Babanın evliliği onaylamaması?

Hayır ailesi ev almış orada yaşayacağız ailesini de şöyle ki benim bu çocğu tanımadan önce de tanıdığım yakın arkadaşımdan biliyorum

Çok iyi biliyorsunuz cocugu cccooook oyle boyle degil. Ne diyeyim diger konunuzu eklemişler konuya, bu adama sen iyi diyorsan...
Bisey diyemiyorum.

Bu mağara adamıyla evlenince her gün kafanı duvarlara vuracaksın keşke babamı dinleseydim diye.
Aslında ayrılmıştık ben de kötü yönlerinin farkındayım ama bu akşam üstü beni aradı hatalarını falan kabul etti böyle biri olmamak için uğraşıcam sen ne dersen öyle olacak yeterki aileni ikna et dedi ben de o yüzden babamla konuştum

Aslında ayrılmıştık ben de kötü yönlerinin farkındayım ama bu akşam üstü beni aradı hatalarını falan kabul etti böyle biri olmamak için uğraşıcam sen ne dersen öyle olacak yeterki aileni ikna et dedi ben de o yüzden babamla konuştum

Terapisiz senelerdir tasidigin kafa yapisi degismiyor biliyorsun degil mi? Babana Allah sabir versin. Cocugu basini yakcak

Sen de bunlara inandın 😂 işte o yüzden büyüyün de evlenin diyoruz.

Babanız mantıklı bir adammış. Ne güzel açıklamış size istememe nedenlerini. Kültür farkını küçümsemeyin, alıştığınız maddi bolluğu da.

Şimdi hayat toz pembe görünüyor size ama işin içine girince hiç de öyle değil. Yaşınız daha çok küçük hayata farklı bir pencereden bakıyorsunuz. Evlenince kimse madalya takmıyor.

Şimdi canım baban esnafmis benim eşimde esnaf maşallah geliri çok iyi.esnaf olunca çok şükür öyle büyük zorluk yaşamadık.ama eşim asgari ücretle yada aylık 5000 lira ile geçinmek zorunda kalsaydım gerçekten çok zorlanırdik.
Yani bakk asgari ücretten fazlasını söylüyorum o halde çok zorlanırdik.
Baban maddi konuda haklı bence.

Doğulu olmasına gelince benim eşim de doğulu.aulem bunu dert etmedi ama ben sonrasında bunun dezavantajlarini gördüm.mesela kültür farkı oldu onun ailesiyle benim aramda ve aşılamayacak sorunlar.10 yıldan fazla oldu ailesiyle görüşmüyorum.sonradan çok pişman olabilirsin.

Yasin küçük ve birlikteliğin daha 1 senelik çok yeni.bence bunları düşün ve bence babanı dinle.bence babanı ikna etmeye çalışmak,beklemek gibi girişimlere girme.
Birde eğer evlenirken eşin olursa senin baban beni beğenmedi vermek istemedi durumları olabilir.

Kız ben buna kahkaha attım ya. Olmaz anacım olmaaaaaz.

Terapisiz senelerdir tasidigin kafa yapisi degismiyor biliyorsun degil mi? Babana Allah sabir versin. Cocugu basini yakcak

Kopruyu gecene kadar...
Anlamiyor ki sen sabir ver. 😳
Konu sahibi yakinim olsa ortalikta boyle gezerdim.

Eklentiler

• images (8).webp
    images (8).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 21

Bu hesap da senin di mi?

Evlilik için çok çok çok küçüksün. 22 yaşındaki benle 32 yaşındaki ben arasında saymaya kalksam zibilyon tane fark vardır, hayata bakış açın isteklerin, beklentilerin değişecek. Bu yaşta alacağın evlilik kararı kuvvetle ihtimal ilerde seni mutlu etmeyecek. Çocuğun ailesi ile ailen arasında kültür farkı olması evlilikte ciddi sorunlara yol açar. Ve evet baban haklı, ekonomik olarak rahat şartlarda büyümüşsen erkek arkadaşının yaşam koşullarına ayak uydurmaya çalışmak ilerde seni mutsuz edebilir.

