- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
Nisanliniz, sevgiliniz , eşiniz babanızı ne kadar sıklıkla aramalı sizce benim nisanlim ayda 1 dahi aramaz benim zorumla ve bu benim zoruma gidiyor yanlış mı yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki cekintigi icin eramiyodurNisanliniz, sevgiliniz , eşiniz babanızı ne kadar sıklıkla aramalı sizce benim nisanlim ayda 1 dahi aramaz benim zorumla ve bu benim zoruma gidiyor yanlış mı yapıyorum
Nisanliniz, sevgiliniz , eşiniz babanızı ne kadar sıklıkla aramalı sizce benim nisanlim ayda 1 dahi aramaz benim zorumla ve bu benim zoruma gidiyor yanlış mı yapıyorum
Ya Kayinbabam yok benim . Sadece isteme oldu yüzük takıldı sonra nisanlimgil hiç gelmedi bende madem uzak diye gelmiyorsun bari arasın istiyorum babam ni kere bir yüzük takıldı ne gelen var ne giden dedi benim zoruma gitti nisanlim cekiniyormus içinden gelmiyormus aramazmis. Bende sinirlendim o zaman babamı arayana kadar beni arama dedim yanlış mı yaptım
Ya Kayinbabam yok benim . Sadece isteme oldu yüzük takıldı sonra nisanlimgil hiç gelmedi bende madem uzak diye gelmiyorsun bari arasın istiyorum babam ni kere bir yüzük takıldı ne gelen var ne giden dedi benim zoruma gitti nisanlim cekiniyormus içinden gelmiyormus aramazmis. Bende sinirlendim o zaman babamı arayana kadar beni arama dedim yanlış mı yaptım
Siz kayinvalidenizi arıyor musunuz peki ayrıca evet yanlış yapiyorsunuz aramak isterse arar istemezse zorla olacak diye birşey yok.Ya Kayinbabam yok benim . Sadece isteme oldu yüzük takıldı sonra nisanlimgil hiç gelmedi bende madem uzak diye gelmiyorsun bari arasın istiyorum babam ni kere bir yüzük takıldı ne gelen var ne giden dedi benim zoruma gitti nisanlim cekiniyormus içinden gelmiyormus aramazmis. Bende sinirlendim o zaman babamı arayana kadar beni arama dedim yanlış mı yaptım