Canım benim bir arkadaşım bebeğini dünyaya getirdiğinde eşi ilk altı ay bebeği adam akıllı sevmemişti bile.Sebebini de sonradan söylemişti.Karımı o kadar çok seviyorum ki bebek yüzünden ilgi bölündü benimle eskisi gibi ilgilenemiyor, bu yüzden bebekle zaman geçirmek istemiyorum demişti.Çok şaşırmıştık ama gerçekte buydu yani.Bu tarz bir durum olabilir mi acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim bir arkadaşım bebeğini dünyaya getirdiğinde eşi ilk altı ay bebeği adam akıllı sevmemişti bile.Sebebini de sonradan söylemişti.Karımı o kadar çok seviyorum ki bebek yüzünden ilgi bölündü benimle eskisi gibi ilgilenemiyor, bu yüzden bebekle zaman geçirmek istemiyorum demişti.Çok şaşırmıştık ama gerçekte buydu yani.Bu tarz bir durum olabilir mi acaba?
Şaşırtıcı bir açıklama olmuş gerçekten de ama eşim kızımızı çok seviyor. Sevgisinde problem yok ya da en azından kızımı seviyor. Acaba beni mi sevmiyor da bütün yükü bana bırakıyor yoksa
İnsan kendi cocugunu kıskanır mı ya...Ne bicim adamlar var..
Ben şanslıyım sanırım altını değiştirmeden ara öğününe gece uyanmaları da dahil herşeyi ile ilgilenir. İşe döndüm yarım gün çalışıyorum okullar açılana dek eşim bakıyor. Kahvaltı dahil ara öğünleri herşeyini yapar nazar değmesin minnoşlarıma
Kesinlikle şanslısın. Demekki yapan yapıyor gocunmadan. Benimkinde var problem anacım alıştırmak için ne yapmalıyım ki acaba. Senin minnoş kaç aylık?
Hanımlar beş buçuk aylık bir bebeğim var ama bununla birlikte bebeğimle bence az ilgilenen bir de eşim var. Şöyleki bugüne kadar kızımın altını birkere bile değiştirmedi. Hadi beslenmesi bende şimdilik ama ek gıdaya geçince yine bir şekilde kaytarmanın yolunu bulur gibime geliyor. Diyelimki işim var biraz ilgilen diyorum max 10 dk sonra gelip ya elime tutuşturuyor bebişi ya da kayınvalideme (alt katımda oturuyor) göndermek istiyor. Daha önceki aylarda gece yarısı uyandığında kızımız "azıcık sen salla" dediğimde cvp ya "ben çalışıyorum uyumam lazım" oluyordu ya da "tek izin günüm var bırak uyuyayım". Bir ay sonra bnde işe geri döndüğümde bakalım aynı özveriyi bulabilecekmiyim. Neyse hanımlar diyeceğim şu ki sizde durumlar nasıldı? yoksa ben eşimden çok şey mi bekliyorum? Bir erkek bu beklentileri yerine getiremez mi? Ya da bnmki çok mu öküz?
erkekler ok daha geç baba olduklarını anlıyorlar ne yazık ki, çocuğunuz büyüdüke bunu fark edeceksiniz. Ama hayat müşterekse kocanıza mutlaka sorumluluklar yüklemelisiniz. Sonuçta alt katta oturan annesine güvenip bu çocuğu yapmadı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?