- 3 Nisan 2015
- 221
- 100
- 53
- Konu Sahibi damar mavisi
-
Merhaba kızlar perşembe günü babanem rahmetli oldu (bi fatiha okursanız sevinrim adı zeynep) Ben Çankkaledeym hemen gittim tabi 2sine kadar ordaydım snra döndüm. Bugün halam arayıp yarın 7sine gelip gelmicegmi sordu bende gelmek istedgmi belli olmadgnı söledim. Bu arada 7.5 aylk hamileyim bu yüzden eşim muhtemelen gitmemi istemicek erken doğum riskimde oldugu için ama 40na falan gitmem daha zor olucak 7sine gitmk istiyorum gidemezsem kendimi çok mahçup hissedicem sizce eşimi nasıl ikna edebilirim? Gidemezsem çok mu ayıp olur?
Merhaba kızlar perşembe günü babanem rahmetli oldu (bi fatiha okursanız sevinrim adı zeynep) Ben Çankkaledeym hemen gittim tabi 2sine kadar ordaydım snra döndüm. Bugün halam arayıp yarın 7sine gelip gelmicegmi sordu bende gelmek istedgmi belli olmadgnı söledim. Bu arada 7.5 aylk hamileyim bu yüzden eşim muhtemelen gitmemi istemicek erken doğum riskimde oldugu için ama 40na falan gitmem daha zor olucak 7sine gitmk istiyorum gidemezsem kendimi çok mahçup hissedicem sizce eşimi nasıl ikna edebilirim? Gidemezsem çok mu ayıp olur?
Yedisi kırkı konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Ancak ölümle birlikte amel defteri de kapandığı için başkasının yaptığı hayır, ölen kişiye ulaşmayacaktır. Ama iyilik ya da kötülükte açılan bir çığır, süregelen bir hayır dışında ölen kişi adına yapılan hiçbir şey, ölen kişiyi ilgilendirmez.Dinimizde zaten yedisi, kırkı yok bunlar bi'dattır. Eğer ruhuna gidecek birşey yapmak istiyorsanız bir fakiri sevindirin. Ayrıca hamilesiniz zaten kime ayıp olacak onu da anlayamadım.
gitme riskli gebeliğin varMerhaba kızlar perşembe günü babanem rahmetli oldu (bi fatiha okursanız sevinrim adı zeynep) Ben Çankkaledeym hemen gittim tabi 2sine kadar ordaydım snra döndüm. Bugün halam arayıp yarın 7sine gelip gelmicegmi sordu bende gelmek istedgmi belli olmadgnı söledim. Bu arada 7.5 aylk hamileyim bu yüzden eşim muhtemelen gitmemi istemicek erken doğum riskimde oldugu için ama 40na falan gitmem daha zor olucak 7sine gitmk istiyorum gidemezsem kendimi çok mahçup hissedicem sizce eşimi nasıl ikna edebilirim? Gidemezsem çok mu ayıp olur?
Allah razı olsun canım. Pazar günü sınavım vardı dönmek zorunda kaldım. Yol 3 saat sürüyo ama içime dert oldu sizlerede bi danışmak istedm teşkkür ederm .1fatiha 3 ihlas bir ayetel kürsi okudum..
başınız sağolsun..
2sine kadar oradaysanız 7 si nasıl olmuş oluyor ki
gitmişken 7sine kadar kalıp sonra evine dönebilirdin..
çok mesafe yoksa gidilebilir, ama uzun yolculuksa gitmeyebilirsin. mahçup olmana gerek yok, hayat şartları..
Amin çok sagol. İçime derd oldu işteBaşınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Bence ayıp olmaz. Cenazesine de gitmişsiniz. Eşiniz haklı, öncelikle bebeğinizi düşünün. Duanızı evinizde edersiniz.
Sagolasn . Bursaya canım kendimi iyi hissedyrm aslnda ama doktora danışmak en iyisi haklısın.başın sağolsun.çanakkaleden nereye gitceksin. eşini ikna etmeden önce doktoruna sorsan daha iyi olur
Allah razı olsun. Bursada canmhangi ilde okunacak babaanenizin 7si. bu arada allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Mantıklı doktoruma danışıcam eger sorun yok derse eşimde tamam der gibi geliyo bakalm. Teşekkr ederm.Başınız sağ olsun
Doktorunuz birşey demiyorsa gidebilirsiniz
Eşinize de 40 ına hiç gidemem bari 7 sine gideyim dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?