Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basin saolsun canim. Benim babam oleli de bes sene bitmek uzere ve o da 57 yasindaydi. Aniden kaybettik onu ve ani olmasi da bizi mahvetti hazirliksizdik... Ben de sen gibi cok uzuldum. Once babama sonra kendime ve o zaman dogmamis olan cocuguma(bekardim). Hala kizim esimin babasina dede dese icim yanar. Kpederim ben 8aylik hamileyken kiz cocugu sevmedigini soylemisti:-( aahh babam olsa ne severdi kizimi,omzundan indirmezdi.. Ama kader iste. Ben de kizim dogduktan sonra yavas yavas kabullendim babmin oldügünu ama cok zor. Allah zamansiz sirasiz erken ölüm vermesin kimswlere...
Öncelikle kaybettiğimiz yakınlarımıza Allah rahmet etsin mekanlarını cennet eylesin.Bende babamı 14 yaşındayken kaybettimBabamda 53 yaş civarındaydı.1 yılda geçse 20 yılda geçse unutulmuyor.Birde o baba kız evladına düşkünse, kızda babaya çok düşkünse o içinden hiç çıkmıyor
Ben babama çok düşkündüm.Üstelik cenazesini görmek nasip olmadı bana.Bu dahada acı
Mezarına gittiğimde bana yalan gibi geldi ama buda hayatın gerçeğiydi alışmak zorundayız.O yüzden sevdiklerimiz bu hayattayken değerini bilmekte sevgimizi göstermekte fayda var sonra herşey için çok geç kalınmış olabilir.Bir yakınımız sevdiğimiz vefat edince kıymetlenmemeli, her zaman değerli olmalı hepimiz için.Bizlerde bu yalan dünyadan göçüp gideceğiz.Allah bizleri diğer tarafta sevdiklerimizle olmayı nasip etsin.Babasızlığın ne olduğunu burada çoğumuz iyi biliyoruzdur, hepimizin ortak noktasıda bu zaten
![]()
Çok sağol canım Allah razı olsun.Allah annene babanada sağlıklı huzurlu ömür versin.İnsanlar birinin kıymetini ellerindeyken değilde uçup gidince anlıyor.O yüzden onu belirtmek istedim.Teşekkür ederim yorumunuz için iyiakşamlar sizedeAllah size de sabırlar versin. Genç denecek bir yaşta kaybetmişsiniz ve siz de henüz çocuk denecek yaştaymışsınız o zaman. Babacığınızla geçirmiş olduğunuz günlerin hatıralarıyla yaşayarak özleminizi bu şekilde biraz hafifletmeye çalışmak düşüyor insana mecburen.
Ne güzel yazmış, ne güzel ve olması gereken tavsiyelerde bulunmuşsunuz. Bence onlar çok önemli gerçekten.
Benim anneciğim ve babacığım hayattalar. Ama anne ve babasını kaybeden herkesin acısını yüreğimde hissederek paylaşmaya çalışıyorum sürekli. Onlar için ne büyük kayıplar olduğunu algılamak çok da zor olmuyor inanın. Çünkü sizin de belirttiğiniz gibi her an onları kaybedecekmişiz düşüncesiyle bakabilmeliyiz tüm sevdiklerimize ki, olabildiğince onların ve onlara karşı olan sevgilerimizin hakkını verebilelim kısmen de olsa.
Hayırlı günler diliyorum.
Bende senin gibi yaralı bir insanım, aglayarak yazıyorum bu satırları..
Bende melegimi kaybettim 8 ay önce bir günde düstü. 14 gün sonucunda kaybettik.
Daha 52sindeydi annem, yemek yapıyordu yavrularına, esine..
Bir baktım yerde yatıyor o an, o an beynim durdu.
Anne sana ne oldu derken titriyordum, onun bana o bakısı, dogru düzgün konusamaması, kolunu uzatısı..
15 dk. da evin kalabalıklasması, ambulans sirenleri..
Ve beyin kanaması!
Evde bi yumdu gözlerini bir daha da acmadı.
Ne zormus annesizlik..
Ben ben degilim, ev ev gibi degil..
O gitti gideli hic iyi degilim ki ben![]()
Bende senin gibi yaralı bir insanım, aglayarak yazıyorum bu satırları..
Bende melegimi kaybettim 8 ay önce bir günde düstü. 14 gün sonucunda kaybettik.
Daha 52sindeydi annem, yemek yapıyordu yavrularına, esine..
Bir baktım yerde yatıyor o an, o an beynim durdu.
Anne sana ne oldu derken titriyordum, onun bana o bakısı, dogru düzgün konusamaması, kolunu uzatısı..
15 dk. da evin kalabalıklasması, ambulans sirenleri..
Ve beyin kanaması!
Evde bi yumdu gözlerini bir daha da acmadı.
Ne zormus annesizlik..
Ben ben degilim, ev ev gibi degil..
O gitti gideli hic iyi degilim ki ben![]()
Çok acı ani ölümler dahada bir kötü.Bende teyzemi öyle aniden kaybettik 5 sene oluyor.Öyle görünce elim ayağım kesilmişti.Çok etkilenmiştim.Allah sabır versin size Allah rahmet eylesin.Bende babamı kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum![]()
çok kötü oldum okuyunca. allah büyük büyük sabırlar versin.