Bir ilişkim var niyetimiz en başından beri ciddiydi şuan evlilik düşünüyoruz
Babam hiç olumlu bakmıyor başlarda annemi/babaannemi araya soktum ama onlara bağırdı çağırdı asla olmaz dedi ayrılsın vs.
Bunun üzerinden 3 hafta geçti ben konuştum başbaşa konuşabilir miyiz dedim tamam dedi ve güzelce dinledi kızmadı bağırmadı adam akıllı konuştuk.
Sevgilim güvenlik görevlisi ve babam da işinin bi garantisi olmadığını ve benim bu iş sahibiyle yapamayacağımı söyledi.
Bizim maddi durumumuz oldukça iyi sen çok iyi şartlara alıştın çok zorlanırsın dedi
Ve memleketi biraz doğu kısım ama ben tanıyorum gerçekten iyi huylu bir ailesi var ama babam esnaf olduğu için ben doğulu kişileri iyi tanırım çocuk iyi bile olsa ailesi eski kuşak ayak uyduramazsın huzurun olmaz vs diyerek kendini açıkladı
Kısacası kesinlikle kabul etmiyorum bizi üzme dedi hatta neredeyse yalvardı ayrılmam için sarıldı öptü yapma bizi üzme vs diye baya dil döktü bende çok ağladım
Konuşmayı da çocuğa söyle olmaz de vedalaşın diyerek bitirdi ben cevap vermedim o kalktı gitti
22 yaşındayım bir yıldır beraberiz
Sevgilim babamın ikna olmak üzere olduğunu ara ara tekrar konuşarak ikna edebileceğimi düşünüyor.
Bitirme bize yazık etme çok yaklaştık diyor.
Ben de bitsin istemiyorum ama siz olsanız bu durumda ne yapardınız sizce babam gerçekten yumuşadı mı ikna edilebilir durumda mı?
Babamı da kırmak üzmek istemiyorum o yüzden elim kolum bağlandı
Yaşın çok küçük neden kendine bunu layık görüyorsun. O çok iyi dediğin aile babanın sana davrandığının binde biri gibi davranmaz. Kendine bunu yapma. Babanın kıymetini bil. Başka baba olsa ne halin varsa gör derdi

sosyal medyada satış yapıyorum numaramı vermiyorum sadece instagramdan o akşam 22:00dan sonra mesajlara dönmemi istemiyor bense müsait oldukça dönmek istiyorum.
-paylaşımlarda yüzümün/sesimin olmasını istemiyor (bunu kabul ettim)
-elimin ürün tanıtırken görünmesini istemiyordu ama ben istemedim o da kabul etti
-evlenince satış sayfalarımla ilgili sorun yaşarsak bir sapığın sayfaya dadanması vs gibi o zaman sayfaları kapatmamı isterse sorun çıkarmadan kapatmayı kabul etmemi istedi

Bu adamla daha dün ayrılmıştın. ?

Senin gibi kızlara mustehak. Bence evlen sen bu adamla. Başkasının başı yanmasın.

Bir ilişkim var niyetimiz en başından beri ciddiydi şuan evlilik düşünüyoruz
Babam hiç olumlu bakmıyor başlarda annemi/babaannemi araya soktum ama onlara bağırdı çağırdı asla olmaz dedi ayrılsın vs.
Bunun üzerinden 3 hafta geçti ben konuştum başbaşa konuşabilir miyiz dedim tamam dedi ve güzelce dinledi kızmadı bağırmadı adam akıllı konuştuk.
Sevgilim güvenlik görevlisi ve babam da işinin bi garantisi olmadığını ve benim bu iş sahibiyle yapamayacağımı söyledi.
Bizim maddi durumumuz oldukça iyi sen çok iyi şartlara alıştın çok zorlanırsın dedi
Ve memleketi biraz doğu kısım ama ben tanıyorum gerçekten iyi huylu bir ailesi var ama babam esnaf olduğu için ben doğulu kişileri iyi tanırım çocuk iyi bile olsa ailesi eski kuşak ayak uyduramazsın huzurun olmaz vs diyerek kendini açıkladı
Kısacası kesinlikle kabul etmiyorum bizi üzme dedi hatta neredeyse yalvardı ayrılmam için sarıldı öptü yapma bizi üzme vs diye baya dil döktü bende çok ağladım
Konuşmayı da çocuğa söyle olmaz de vedalaşın diyerek bitirdi ben cevap vermedim o kalktı gitti
22 yaşındayım bir yıldır beraberiz
Sevgilim babamın ikna olmak üzere olduğunu ara ara tekrar konuşarak ikna edebileceğimi düşünüyor.
Bitirme bize yazık etme çok yaklaştık diyor.
Ben de bitsin istemiyorum ama siz olsanız bu durumda ne yapardınız sizce babam gerçekten yumuşadı mı ikna edilebilir durumda mı?
Babamı da kırmak üzmek istemiyorum o yüzden elim kolum bağlandı
Daha 2 gün önce aynı konuyu açtınız ve dün de ayrıldığınızı yazmıştınız. Bir üye eski mesajınızı alıntı yapmış yani o karakterde bir adam için değer mi babaya karşı gelmeye? Önceki konunuza gelen mesajlar yetmedi mi?

Siz iyi sartlarda buyudunuz, universite okumadiniz mi? 22 yasinda ne bu evlenicem derdi. Bi elinde kitap bi elinde kalem yaslarin daha.. babaniz cok hakli pandemi de ne ara gorustunuzde buyuk ask oldu. Vazgecin, mesleginizi elinize almadiysaniz ona ugrasin. Kocalar kacmiyo, kismetiniz hep sizi bekliyo. Lutfen olgun dusunun.

Bence babanızı dinleyin. Aileniz makul insanlar olmazlar, büyük problemleri olur o zaman karşınıza alırsınız belki ama düzgün insanlara benziyorlar. 1 senedir tanıdığınız adam için böyle şeylere hiç gerek yok. Özellikle eski konularınızı görünce söylüyorum. Hem daha gençsiniz, hem erkek arkadaşınız biraz baskıcı :/ Mutlu olur musunuz bilemem

Back
X