babanıza nasıl söylediniz

sen kimsin be sana mı söylendi bu laf burda da insanlar gündemde olmaya çalışmak için yorum yapanlar var ya koca meraklısı sensin bence kimin evli olduğu ortada düzgün konuş tanımadığın insanlar hakkında bu şekilde yorum yapmaya hakkın yok git başka yerde ilgi çekmeye çalış hadi naşşş.
var olan yeni kaydim ve 49 msj imla,n e gundem olmaya çalışıyorum ki sorma. Gerçekten sana yazan da kabahat. Emin ol benden daha cevap almicaksin, tartışma seviyen düşük. Bol şans

var olan yeni kaydim ve 49 msj imla,n e gundem olmaya çalışıyorum ki sorma. Gerçekten sana yazan da kabahat. Emin ol benden daha cevap almicaksin, tartışma seviyen düşük. Bol şans
zaten derdim başımdan aşmış sizin gibi insan müsvettesiyle uğraşacak sabrım yok. sen bana çocukça cevap veriyosun diyosun da kendin büyüyüpte ne olmuşsun ki ? senden yorum isteyen yok zaten bilip bilmeden insanların işine burun sokmayı iyi beceren insanlar var bu hayatta yapıyosan yorumunu kırmadan üzmeden yap madem moral bozan insan çok zaten bide size gerek yok . edebi mi sorgulmak sana düşmez kimin daha hayalı edepli olduğunu allah bilir bi daha da o dilini uzatma bana konumu da mahvetme . tartışma seviyen düşük diyosun seninle tartışan yoktu sen kendi kendini ortaya attın farkındaysan, Mune Mune bile dedi polemiğe girmeyin diye. kapanmış bir konuyu niye deşiyosun. kendi ağzınla dedin hem tartışmak için girdin buraya sen tartışma seviyemi mi beğenemedin canım o zamn başka konuya hadii !!!

konu sahibi, anneniz babanızla konuşmuş sanırım. ne dedi babanız? onay çıktı mı?

hiç bişey demeden gidip yatmış çok değişik bi tepki değil mi ?

normal bi tepki. adamın hiçbişeyden haberi yokken bir anda hem senin hayatında birinin olduğunu öğreniyor, hem de 15 gün içerisinde gelip söz kesmek istediklerini. sindirmesi lazım içinde tabiki. ama kendinizi de erkek arkadaşınızı da hazırlayın, 15 gün içerisinde tüm bunları sindirip olur vereyim kızımı demesi çok zor. alternatif bir plan daha yapın bence.

normal bi tepki. adamın hiçbişeyden haberi yokken bir anda hem senin hayatında birinin olduğunu öğreniyor, hem de 15 gün içerisinde gelip söz kesmek istediklerini. sindirmesi lazım içinde tabiki. ama kendinizi de erkek arkadaşınızı da hazırlayın, 15 gün içerisinde tüm bunları sindirip olur vereyim kızımı demesi çok zor. alternatif bir plan daha yapın bence.
söz kesmeyi demedi cnım annem tanışmaya gelcekler dedi sadece bu yani . ona babam kara verecek kabul ederse tabiii

söz kesmeyi demedi cnım annem tanışmaya gelcekler dedi sadece bu yani . ona babam kara verecek kabul ederse tabiii

hayırlısı olsun inşallah. keşke bu kadar son zamana bırakmasaydınız. 1 ay falan olsaydı önünde kabullenirdi ama 15gün az gelir genelde bu işler için.

Back
X