Baban alsin sana da iç

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Kizlar biz esimle birbirimizin ailesiyle gorusmuyoruz.Ben de bu yüzden yarın kızımı alip ailemin yanina gidecem.Aksam eşimle oturmuş film izliyorduk. Karı koca karşılıklı içiyordu.Bende öylesine esime dedim ki biz de bir gün şöyle karşılıklı icsek dedim. Ama öylesine normalde İkimizde ağzımıza sürmeyiz kesinlikle.Bizim ailede de içen yoktur. O da yarın gidiyorsun ya baban alsinda iç dedi. Ay çok sınır oldum Sen benim babama ne demek istiyorsun dedim sen bana ne demek istiyorsan o dedi.Gider ayak uzatmak istemedim ama çok sinir oldum.

Kizlar biz esimle birbirimizin ailesiyle gorusmuyoruz.Ben de bu yüzden yarın kızımı alip ailemin yanina gidecem.Aksam eşimle oturmuş film izliyorduk. Karı koca karşılıklı içiyordu.Bende öylesine esime dedim ki biz de bir gün şöyle karşılıklı icsek dedim. Ama öylesine normalde İkimizde ağzımıza sürmeyiz kesinlikle.Bizim ailede de içen yoktur. O da yarın gidiyorsun ya baban alsinda iç dedi. Ay çok sınır oldum Sen benim babama ne demek istiyorsun dedim sen bana ne demek istiyorsan o dedi.Gider ayak uzatmak istemedim ama çok sinir oldum.
Normalde ağzına içki sürmeyen biri neden alkol tüketmek ister?
Eşiniz saygısız belli, ona denecek bir şey yok, Allah'ım kolaylık versin inşallah

Ben olsam bu lafın üzerine gidince oradan foto atardım hesabıma içerken.
Ama ilginç olan normalde hiç içmiyorsanız böyle bir plan yapmakta ilginç geldi, katı kurallarınız varsa sinirlenmiş olabilir içki olayına.

Tam gediğine oturmuş derken ne yapmalıyım sinir olmamalı miyim.

nasıl sana böyle birşey diyor ..hemde gider ayak..hiç yakışmadı..ağzının payını ver bence

Esin seni kizdirmak istemis.
Baban alsinda ic dediginde senin annende sana alsin da ic deseydin.

Eee içmediğin halde neden içki istedin?
Bunun cevabını çok merak ediyorum.

• Beğen
Reactions: KV_
Normalde ağzına içki sürmeyen biri neden alkol tüketmek ister?
Eşiniz saygısız belli, ona denecek bir şey yok, Allah'ım kolaylık versin inşallah
Fıstığım bizde de alkol kullanılmaz, asla içmeyeceğiz demeyiz ama içmiyoruz sonuçta, lakin arada öyle bir sofra kurmuş oluyoruz ki ya da şöyle güzel bir Müzeyyen Senar şarkısı dinlediğimizde offfff ne içilirdi be deriz karı-koca, konu sahibesi de içeceğinden değil öylesine söylemiş, eşinin böyle tepki vermesi gerekmezdi bence, ailesine gidiyor diye mi trip atıyor acabao_O

Back
X