babanız çocugunuza bagirirsa. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.099
29.029
798
Günaydın mutlu sabahlar herkese

Farzedin ki çocuğunuz oyun oynarken ses yaptı yada sizden birsey istedi siz de yapmadiginiz için ağladı. Bu sebeplerden dolayi dedesi kalkıp bagirirsa yada herhangi bir sebepten dolayı zorunuza gider mi ? Yani incinir misiniz ? Peki tepkiniz ne olur ?

Teşekkürler herkese :)

Bu arada hemen cvp veremezsem yanlış anlaşılmasın malum işler güçler :)

Günaydın mutlu sabahlar herkese

Farzedin ki çocuğunuz oyun oynarken ses yaptı yada sizden birsey istedi siz de yapmadiginiz için ağladı. Bu sebeplerden dolayi dedesi kalkıp bagirirsa yada herhangi bir sebepten dolayı zorunuza gider mi ? Yani incinir misiniz ? Peki tepkiniz ne olur ?

Teşekkürler herkese :)

Bu arada hemen cvp veremezsem yanlış anlaşılmasın malum işler güçler :)
keşke yaşasa ve hergün bağırsa:KK43:babam çok sakin bir insandı ama birgün oğlum 5 yaşındaydı,birşey için şimdi hatırlamıyorum çok sinirimizi bozdu....Babama da inatlaştı yapma derken babam galiba o an çok sinirliydi ki kalkıp bir tokat attı....öncelikle bize bile bile isteye asla şiddet uygulamayan ,pamuk gibi bir babam vardı,tabi içim cız etti ama hiç tepki vermedim.......Aradan 15 dk geçti benim yanıma gelip onlarca kez özür diledi,bir daha da asla vurmadı.....tepkisizliğim onu daha çok mahçup etmişti.....dedim ya keşke yanımızda olsa ve her gün bağırsa!

keşke yaşasa ve hergün bağırsa:KK43:babam çok sakin bir insandı ama birgün oğlum 5 yaşındaydı,birşey için şimdi hatırlamıyorum çok sinirimizi bozdu....Babama da inatlaştı yapma derken babam galiba o an çok sinirliydi ki kalkıp bir tokat attı....öncelikle bize bile bile isteye asla şiddet uygulamayan ,pamuk gibi bir babam vardı,tabi içim cız etti ama hiç tepki vermedim.......Aradan 15 dk geçti benim yanıma gelip onlarca kez özür diledi,bir daha da asla vurmadı.....tepkisizliğim onu daha çok mahçup etmişti.....dedim ya keşke yanımızda olsa ve her gün bağırsa!

Başınız sağolsun. Benimde içim ciz etti ve bende tepki veremedim. Demek ki kitleniyoruz sanırım

Başınız sağolsun. Benimde içim ciz etti ve bende tepki veremedim. Demek ki kitleniyoruz sanırım
Sağolun....Aslında sakin bir zamanında, babana bağırmak yerine anlatması gerektiğini söyleyin bence,en azından bunu sürekli yapmasını engellersiniz,bazen haksız yere tepkiler verebiliyor büyükler,çocukta anlayamıyor doğru ne yanlış ne?evet aynen dediğin gibi donmuştum!

Tepki vermem sonucta oda onun dedesi..herseyde yanimda olmaya calisip torunlarina duskun ilgili insanlar e dolayisiyla bakarken ilgilenirken bi alo deyine kosup gelirken iyide bagrinca hemen tepki gostermek gereksiz sonucta torun baldan tatli onlar bizdende cok sakiniyolar ustune titriyolar bazen herkesin esref saati olmaz gergin olur hasta olur veya bos bulunur ben tepki vermem tabi kizmanin boyutuda onemli mudahale etmem gerekirse ederim o ayri

Sağolun....Aslında sakin bir zamanında, babana bağırmak yerine anlatması gerektiğini söyleyin bence,en azından bunu sürekli yapmasını engellersiniz,bazen haksız yere tepkiler verebiliyor büyükler,çocukta anlayamıyor doğru ne yanlış ne?evet aynen dediğin gibi donmuştum!

