Babammmm

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
36
cooooooook cooooooook özledim tarifsiz şuan 30 yaşındayım kaybettiğinde 7 yaşındaydım ve hayat boyunca eksikliğini hep hissetim hepte hissediyorum o olmayınca hayat boş değersiz keşke diyorum keşke ama giden gelmiyor bi kerecik sesini duysam keşke tüm acılarıma ilaç ama yok babam gitti yaa bütün dünyam yıkıldı ama küçük olunca tabi fark etmiyorsun anlamiyorsun babam olsaydı herşey çok farklı olurdu çok eminim ama olmadi.......cooook özledim coooooook babasını ozleyenleri sevenleri dertlesmeye bekliyorum

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun babanızın diyecek başka bi şey bulamadım:KK43:

Annen yaşıyorsa ona sıkı sıkı sarıl. Bir çocuk babası öldüğü zaman büyür derim hep. Sen 7 yaşında büyümüşsün. Ben de 20 yaşında büyüdüm ama sarılıp acımı paylaşacağım annem dahi yoktu. Babanı özlediğim zaman onun adına hayırlar yap. Kuran oku. Manevi olarak çok rahatlarsın. Allah rahmet eylesin .

Annen yaşıyorsa ona sıkı sıkı sarıl. Bir çocuk babası öldüğü zaman büyür derim hep. Sen 7 yaşında büyümüşsün. Ben de 20 yaşında büyüdüm ama sarılıp acımı paylaşacağım annem dahi yoktu. Babanı özlediğim zaman onun adına hayırlar yap. Kuran oku. Manevi olarak çok rahatlarsın. Allah rahmet eylesin .
Maalesef yok 1 sene sürmedi o da gitti

Ben de hala resmini görsem ağlıyorum. O yüzden evde ortalıkda resim yok.

Ama öldü, yok oldu gibi düşünmeyin. Hepimiz aynı durakta bekliyoruz. Kiminin otobüsü diğerinden önce kalkıyor sadece.

Ayrılık varsa vuslat da var ve zaman çok hızlı akıyor.

Ben de hala resmini görsem ağlıyorum. O yüzden evde ortalıkda resim yok.

Ama öldü, yok oldu gibi düşünmeyin. Hepimiz aynı durakta bekliyoruz. Kiminin otobüsü diğerinden önce kalkıyor sadece.

Ayrılık varsa vuslat da var ve zaman çok hızlı akıyor.
Işte be o zamanın akışında çok şey kaybettim evimi memleketimi annemi ve daha bi çok şeyi evet vuslat var ama bir türlü gelmedi o zaman çok özledim cokkk dedim yaa kelime yetmez anlatmaya.....

Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun hepsinin.
Benim babacigim da maalesef kansere yakalandı ve tedavi sureci baslayacak.
Dilerim şifa bulur. Dusunemiyorum babamsiz bir hayatı ama hersey de biz insanlar icin :((

Allah rahmet eylesin.Benim de babam ben çok küçükken öldü.Hayata bakan gözlerim gibiymiş babam, o öldükten sonra her şey değişti.Tüm babası ölenlere sabır dilerim.Mekanları cennet olsun.

Allah mekanını cennet eylesin,sizin gibi yıllar geçse de onun değerini bilen bir kızı olduğu için çok şanslı.Yaşarken kötü davranan,babalık yapmayan,köstek olan milyonlarca baba vardır.O yüzden üzmeyin kendinizi.

cooooooook cooooooook özledim tarifsiz şuan 30 yaşındayım kaybettiğinde 7 yaşındaydım ve hayat boyunca eksikliğini hep hissetim hepte hissediyorum o olmayınca hayat boş değersiz keşke diyorum keşke ama giden gelmiyor bi kerecik sesini duysam keşke tüm acılarıma ilaç ama yok babam gitti yaa bütün dünyam yıkıldı ama küçük olunca tabi fark etmiyorsun anlamiyorsun babam olsaydı herşey çok farklı olurdu çok eminim ama olmadi.......cooook özledim coooooook babasını ozleyenleri sevenleri dertlesmeye bekliyorum

Bazen bende diyorum keşke küçük olsaydım, keşke babam vefat ettiğinde aklım ermeseydi diyorum.. Babamla o kadar çok anım var ki son nefesine kadar ... 1 sene önce kaybettim babamı ama ı 1 sene bana o kadar uzun geliyor ki bana , 1 sene öncesini düşünemiyorum bile Alışamadım babasızlıga hem de hiç Alışamadım :( çok zor çok , gidenlere ne olduğunu bilmiyorum ama kalanlara ne olduğunu çok iyi biliyorum Rabbim mekanlarını cennet etsin kardeşim

Bir şeyini ozleyecek kadar bile tanımıyorum babamı.Annem.bana hamile iken ölmüş babam.

Baba dediğin zaman kelimenin anlamına hiç birşey yukleyemiyorum sadece bir acı bir boşluk hissi.

Nasıl anlatılır bilmem ki..

Şimdi annemde gitti..Ne anne diyebiliyorum ne baba :KK42:

Bazen bende diyorum keşke küçük olsaydım, keşke babam vefat ettiğinde aklım ermeseydi diyorum.. Babamla o kadar çok anım var ki son nefesine kadar ... 1 sene önce kaybettim babamı ama ı 1 sene bana o kadar uzun geliyor ki bana , 1 sene öncesini düşünemiyorum bile Alışamadım babasızlıga hem de hiç Alışamadım :KK43: çok zor çok , gidenlere ne olduğunu bilmiyorum ama kalanlara ne olduğunu çok iyi biliyorum Rabbim mekanlarını cennet etsin kardeşim
Bence öyle deme özlediğin de baban ile bir anını gözünün önüne getirmek,ya da bir sözünu bir bakışını.Bir tebessüm oluyor.
Babam da bunu yapamıyorum.Annemi kaybedeli bir yıl 35 gün oldu.Bir gülüşü bir bakışı gelince ne bileyim işte :cry:

Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun hepsinin.
Benim babacigim da maalesef kansere yakalandı ve tedavi sureci baslayacak.
Dilerim şifa bulur. Dusunemiyorum babamsiz bir hayatı ama hersey de biz insanlar icin :KK43:(
Allah acil şifalar versin tez zamanda geçmiş olsun

Allah rahmet eylesin.Benim de babam ben çok küçükken öldü.Hayata bakan gözlerim gibiymiş babam, o öldükten sonra her şey değişti.Tüm babası ölenlere sabır dilerim.Mekanları cennet olsun.
Alla rahmet eylesin mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsin

Bir şeyini ozleyecek kadar bile tanımıyorum babamı.Annem.bana hamile iken ölmüş babam.

Baba dediğin zaman kelimenin anlamına hiç birşey yukleyemiyorum sadece bir acı bir boşluk hissi.

Nasıl anlatılır bilmem ki..

Şimdi annemde gitti..Ne anne diyebiliyorum ne baba :KK42:
Başınız sağolsun mekanları cennet olsun sözün bittiği yer....

Back
X