Babanız ve nisanliniz

Ya Kayinbabam yok benim . Sadece isteme oldu yüzük takıldı sonra nisanlimgil hiç gelmedi bende madem uzak diye gelmiyorsun bari arasın istiyorum babam ni kere bir yüzük takıldı ne gelen var ne giden dedi benim zoruma gitti nisanlim cekiniyormus içinden gelmiyormus aramazmis. Bende sinirlendim o zaman babamı arayana kadar beni arama dedim yanlış mı yaptım
Siz bu adamla yüz yüze görüştünüz mü? Yani nişanlandınız tamam ama bir flört dönemi falan oldu mu?

Ay ben evliyim ben kayınvalidemi ve kayınpederimi hiç aramam eşim de annemi hiç aramaz. Hatta kayınpederin numarası bile bende yok yani.
Herkes kendi annesini arar, istediği zaman.
Annem bir şey soracaksa telefona ister aynı şekilde eşim de bir şey soracaksa ister. Onun dışında birbirlerini aramazlar özel günler haricinde. Hani doğumgünüyse arar yani.
Beni de kayınvalidem bazen sesini duyayım diye ister o kadar yani. Yada yemekle ilgili falan bir sorum olursa ararım yada uzun zamandır sesi çıkmadıysa ararım.
Eşim aramıyorsun ara dese rahatsız olurum. Bu içinden gelmeli. İçinden gelmiyorsa aramasın zaten. Bu tip beklentilerim yok.
Saygı hürmet belli aralıkla aramakla olmaz ki. Yüz yüze saygılıdır, özel günlerinde saygılıdır, ihtiyaç anında koşar gelir budur saygı. İçinden sever ama mesafelidir sık aramaz ama saygılıdır sevgilidir yeter. Yapmacık arayıp saygısızlık yapsa daha kötü
Haklısınız ben abarttim galiba bu aralar bana bir hal oldu en ufak şeyi abartiyorum benim istediğim gibi olsun diyorum

bu herkese göre değişir.

aynı şehirdeyseniz 10-15 günde bir görüşüyosanız aramasına gerek yok.

farklı şehirde ama yine 10-15te bir görüşüyosanız aramasına gerek yok.

ama aylarca biaraya gelinmiyosa araması gerekir.

tabi karşşılıklı satgı sevgi varsa

Hiççç

Benim eşim benim ailemi ben de onunkini aramam

Herkesi kendi çocuğu aradın yeter

Bir de zorla arayıp ne desin nişanlın babana

Bayramda gelmiyor ise o zaman arayabilir ya da bir cenaze vs olunca ama normal günde gerek yok bence baskıya

Sozlunuz " biz surekli oraya mi gelecegiz "diyen bir adam. Bence iliskinizi gozden gecirmelisiniz. Sorunlariniz var. Sozlunuz uslup, nezaket nedir bilmiyor. Bu konudan daha önemli sorunlariniz var bence.

Nisanliniz, sevgiliniz , eşiniz babanızı ne kadar sıklıkla aramalı sizce benim nisanlim ayda 1 dahi aramaz benim zorumla ve bu benim zoruma gidiyor yanlış mı yapıyorum
Sanırım istemiyor sizi bunun tek açıklaması bu

Nisanliniz, sevgiliniz , eşiniz babanızı ne kadar sıklıkla aramalı sizce benim nisanlim ayda 1 dahi aramaz benim zorumla ve bu benim zoruma gidiyor yanlış mı yapıyorum

Benimkiler kanki gibi bazen nişanlımın yaptığı şeyleri ben babamdan duyuyorum benim haberm yokken babamla paylaşıyor önce koşa koşa :))
Ama bizim ilişkimizdede ben tam tersiyim aramam sormam pek bu konuda da nişanlımın bana baskısı var hiçte hoşlanmıyorum bu durumdan...

Sanırım istemiyor sizi bunun tek açıklaması bu
Bana çok düşkün aksine arar sorar sürekli süpriz ler yapar bensiz hiç birşey yapmaz . Galiba aile yapısı böyle kendi annesini de işi dusmedikce aramaz aile olarak kültür olarak biraz farklıyiz malesef

Back
X