Babası Çocuğu Market Poşetiyle Boğuyordu.

Allah belasını versin o baba müsveddesinin. İki genç öpüşse hemen müdahale ederlerdi ama. Çocuk, kadın gözlerinin önünde dövülürken görmedik duymadık üç maymun olurlar. İnsanlıklarına tüküreyim o “insan”ların. Olur da tekrar şahit olursanız (çünkü eminim yine yapacaktır) hemen elinize telefonu alın video çekin. Sonra da Instagram, Twitter, Facebook neresi varsa hemen yükleyip yayınlayın. Polis bir şey yapmaz, sosyal hizmetler bir şey yapmaz, ama sosyal medya tak diye çözer konuyu demedi demeyin.

Yok adres yok kimlik yok şahit bilmem ne. Bu safsatalar yüzünden 3 yıldır savcılıkta dosyası poliste 30 küsür şikayet dilekçesi olan 16 yaşında bir kız çocuğu öldü bugün!!

Şaka gibi resmen şaka...
Adamı bulsanız zaten kimse şahit olmayacağı için yine hiçbir yaptırim uygulanmayacak muhtemelen.
Şahit olmasına gerek yok. Sadece sizin söyleminiz yeterli isim vs verirseniz. Büyük ihtimalle çevre araştırması yapılır. Adamla aynı bloktakilerin rastgele daire kapısı çalınarak ifadelerine başvurulur. Çocuk ile konuşulur vs. Eğer somut bir şey elde edilemezse sosyal hizmetler danışmalık tedbiri vererek çocuğu haftada bir evden, kuruma ikili çağırarak takip eder ve ailesini süreç hakkında bilgilendirir ve uyarır. Bu süreç içerisinde yapacağı gözlemler sonucunda kurum bakımı en son düşünülür.

Allah im cok uzuldum tez zamanda adami polis yakalar ins. yavrum ya kiyamam o cocuga daha kimbilir ne siddetler goruyodur. yikildim icim kotu oldu.

Allah razi olsun senden de ugrasmissin Allah seni cocuguna bagislasin iki dunyada yuzun gulsun hep amin.

İyi geceler hanımlar.

Sakinleşirim konuyu açmadan hallederim diye düşündüm ama kendi kendimi sakinleştiremedim.Kafamı dağıtamadım.
150 dairelik bir sitede oturuyorum.3 bloktan oluşuyor.

Kızımı bahçeye parkta oynaması icin indirdim.O arada parkta babasıyla parkta olan tahminimce 4-5 yaş civarı bir çocuk vardı.Aralarındaki muhabbet neydi baba neye kızdı bilmiyorum.Bir anda adam elindeki market poşetindeki her şeyi yere döküp market poşetini çocuğun ağzına sokmaya başladı.Ben tam olayin şokunu atlatamamışken bi baktım poşeti bu defa kafasına geçirdi.Boğmaya çalışıyor.O arada gidip çocuğu elinden almaya çalıstım.Bi yandan adama ne yapıyosun sen deli misin o çocuk vs diye saydırıyorum.Bir yandan kızım ağlıyor bacağıma sarıldı o düşmesin diye tutuyorum.Neyse sonucunda bu adam beni itekleyerek çocuğu alıp gitti.O arada bahcede 4 kişi daha vardı.Ama kimse müdahale etmedi.Sadece bi adam sanane sen kendi çocuğuna baksana kim nasıl isterse öyle terbiye eder dedi.

Yöneticiye şikayet ettim sordum.Kadın ben görmedim araştırayım vs dedi ama bir şey yapacağını sanmıyorum.Kamera var ama bozukmuş çekmiyormuş.Ben bu adama ne yapabilirim ? Eşim geldikten sonra biraz dolaştı adamın kim olduğunu hangi blokta oturduğunu öğrenmeye çalıstı ama bulamadı.

Çocuk gözümün önünden gitmiyor.Çok üzgünüm.
Bizim mahellede 3 yaşli çocugun kolu kirildi bagirmasi mahelleyi goturuyordu babasi doktora goturmeye izin vermiyordu annesi de zavalli çocukla beraber ağliyordu. Gizlince goturdum alçiya aldilar. Tedavisini eşimle ustlendik. Ama malesef çocuğun babasi annesini yuz goz morarana kadar dovdu. Sen nasil benden izinsiz çocuğu doktora goturursun diye. Polis falan cagirdik uzaklaşdirma aldirdik. Kadinin ailesi de yok. Şu an ihtiyaçlarini ustlendik. Boşanmasi için avukat bulduk. InsaAllah fazla zorluk çikarmaz. Çok korkuyoruz kadinin canina kiyar diye. Diken ustundeyiz. 5 ay geçti olayin uzerinden. Arada tehditler ediyor ama kadinla çocuk şu an rahatlar. Goz yumamazdik. Malesef boyle canileşmiş insanlar cok var.

Çocukları terbiye etmek adına istismar etmekte bizim millete özgü.
Keşke kendiniz cep telefonuyla kayıt etseydiniz.
Aynı sitede oturuyorsanız çocuğu ya da babasını görürsünüz muhakkak. Takip edin bu sefer. İlgili mercilere bildirin.

Back
X