Babası hanım köylü sanırım bizden istediğiyle kendi yaptığı çelişiyor..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşımla farklı illerdeyiz 2.5 Yıldır birlikteyiz 5 ay gibi bi süredir görüşmüyoruz ilk kez bu kadar uzun sürdü..
Veeee çarşamba günü yola çıkıcak 3 günlüğüne yanıma geliyor çoook mutluyum yalnız sanki ilk kez buluşucakmışız gibi heyecan var üzerimde e 5 aydır görüşmüyoruz doğal olarak..
Benim daha önceki konum yaşayacağımız yer konusunda anlaşamama durumumuz vardı onu da konuşucaz yüz yüze daha çok etkileyeceğimi düşünüyorum telefonla bir olmaz doğal olarak..
Bunun yanında sonuçta benim misafirim ilk kez benim bulunduğum ile geliyor daha önce başka yerde buluşmuştuk hesabı ben ödemek istiyorum fakat bu nasıl olucak daha önce hiç bana ödettirmedi ama benim misafirim olunca değişir mi acaba ondan önce mi kasaya gitmeliyim kalktığımızda sürekli o ödeme yaparsa kendimi kötü hissederim fikirlerinizi istiyorum bu konu da?
Bir de sevgilimin babası 1 yıl aynı evde oturmak isteyebilirmiş her evlenen oturuyormuş onlarda ( nasıl bi kafaysa bunu isteyen baba 2 üniversite mezunu maddi durumu son derece iyi hiç sıkıntı yok yani )
Erkek arkadasım istemiyor çözüm yolu bulmasını istedim babama söylicem gerekeni diyor fakat mecbur kalırsak babam direnirse seni kaybetmek istemiyorum diyip ağlıyor..
Bu mevzuyu da konuşucaz aynı evde 1 yılda olsa olmayacağını eksilerini söylemeliyim yüz yüzeyken daha etkili olacağını düşünüyorum neler söylemeliyim ?
NOT: Erkek arkadaşım 2.5 yılın içinde hiç baba Tarafından bahsetmedi sadece annem çok çekmiş kayınvalidesinden diyor laf Arasında onun dışında dayısı teyzesi anneannesiyle gidip geliyorlar bu dikkatimi çekti.
Babası her evlenen oğlunu 6 ay ve 1 yıl Arasında yanında oturmuş sonra ev almış çıkartmış bunu bizden de isteyince sevgilime:
Peki baban annesiyle oturmuş mu dediğimde babaannen sizinle mi yaşıyor ben seninle birlikte olduğumdan beri hiç babaanneme gittik ya da babaannem geldi dediğini duymadım dedim.
kem küm etti anneme çok çektirmiş evet gitmiyoruz dedi bunu sana gelince Detaylı anlatıcam diyor.
Hem babası hanım köylü olmuş hem de bizden istediğine bakar mısınız ki ben aynı ev dışında onun bulunduğu ile bile gitmeyi Göze alıyorum kendi tarafıma Çekme gibi bi niyetim yok.
Haksız mıyım kızlar ?
(Çok doluyum içimi dökmek istedim size okuyan gözlerinize sağlık)
Siz olsanız eşinize neler söylersiniz ki ikna olsun tam anlamıyla güzellikle ?

Erkek arkadaşınız sizden birşeyler gizliyor. Çok net!Ayrıca ne demek babamla konuşucam ama diretirse seni kaybedicem diye korkuyorum...Yani babası diretirse ayrılmayı düşünüyor. Acaba ailesinin sizi istememe durumu olabilir mi? Sanki bir şeyleri bahane ediyor gibi. Aklıma türlü türlü ihtimaller geldi ... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Erkek arkadaşınız sizden birşeyler gizliyor. Çok net!Ayrıca ne demek babamla konuşucam ama diretirse seni kaybedicem diye korkuyorum...Yani babası diretirse ayrılmayı düşünüyor. Acaba ailesinin sizi istememe durumu olabilir mi? Sanki bir şeyleri bahane ediyor gibi. Aklıma türlü türlü ihtimaller geldi ... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Ailesiyle ben henüz görüşmüyorum ama fotoğraflarımızı göstermiş sevgilim ablasıyla görüştüm sadece hepsi çok beğenmişler sorunda orda zaten yumuşak başlı buluyor beni 6 ay 1 yıl sen geçinirsin anlaşamıcak bi kız değilsin diyor.

