babaneme yardım edecek avukat arıyorum

canım ya işiniz çok zor biz 8 senedir hakkımız olan hemde babamdan bize kaan yerleri almak için savaş veriyoruz. sağolsun rahmetli babam babaannemin üzerine intikal ettirmişti mallarını vergisiyle falan uğraşamam diye. babam vefat ettikten sonra babaannemde arsaların üzerine yattı çoğunu sattı. çok zor bir durum çok uğraşırsınız bence sadece fikir almak amaçlıda bir avukata danışabilirsin. hepsi görüşme ücreti almıyor. birde eminim ki biliyorsun ama ben yine hatırlatıyım baro ya gidip bir avukat tayin ettirebilirsiniz davanız için deden de gazi olduğundan dolayı belki daha çok ilgilenirler. inşaallah çözersiniz sorununuzu.hoşçakal ( eğer anadolu yakasında ikamet ediyorsan kadıköy barosu bahariye de adliyenin hemen yanı kime sorsan gösterir bence hiç vakit kaybetme)

başından beri istediğim buydu işte..anlamayan arkadaşlar örnek alsınlar..sağol heidi..

tadlim ben gerçekleri saklamıyorum ki..gerçekler su yüzüne çıkmış derken ne kastettin anlamadım..gerçek olan bizim bu eve emek verdiğimiz..50 seneden beri sahip olduğumuz..belediyenin arsızlığı..kanunlara karşı tabiiki boynumuz kıldan ince ama birazda hep para babalarını değilde sıradan vatandaşlarını korusa..arkadaşın uslubunu beğenmedim..kraldan çok kralcı havaları hoşuma gitmedi..daha samimi anlatabilirdi..zaten onun anlattıklarını bende biliyorum..o nun beni dinlemesi gerekirdi..

Gercekler su yuzune cikmistan kastim, arsa size ait degildi sanirim tapunuz da yok
bu durum bugun gun yuzune cikmis, arsa size ait olsa yani tapunuz olsa kimse bise demez zaten, evet o eve emek verilmis, calisilmis, cabalanmis keske oraya bu kadar ugrasacaginiza tapulu bi arsa alsaydiniz da emekleriniz bosuna gitmeseydi, ne diyelim
hakkinizda hayirlisi olsun...:teselli:
Yazmak istedigim cok sey var ama burda noktayi koyuyorum.

Back