- 7 Mayıs 2021
- 274
- 269
- 18
- Konu Sahibi kararsizbirisi
-
Daha çok küçüksü
Eğer babamın bu kadar karşı çıkacağını bilsem en başından başlamazdım bu ilişkiye küçüğüm biliyorum ama bir kaç yıl geçince de babamın kabul edip etmeyeceğini bilmiyorum ki sevgilime bekleyelim diyeyimDaha çok küçüksün
Bu mağara adamıyla evlenince her gün kafanı duvarlara vuracaksın keşke babamı dinleseydim diye.1) sosyal medyada satış yapıyorum numaramı vermiyorum sadece instagramdan o akşam 22:00dan sonra mesajlara dönmemi istemiyor bense müsait oldukça dönmek istiyorum.
-paylaşımlarda yüzümün/sesimin olmasını istemiyor (bunu kabul ettim)
-elimin ürün tanıtırken görünmesini istemiyordu ama ben istemedim o da kabul etti
-evlenince satış sayfalarımla ilgili sorun yaşarsak bir sapığın sayfaya dadanması vs gibi o zaman sayfaları kapatmamı isterse sorun çıkarmadan kapatmayı kabul etmemi istedi etmedim çünkü ciddi anlamda emek vermiştim o hesaplara
2) bulunduğumuz semt içerisinde bir plan yaptığım zaman izin istemeye gerek yok haber verelim yeterli ama başka bir semte plan yapıyorsak izin istenmeli dedi bense çok absürt bir durum olmadıkça izin istenmemeli bilgi verilmeli dedim eğer bir taraf memnun olmazsa sebebiyle beraber neden istemedini söyler dedim ama alışık olunmayan ekstrem bir durumda izin istenir dedim
Zaman istemek demek bir süre sonra ben ailem ne derse desin evlenicem demek bence o yüzden bekleyelim diyemiyorum karşı tarafı oyalamak ve bu sürecde iyice bağlanmak istememSen istersen herşey olur ama babanı dinle kötülüğü nu istemiyordur en azından biraz daha zaman iste sevgilinden
Bu mağara adamıyla evlenince her gün kafanı duvarlara vuracaksın keşke babamı dinleseydim diye.
Bu mağara adamıyla evlenince her gün kafanı duvarlara vuracaksın keşke babamı dinleseydim diye.
Hayır ailesi ev almış orada yaşayacağız ailesini de şöyle ki benim bu çocğu tanımadan önce de tanıdığım yakın arkadaşımdan biliyorum"ben tanıyorum gerçekten iyi huylu bir ailesi var"
Şu cumlenizden o kadar toyluk akiyor ki, basinizi taşlara vurursunuz...
Babaniza uzuldum, adam yalvarmak zorunda kalmiş.
Maddi olarak iyi sartlarda yetişmişsiniz, durumunuz iyiymiş hep.
Şimdi asgari ucretle yasayip, adamin ailesinin yanina mi gideceksiniz ve mutlu mu olacaksiniz?
Mesleginiz nedir? Calismayi dusunuyor musunuz?
Offf off cocuklar bebekken zor derler... Boyle birsey yasatmasin kimseye Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?