iyi de o zaman neden babam diretirse seni kaybederim diyor? Yani ailemle birlikte oturmazsan ayrılırız mı demek istiyor? Eğer tutumu bu ise çok iyi düşün taşın. Yumuşak başlısın diye senin bu özelliğini kullanmak istiyor olabilir erkek arkadaşın. Ayrıca babamın direttiğini kabul etmezsen ayrılırız biraz tehdit gibi. Gerçekten seven bir insan daha yolun başındayken ayrılmayı değil sonuna kadar savaşmayı göze alır bence.Benim aklıma babasının akraba evliliği vs. ye taraftar olduğu geldi nedense. Bilemiyorum yinede.. Ama sen çok dikkatli ol derim..

O 6 ay 1 yıl olur. 1 yıl 2 yıl olur. 2 yıl 5 yıl olur. Ve senin kendine ait evin çok geç olur! Allah aşkına kv mi oturcaksın şaka mı bu. Bdv yi oku istersen

eski konunda yazılabilecek her şey yazıldı. ''Ben de ailem de aynı evi kesinlikle kabul etmıyoruz. ona göre düşün taşın'' diyeceksın bıtecek. illa yalvarmana gerek yok.

ayrıca daha evlılık yok bu kadar gece gündüz bunu tartısmak gereksız

yok yok linda kararında dik dur
oturmayacağım de.. net
babası ile ilgili konuşurken hanım köylü falan deme de aman:KK53:
merak ettiğin için açık açık sor...

kendi eşine yaptıramadığını gelinlerine yaptırmak istiyor galiba senin kp adayı
"çevremde hiç bir örnek kv kp ile kısa sürede olsa oturan mutlu olmadı olamadı.. yıpranırız.. sevgimiz yıpranır
hem ne kadar uzak o kadar tatlı v.s. v.s." gibi konuş

bu arada kaç eltin var hepsi oturmuş mu
eğer onlar da oturduysa bu dayatma o yüzdendir onlar kıskançlık etmesin diye

erkek arkadaşınız baştan konuşsun oturmayacağınızı..

Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşımla farklı illerdeyiz 2.5 Yıldır birlikteyiz 5 ay gibi bi süredir görüşmüyoruz ilk kez bu kadar uzun sürdü..
Veeee çarşamba günü yola çıkıcak 3 günlüğüne yanıma geliyor çoook mutluyum yalnız sanki ilk kez buluşucakmışız gibi heyecan var üzerimde e 5 aydır görüşmüyoruz doğal olarak..
Benim daha önceki konum yaşayacağımız yer konusunda anlaşamama durumumuz vardı onu da konuşucaz yüz yüze daha çok etkileyeceğimi düşünüyorum telefonla bir olmaz doğal olarak..
Bunun yanında sonuçta benim misafirim ilk kez benim bulunduğum ile geliyor daha önce başka yerde buluşmuştuk hesabı ben ödemek istiyorum fakat bu nasıl olucak daha önce hiç bana ödettirmedi ama benim misafirim olunca değişir mi acaba ondan önce mi kasaya gitmeliyim kalktığımızda sürekli o ödeme yaparsa kendimi kötü hissederim fikirlerinizi istiyorum bu konu da?
Bir de sevgilimin babası 1 yıl aynı evde oturmak isteyebilirmiş her evlenen oturuyormuş onlarda ( nasıl bi kafaysa bunu isteyen baba 2 üniversite mezunu maddi durumu son derece iyi hiç sıkıntı yok yani )
Erkek arkadasım istemiyor çözüm yolu bulmasını istedim babama söylicem gerekeni diyor fakat mecbur kalırsak babam direnirse seni kaybetmek istemiyorum diyip ağlıyor..
Bu mevzuyu da konuşucaz aynı evde 1 yılda olsa olmayacağını eksilerini söylemeliyim yüz yüzeyken daha etkili olacağını düşünüyorum neler söylemeliyim ?
NOT: Erkek arkadaşım 2.5 yılın içinde hiç baba Tarafından bahsetmedi sadece annem çok çekmiş kayınvalidesinden diyor laf Arasında onun dışında dayısı teyzesi anneannesiyle gidip geliyorlar bu dikkatimi çekti.
Babası her evlenen oğlunu 6 ay ve 1 yıl Arasında yanında oturmuş sonra ev almış çıkartmış bunu bizden de isteyince sevgilime:
Peki baban annesiyle oturmuş mu dediğimde babaannen sizinle mi yaşıyor ben seninle birlikte olduğumdan beri hiç babaanneme gittik ya da babaannem geldi dediğini duymadım dedim.
kem küm etti anneme çok çektirmiş evet gitmiyoruz dedi bunu sana gelince Detaylı anlatıcam diyor.
Hem babası hanım köylü olmuş hem de bizden istediğine bakar mısınız ki ben aynı ev dışında onun bulunduğu ile bile gitmeyi Göze alıyorum kendi tarafıma Çekme gibi bi niyetim yok.
Haksız mıyım kızlar ?
(Çok doluyum içimi dökmek istedim size okuyan gözlerinize sağlık)
Siz olsanız eşinize neler söylersiniz ki ikna olsun tam anlamıyla güzellikle ?

