babanız çocugunuza bagirirsa. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın mutlu sabahlar herkese

Farzedin ki çocuğunuz oyun oynarken ses yaptı yada sizden birsey istedi siz de yapmadiginiz için ağladı. Bu sebeplerden dolayi dedesi kalkıp bagirirsa yada herhangi bir sebepten dolayı zorunuza gider mi ? Yani incinir misiniz ? Peki tepkiniz ne olur ?

Teşekkürler herkese :)

Bu arada hemen cvp veremezsem yanlış anlaşılmasın malum işler güçler :)
ben neden bagırıyon derdim. cocuık yani sonuçta. ses de olur gürültü de.. de acaba gerçekten cok mu bağırıp cagırdı çocuk. fazlası gerçekten kafa patlatıo. şımarıklık boyutunda hiçbirşey yokken ses gürültü çıkartması hoş olmuyor.
yada acaba dedenin bögürtüsü size fazla gelmiş olabilir mi?

Sürekli vuran (tokat) bağıran biri değilse ki değildir babam, bir defalıkta bişey demem sonuçta oda bizi büyüttü tokatta yedik bağırdıda.ama sakinlediği zaman konuşurdum doğru olmadığını.ama abartmazdımda yani.

ben neden bagırıyon derdim. cocuık yani sonuçta. ses de olur gürültü de.. de acaba gerçekten cok mu bağırıp cagırdı çocuk. fazlası gerçekten kafa patlatıo. şımarıklık boyutunda hiçbirşey yokken ses gürültü çıkartması hoş olmuyor.
yada acaba dedenin bögürtüsü size fazla gelmiş olabilir mi?

Babamın bögürtüsü değil de bagirtisi fazla değildi

Ben tepki vermem heralde. Surekli olan ve asiri bi sey degilse. Hic bağırılmadan buyuyen cocuk olduguna da inanmiyorum. Anneler de bagiriyor, babalar hele. Keske olmasa ama biz bile yeri gelice kizabiliyoruz, o da dedesi sonucta. Bir de evlattan ders almaz kimse. Yani baba bu yaptigin yanlis falan anlatsaniz daha zoruna gider. O yuzde en iyisi tepkisiz kalmak, o zaten yanlis yaptigini bilir.

Durduk yere her yaptığı harekete bağırıp çağırıyorsa kim olursa olsun tepki veririm ama nenesi dedesi sonuçta ama tabi her ne koşulda olursa olsun eğer ufacık itme kakma olursa tepkim daha ağır olurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X