Babanız ve nisanliniz

Toprakliyagmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
4.203
8.979
158
Nisanliniz, sevgiliniz , eşiniz babanızı ne kadar sıklıkla aramalı sizce benim nisanlim ayda 1 dahi aramaz benim zorumla ve bu benim zoruma gidiyor yanlış mı yapıyorum

Bu isler zorla olmaz.
Aksine zorladikca ters teper.
Aralari bozuk degilse ve babanizin da boyle bir talebi yoksa siz de ustelemeyin.

Hiç araması gerekir diye düşünmedim.
Ama aynı şehirdeyiz, en geç 15 günde görüşüyorlar.
Nişanlıyken de 2 ay falan sürdü zaten bizimki, bi bayramda aramıştır, başka sanmıyorum da hatırlamıyorum da.

benimki sık sık arar ama baskıyla değil
bugüne kadar hiç babamı ara dediğimi hatırlamıyorum
bence zamana bırakın üstelemeyin
daha nişanlısınız sanırım, nişanlınız çekiniyor olabilir ya da arayınca ne konuşsam diye geriliyor da olabilir
ilişkileri daha yeni inşaa ediliyor
daha bunun evliliği de var sıkmayın canınızı

Benimki haftada bir veya iki haftada bir arar.
Zorla aranmazki. O aramiyosa sende onlardan kimseyi arama ki anlasin hatasini.

Valla bu belli olmaz ki! Benimki gs maçlarında hemen arardi fırsat çıktı pederin gönlünü kazanayim diye ki zaferi elde etti ilk istenmeyen damattida kendileri.sma şimdi haftada 2 3 kere arasirlar genelde şunu aksak mi bunu napsak(araba parçası cep tl gibi) konular için bu sizin zorlamanizla olmaz kendi düşünmesi yada içinden gelmesi lazım.kuzenimin eside hiç aramaz mesela mesafeli dir amcama ama kendi kaybediyor.cunku amcamda onu yabancı gibi görür ve dislar buda damat beyin zoruna gider."ben aileye giremedim sen daha sonra damat oldun ama nasıl girdin anlamadım" der durur.yani senin yapabilecegin bişey yok boşver kimseyi zorlama dökme suyla değirmen dönmez

Benim esim de aklina gelirse arar gelmezse aramaz. Ben de ayni sekilde onun ailesini. Kimsede de oyle bir beklenti yok. Yanyana gelince cok iyi anlasiyorlar ve birbirlerini de cok severler, saygi duyarlar.

Boyle seyleri daha nisanliyken sorun haline getirirseniz simdiden gecmis olsun diyorum.

Ay ben evliyim ben kayınvalidemi ve kayınpederimi hiç aramam eşim de annemi hiç aramaz. Hatta kayınpederin numarası bile bende yok yani.
Herkes kendi annesini arar, istediği zaman.
Annem bir şey soracaksa telefona ister aynı şekilde eşim de bir şey soracaksa ister. Onun dışında birbirlerini aramazlar özel günler haricinde. Hani doğumgünüyse arar yani.
Beni de kayınvalidem bazen sesini duyayım diye ister o kadar yani. Yada yemekle ilgili falan bir sorum olursa ararım yada uzun zamandır sesi çıkmadıysa ararım.
Eşim aramıyorsun ara dese rahatsız olurum. Bu içinden gelmeli. İçinden gelmiyorsa aramasın zaten. Bu tip beklentilerim yok.
Saygı hürmet belli aralıkla aramakla olmaz ki. Yüz yüze saygılıdır, özel günlerinde saygılıdır, ihtiyaç anında koşar gelir budur saygı. İçinden sever ama mesafelidir sık aramaz ama saygılıdır sevgilidir yeter. Yapmacık arayıp saygısızlık yapsa daha kötü

Nisanliniz, sevgiliniz , eşiniz babanızı ne kadar sıklıkla aramalı sizce benim nisanlim ayda 1 dahi aramaz benim zorumla ve bu benim zoruma gidiyor yanlış mı yapıyorum

hiç aramaz sormazdı .çok despot birisiydi .ve sonum hüsran oldu .eğer çekingenliğinden böyle ise sorun etmeyin ve irdelemeyin derim .yok eğer farklı bir sebep var ise bilemem babanıza kasten soğuk uzak duruyosa yani orasını siz anlayablrsnz ancak .sizde aynen onun ailesine eşit davranrsnz

Ya Kayinbabam yok benim . Sadece isteme oldu yüzük takıldı sonra nisanlimgil hiç gelmedi bende madem uzak diye gelmiyorsun bari arasın istiyorum babam ni kere bir yüzük takıldı ne gelen var ne giden dedi benim zoruma gitti nisanlim cekiniyormus içinden gelmiyormus aramazmis. Bende sinirlendim o zaman babamı arayana kadar beni arama dedim yanlış mı yaptım

Ya Kayinbabam yok benim . Sadece isteme oldu yüzük takıldı sonra nisanlimgil hiç gelmedi bende madem uzak diye gelmiyorsun bari arasın istiyorum babam ni kere bir yüzük takıldı ne gelen var ne giden dedi benim zoruma gitti nisanlim cekiniyormus içinden gelmiyormus aramazmis. Bende sinirlendim o zaman babamı arayana kadar beni arama dedim yanlış mı yaptım

Tersten alalım. Benim babam olmasın ve nişanlım bana babamı ara babamı ara diye baskı yapsın. Ben içiçden gelmiyor çekiniyorum dediğimde beni arama desin mesela. Kendimi baskıda hissederim ve cidden soğurum. Üstelim bu baya ailesine düşkün evlendiğimizde de bana ailesiyle ilgili baskıda bulunur derim ve çekinirim, soğurum da. Hiç kimseye bu kadar müdahale edilmemeli. Ben tavrıma davranışıma bu kadar baskı yapan ve zorlayan biriyle devam edemezdim sanırım.

Hııı...
Araması lazım ya.
Ama inatlaşmadan çözün.

Bizimkiler de hiç aramadılar gelmediler nişanlıyken, ben sallamam da annem hâla ara ara söylenir.
Ara bulun bu tür şeylerde.

Siz kayinvalidenizi arıyor musunuz peki ayrıca evet yanlış yapiyorsunuz aramak isterse arar istemezse zorla olacak diye birşey yok.

maalesf yanlş olmuş . :/

"neyse .. kapatalım bu konuyu içinden nezaman geliyorsa ozaman ara zorla olacak bişey değil " gbi bir mesajla örtabas edeblrsn kapanmış olur konu . yani kulağa hiç hoş gelmiyo açıkcası küsmek için bir sebep değil .genede kendin bilirsin .

Bayram seyran, kandil, doğumgünü vs hariç; niye araması gerekiyor?
Eşim babamı arasa sorsa, babam 'hayırdır' der, keza ben de arasam aynı cevabı verir.:rolleyes:

Benim eşim mümkünse hiiiç aramasın benim ailemi akrabalarımı.Ne ka uzak o ka iyi.Çok lazımsa görüşürler,ki değil.

Back
X