Benim babamla bekarliktan kalan iletişim bozuklugum var öyle karsisina geçip bak babacim diye bir cümleye baslayamam. Evliyim çocuğum var ama yinede o şekilde iletişim kuramiyorum. 1 kaç kez bağırdı ve cok zoruma gitti üzerinden 3 4 gün geçmesine rağmen hâlâ çok Üzgünüm

Tepki vermem sonucta oda onun dedesi..herseyde yanimda olmaya calisip torunlarina duskun ilgili insanlar e dolayisiyla bakarken ilgilenirken bi alo deyine kosup gelirken iyide bagrinca hemen tepki gostermek gereksiz sonucta torun baldan tatli onlar bizdende cok sakiniyolar ustune titriyolar bazen herkesin esref saati olmaz gergin olur hasta olur veya bos bulunur ben tepki vermem tabi kizmanin boyutuda onemli mudahale etmem gerekirse ederim o ayri

Bende tepki vermedim ama içim de bir ciz etti. Tabiki dedesi ama bu zamana kadar hiç bagirmadigi için zoruma gitti galiba. Çünkü oğluma aşırı derecede düşkün bir dede.

Dedeler ve büyükanneler bağırabilir hiç sorun yok. Emin olun ki, onlar evlatlarından çok torunlarını severler.

Kesinlikle öyle gerçekten görebiliyorum. Ama dedigim gibi bu kez ki tavrı canımı acitti. Çocuklar hemen unutuyor. Ama anneler de öyle mi bilemiyorum

Benim babam uzakta,kayınpederim yakın.
Bağarmaz ama kızar bana istediğini yapmayınca.
Amaaaan sende ağlatma ya çocuğu der.
Pek takılmam.
Cevap da vermem.
Ama çok alıngan olduğumdan azcık içime dokunur :KK70:

Not:Ben size bağardı anladım çocuğa mı bağardı?

Sakinleştiğimde bağırmanın çocuktaki etkilerini anlatmaya çalışırdım sanırım ben..

Malesef ki iletişim sorunumuz var içime kapanigim ben babamın karşısında hakliysam da ses cikartamiyorum. 30 yaşında bir insanım ama hala babamdan çok korkuyorum :(

Evlat para,torun o paranın faiziymiş. O yüzden torunlar daha çok sevilir bedavadan geldi diye. Hiç üzülmezdim. Çocuklar bizim kadar takmıyor her seyi.

Benim babam uzakta,kayınpederim yakın.
Bağarmaz ama kızar bana istediğini yapmayınca.
Amaaaan sende ağlatma ya çocuğu der.
Pek takılmam.
Cevap da vermem.
Ama çok alıngan olduğumdan azcık içime dokunur :KK70:

Not:Ben size bağardı anladım çocuğa mı bağardı?

Evet çocuğa bağırdı :( babamdan ummadigim hareketlerle karşılaştım ne yazikki çok icerledim. Haklı olsa bagirsin hiç dert değil ama işte amalar var

Malesef ki iletişim sorunumuz var içime kapanigim ben babamın karşısında hakliysam da ses cikartamiyorum. 30 yaşında bir insanım ama hala babamdan çok korkuyorum :KK43:

Sanırım babanız size karşı da katıydı..
Birlikte mi yaşıyorsunuz?
Eğer öyleyse çocuğunuzun da sizin gibi dedesinden korkmaması sinmemesi için önlem almanız gerekir..

Evlat para,torun o paranın faiziymiş. O yüzden torunlar daha çok sevilir bedavadan geldi diye. Hiç üzülmezdim. Çocuklar bizim kadar takmıyor her seyi.

Çok seviyor ama bu kez neden böyle yaptı anlamadım. Zaten bende kilitlenip kaldım

Evet çocuğa bağırdı :KK43: babamdan ummadigim hareketlerle karşılaştım ne yazikki çok icerledim. Haklı olsa bagirsin hiç dert değil ama işte amalar var
Başlığı okumadım kusura bakmayın.

Çocuklar hemen unutuyor ama büyükse aklında da kalabiliyor.kaç yaşında?

Eğer babanızla konuşamıyorsanız annenize söyleyin o iletsin.

Sanırım babanız size karşı da katıydı..
Birlikte mi yaşıyorsunuz?
Eğer öyleyse çocuğunuzun da sizin gibi dedesinden korkmaması sinmemesi için önlem almanız gerekir..

Evet bana karşı hep katiydi hala da katı çok seviyorum babamı ne yaparsa yapsın. Babamın birgün bu dünyadan gittiğini düşünmek bile cildirmama sebep sanki. Hayır ayrı yaşıyoruz tatile gitmiştik yanlarına

Başlığı okumadım kusura bakmayın.

Çocuklar hemen unutuyor ama büyükse aklında da kalabiliyor.kaç yaşında?

Eğer babanızla konuşamıyorsanız annenize söyleyin o iletsin.

Oğlum 3 yaşında. Annem zaten hemen babama çıkışti el kadar çocuk ne anlasın urkutme dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X