Babammmm

Ben de hem sizin acınızı hem de kendi acımı paylaşmaya geldim. Ben eskisi gibi üzülmüyor ve eksikliğini hissetmiyorum maalesef. İlk yıllar cehennem azabı gibi geçerken acısı şimdi normalleşmeye başladı. Sanki o hiç var olmamış gibi :( bu durum da bende farklı bir üzüntü yaratıyor. Özlemini çekerken daha iyiydi sanki, yabancılaştıkça bu durum canımı daha da acıtıyor.. herkes kaybettiği sevdiğine günün birinde kavuşur umarım. Hepsi nurlar içinde yatsın..

Bazen bende diyorum keşke küçük olsaydım, keşke babam vefat ettiğinde aklım ermeseydi diyorum.. Babamla o kadar çok anım var ki son nefesine kadar ... 1 sene önce kaybettim babamı ama ı 1 sene bana o kadar uzun geliyor ki bana , 1 sene öncesini düşünemiyorum bile Alışamadım babasızlıga hem de hiç Alışamadım :KK43: çok zor çok , gidenlere ne olduğunu bilmiyorum ama kalanlara ne olduğunu çok iyi biliyorum Rabbim mekanlarını cennet etsin kardeşim
Amin küçükken diyorsun yaa o da koyuyor beee babasının elinden tutanları gördüğünde yada babanı soranlar olduğunda bir müddet sonra sanki hakaretmis gibi 'ayyy yazık'diyenler.öyle deme bu daha çok koyuyor en azından binlerce anın var bizim gibi boş sayfalar deil......

Ben de hem sizin acınızı hem de kendi acımı paylaşmaya geldim. Ben eskisi gibi üzülmüyor ve eksikliğini hissetmiyorum maalesef. İlk yıllar cehennem azabı gibi geçerken acısı şimdi normalleşmeye başladı. Sanki o hiç var olmamış gibi :KK43: bu durum da bende farklı bir üzüntü yaratıyor. Özlemini çekerken daha iyiydi sanki, yabancılaştıkça bu durum canımı daha da acıtıyor.. herkes kaybettiği sevdiğine günün birinde kavuşur umarım. Hepsi nurlar içinde yatsın..
Basiniz sagolsun hissedememek deilde belki mecbursun beee alismaya getiremiyorsun ki geri tapacak bi sey kalmayinca..

Amin küçükken diyorsun yaa o da koyuyor beee babasının elinden tutanları gördüğünde yada babanı soranlar olduğunda bir müddet sonra sanki hakaretmis gibi 'ayyy yazık'diyenler.öyle deme bu daha çok koyuyor en azından binlerce anın var bizim gibi boş sayfalar deil......
İnan banada anıların olması ağır geliyor, hiç tatmadıgın bi duygu daha farklı geliyor bana her zaman yinede her ikiside çok ağır :(

Back
X