Baştan tavrını koy yoksa aynı evde yaşamak zorunda kalırsın

hemde öyle anlatıldığı gibi 6 ay 1 sene süreceğini hiç sanmıyorum

ve sevgilin bir şeylerin üzerini ört pas ediyor senin gözünü korkutmamak adına

:mad:
yok yok linda kararında dik dur
oturmayacağım de.. net
babası ile ilgili konuşurken hanım köylü falan deme de aman:KK53:
merak ettiğin için açık açık sor...

kendi eşine yaptıramadığını gelinlerine yaptırmak istiyor galiba senin kp adayı
"çevremde hiç bir örnek kv kp ile kısa sürede olsa oturan mutlu olmadı olamadı.. yıpranırız.. sevgimiz yıpranır
hem ne kadar uzak o kadar tatlı v.s. v.s." gibi konuş

bu arada kaç eltin var hepsi oturmuş mu
eğer onlar da oturduysa bu dayatma o yüzdendir onlar kıskançlık etmesin diye
Istemediğimi söylüyorum ağlıyor beni bırakacağını düşünüyorum seni kaybetmek istemiyorum diyor..
Yok yok demem umarım :)
Sorucam gelince inşallah yüz yüze daha etkili olacağını düşünüyorum belki beni görünce dayanmaz :KK12:
Abisinin biri evli tayini farklı ile Çıktığı için oturmamış şimdi aynı ile geldi ama ilçede yine 1 saat mesafe var ama haftanın 4 günü beraberler :KK57:
Diğer abisi evlenicek baba ben sizinle otururum bana ev alınana kadar diyormuş gelin adayı istemezse kendi bilir diyormuş en küçük erkek kardeşi devamlı evde kalıcakmış zaten bizden önce evlenirse bizim oturmamıza gerek bile yokmuş belki hiç oturamayız ama oldu ki babam o evlenene kadar oturun dedi ben karşıma alamam diyor.benimle aynı yastığa baş koyduktan sonra ben seni ezdirmedikten sonra en fazla 1 yıl ne ki diyor bir de şu var evleri çok büyük yatakpdadında banyo var hem de jakuziliymiş ( annen baban hepimiz girelim dicektim ) ama seslenmedim sinir oldum :mad:

:mad:
Istemediğimi söylüyorum ağlıyor beni bırakacağını düşünüyorum seni kaybetmek istemiyorum diyor..
Yok yok demem umarım :)
Sorucam gelince inşallah yüz yüze daha etkili olacağını düşünüyorum belki beni görünce dayanmaz :KK12:
Abisinin biri evli tayini farklı ile Çıktığı için oturmamış şimdi aynı ile geldi ama ilçede yine 1 saat mesafe var ama haftanın 4 günü beraberler :KK57:
Diğer abisi evlenicek baba ben sizinle otururum bana ev alınana kadar diyormuş gelin adayı istemezse kendi bilir diyormuş en küçük erkek kardeşi devamlı evde kalıcakmış zaten bizden önce evlenirse bizim oturmamıza gerek bile yokmuş belki hiç oturamayız ama oldu ki babam o evlenene kadar oturun dedi ben karşıma alamam diyor.benimle aynı yastığa baş koyduktan sonra ben seni ezdirmedikten sonra en fazla 1 yıl ne ki diyor bir de şu var evleri çok büyük yatakpdadında banyo var hem de jakuziliymiş ( annen baban hepimiz girelim dicektim ) ama seslenmedim sinir oldum :mad:
öffffff diyesim geldi
çok yapışık gibiler bunlar linda bu ne böyle
mesafe koymakta falan zorlancaksın gözünü dört aç canım
küçüksün benden bayağı ondan böyle rahat konuştum :)
hayırlısı olsun..

ve sevgilin bir

ve sevgilin bir şeylerin üzerini ört pas ediyor senin gözünü korkutmamak adına
bütün kardeşlerim olumlu bakıyor ben öyle söylediğimde arkamda kimse olmucak hepsi yadırgıcak diyor.
Ne gibi saklamaz genelde Söyler herşeyi aile sırlarını bile anlatır babaanne konusunu diyorsanız yanıma gelicek yüz yüze konuşmamız için erteledi

öffffff diyesim geldi
çok yapışık gibiler bunlar linda bu ne böyle
mesafe koymakta falan zorlancaksın gözünü dört aç canım
küçüksün benden bayağı ondan böyle rahat konuştum :)
hayırlısı olsun..
Babası benim oğlanlarımı gelin benden uzaklaştırmamalı diyormuş artık ne düşünüyosa anlamıyorum ki çok korkuyorum sizler tebrübelisiniz o Yüzden danışıyorum çok teşekkür ederim ama nasıl mesafe koyucam mesafeyi geçtim ayrı evw nasıl yönlendiricem onu başarabilsem erkek arkadaşımda bana hak veriyor ama o da babam karşı çıkamam bütün kardeşlerim onaylıyor bi ben istemiyorum diyor:mad:

Nasıl söylicem Karım yorulur zaten çalışıcak rahat edemez sizin Yanınızda nasıl diyim diyor
nasıl söylicem, nasıl yapacam diye ağlamayı iyi biliyor. seni ikna etmeyi de iyi biliyor ama babasına gelince nutku mu tutuluyor beyfendının. ben böyle pısırık adamın alnını karıslarım yanımda da dolastırmam kocam dıye.

''biz ayrı evde yasayacagz'' diyecek ve bitecek. ''karım istemez, yorulur'' diyecek yani babasına gidip akla bak.
''ben istemiyorum'' diyecek yürek yok cünkü kendısınde....

Babası benim oğlanlarımı gelin benden uzaklaştırmamalı diyormuş artık ne düşünüyosa anlamıyorum ki çok korkuyorum sizler tebrübelisiniz o Yüzden danışıyorum çok teşekkür ederim ama nasıl mesafe koyucam mesafeyi geçtim ayrı evw nasıl yönlendiricem onu başarabilsem erkek arkadaşımda bana hak veriyor ama o da babam karşı çıkamam bütün kardeşlerim onaylıyor bi ben istemiyorum diyor:mad:
keşke sevgilin en baştan söyleseymiş o zaman
bizde bir arada oturulur diye Allah Allah
o sana duygu sömürüsüyle yaptırmaya çalışıyor linda
kural bu şart bu.. net..

İnşallah kısa vadeli planlarınızda evlilik yoktur.

Yok, ayrı oturmak istediğini söylemekten çekinen bir adamla bu çekinceleriyle evlenirseniz renkli ve canlı bir evlilik sizi bekliyor olacak.

X