canım umarım sende mutluluğu annende ve diger sevdiklerinde fazlasiyla bulursun.Üzme lütfen kendini:KK61:
Allah razı olsun canım benim. Cümlemiz inşaallah sevdiklerimizle beraber sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin rabbim.

Ah babam ne çok özledim seni bir bilsen.. sanki bir an sesini duyacakmisim gibi.. ben senin bir tanecik kızın seninle gucluymusum.. sen varken memleket memleketti her tatil can atarıdim buraya gelmeye ama artık sen olmayacaksa geçtim memlekettende gectim.. Bu acı dinmez babamm:KK42:

Babam çok özledim seni..Allahın rahmeti üzerine olsun

Back
X